Šminke oko očiju Tehnike

Posted by sorav at 07:29

Friday 10 February 2012

Primjena prava šminka je preduvjet za žene koje žele unaprijediti svoje prirodne ljepote, sakriti (malo) napukline i zapravo izgledaju puno više samopouzdanja. Jedan od zabave dijelova bilo koje šminka režima je šminke oko očiju. Igranje se oči pomoću odgovarajućih šminke oko očiju definira crte lica, a naglašava ovu sjećanju karakteristika. Uostalom, osim seksi durenje, nije joj briljantan smokey očima sljedeća stvar, da se primijetiti u Angeline Jolie? Međutim, mnogi ljudi ne pokušavaju istaknuti svoje oči za strah da loše šminke oko očiju će se držati van i učiniti da izgledaju zaista strašno. Međutim, šminke oko očiju nije sve što je teško. Uz malo prakse i malo eksperimentiranja možete dobiti izgled koji je seksi i upravo savršen za vas.
Prva stvar koju treba uzeti u obzir za postizanje savršene šminke oko očiju je razlučiti oku izgled koji želite. To bi moglo biti na temelju prigodom odnosno iznos od napora potrebno. Također, pobrinite se da je cijeli izgled je vezan zajedno kako bi se spriječilo pojedine značajke iz tražite neprilagođeno. Dakle, da li ste odabrali šminke oko očiju koji je zamrljan i tinjajući, uglađen i elegantan ili jednostavno luda, ovdje je pogled na neke od najsvestranijih i profesionalne šminke oko očiju tehnike vani.
Šminka Savjeti za oči
Korištenje Primer: Korištenje premaz na kapku osigurava ne samo glatka aplikacija, ali i dugotrajan oka šminka. Možete koristiti samo malo fitilj ili korektor i primijeniti ga u cijeloj područje oko očiju, miješanje sa liniju trepavica do obrva. Prašine na sloj prozirne praha, da zagladimo izgled i spriječiti gužvanje.
Odabir Eye Shadow: Ovisno o oku izgleda da se odlučite, bilo da je seksi smokey očima ili otkačeno gotike drama izgled, odabir boja sjenila za oči koje želite koristiti. Za postizanje klasični smokey očima, odaberite nijanse oko crne, smeđe ili sive sjene. Međutim, postoji mnogo različitih boja koje možete koristiti, kao što su siva, ljubičasta, plava, šljiva, zlato, zelene šume, bakra, bronce ili bež boje sjenilo. Ja osobno volim metalik nijanse blues i smeđe koji se mogu raditi čuda. Također možete odabrati sjenilo na temelju boje vaših očiju. Dakle, šminka za oči zelene oči će biti drugačiji od onoga što je učinio za smeđe oči. Većina boja očiju setove dolaze u tri, četiri, a ponekad čak pet različitih nijansi unutar. Iako su značilo da se koristi zajedno, ali nemojte koristiti sve u isto vrijeme.
Klasični svih vremena izgled se može postići primjenom highlighter na kosti obrve (područje ispod obrva pravo), a zatim najtamnije boje (konture sjena) na rub od vašeg kapka slijedi boji srednjetonca svjetlo (baza sjena) koji mogu ići na poklopcu sama. Malo tamnija boja je korišten na vanjskom rubu kako bi takav oblik klina na oku. Ova tehnika se također koristi za stvaranje Smokey izgled. Međutim, nedavni modni diktira dva ton boje s tamnom bojom na poklopcu sama, uz malo nježno miješanje gore i tupe ili druge svjetlije boje koja ide na kosti obrve.
Line Your Eyes: eyeliners su dostupni u tekućim i olovkom, s različitim aplikatora. Dok se olovka ulošci se koristi za postizanje zamrljan izgled, tekućina linijski brodovi imaju više dramatičan učinak. Koristite eyeliner na vrhu poklopcem za obloge svi na putu preko ruba kapka, iznutra kutu oka, uz trepavice, u vanjski kut. Možete odabrati eyeliner boje na temelju sjenilo ili jednostavno raditi s crncima i browns.
Maskara za vaše oči: Možete koristiti uvijač trepavica naglasiti vaše trepavice duge. Sada ih označite koristeći maskara. Nemojte ići u za produživanje, zadebljanje ili curling mascaras ili možete završiti s razredi priljepljivanje iz vaše trepavice (Yew!). Vjerujte mi maskara može ići od otmjenu na loš u sekundi! Koristite maskara dokaz razmazivanje i primijeniti koristeći jedan moždani udar od baze do vrha vaše trepavice (Nikada ne pokušavajte to učiniti obrnuto).
Bold šminke oko očiju treba uvijek biti u paru s off pokorio šminka za ostatak lica. Stoga, svršiti svoj izgled s mekim ili neutralnim usana i obraza učinjeno u mekim boje za rumenilo. Na taj način, oči postaju žarište vašeg cjelokupni izgled i na taj način imati željeni učinak.

0 comments: