Jasmine Plant Care

Posted by sorav at 23:39

Sunday 26 February 2012

Jasmina biljka je velik dodatak to svoj vrt ili dom. Jasmine, poznat po svojim prekrasnim cvjetovima i svijetli lišća, mogu ispuniti svoju kuću sa jedinstvenim mirisom. Jasmine je u osnovi gust grm koji oslobađa miris noću. Pravilno jasmina houseplant skrb je bitno tako da raste na pravi način.
Jasmine Plant Care, jasmin biljka će rasti pravilno, ako pri sadnji području ispunjava određene uvjete. Čimbenici koji utječu na rast biljaka jasmina su kako slijedi:, Sunshine, gnojiva, tla, navodnjavanje, kada je u pitanju sadnja grmlja jasmin izvan kuće, preferirani vrijeme je između lipnja i studenog. Bilo da ste u njegovanju bilja u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, idealan uvjet za biljke rasti uključuje vlažno tlo. Kako promovirati svoj rast, dobro drenirani, pješčana ilovače tla često se preporučuje. Zalijevanje biljka dnevni je jednostavan način da bi tlo vlažno. Kad god osjećate da je tlo postalo je potpuno suha, voda biljka odmah. Međutim, tijekom zalijevanje treba izbjegavati, inače korijen biljke može istrunuti. Biljke treba zalijevati više tijekom ljeta kako bi se spriječilo isušivanje tla. Mlađi jasmina biljke koje se uzgajaju izvan u vrtu zahtijevaju česte rezidbe da se ograniči njihov rast. Za uzgoj 3 - 4 biljka grmlje, odgovarajući razmak (minimum 8 stopa) između biljaka je potrebno za normalan root proširenje i lišće. Prenatrpanosti od biljke mogu utjecati na njihovo rast.
Unutarnja Jasmine Plant Care; Unutarnji jasmin biljke, također poznat kao ured biljke mogu igrati veliku ulogu u smanjenju stres na poslu. Prilikom odlučivanja rasti to u zatvorenom prostoru, čine ga jednom trenutku da je jasmin biljka kupiti savršeno se uklapa u holding kontejner. Također bi se osiguralo da dobiva dovoljnu količinu sunčeve svjetlosti. Ne očekujte biljka rasti u manje sunčeve svjetlosti. Potrebno je da se sadnja područje dobiva izravnu sunčevu svjetlost za najmanje 4 do 6 sati svaki dan. Biljke koje se nalaze u sjeni cijelo vrijeme razvijaju gljivice. U popodnevnim satima sunce je na vrhuncu, pogotovo tijekom ljetne sezone. Dakle, možete zadržati svoje biljke jasmin u hladovinu tijekom podnevne kako bi izbjegao izravnu izloženost intenzivnom suncu. Lišće od jasmina biljaka obično volja kada su izloženi prekomjernoj suncu. Jasmine raste i kad dobije svježeg zraka tijekom dana. Imajući biljka u balkon mogao biti vrlo dobar izbor. Ako ste to držanje iznutra, uvjerite se da se nalazi u blizini otvorenog prozora. Također možete koristiti ventilator za cirkulaciju zraka. Kao što jasmin je ranjiv na grinje štetnike, trebate promatrati biljka dnevno za bilo koje znakove pauk novčića, posebno na listovima. Liječenje u obliku sapuna i vode za prskanje je korisno da biste dobili osloboditi od tih štetnika.
Gnojenje biljka je važan dio jasmina biljka skrbi. Ali korištenje jakih gnojiva može ubiti biljke, dakle blage ili umjerene gnojiva, visoko u fosfor primijeniti dva puta godišnje je koristan i potiče procvat. Uz gnojiva, dodatak od vapna u tlu je također koristan za držati tvoj biljka zdrava i jaka. Ona treba biti oplođena svaka 2 tjedna sa 10-20-10 gnojivo. To znači, gnojivo sadrži 10% kalija, 20% fosfora i 10% dušika.
Podrezivanje biljaka; Briga o jasmina biljaka je nepotpun bez rezidbe. U slučaju da imate jasmina polyanthum, česti obrezivanje je potrebno kontrolirati njegov rast. Inače, obrezivanje se jednom godišnje u kasno proljeće je dovoljno da se promovirati svježe rasta. Ako mrtvi cvijeće ili grane postrojenja ne smanjiti, to može negativno utječe na njegov rast. Mnogo puta, ove grane višak uzrokuju smanjenje u suncu na deblo biljaka, čime se povećava mogućnost prisutnosti nametnika.
Nakon navedenog jasmina upute opskrbu biljaka je važno, tako da biljka daje prekrasno cvijeće. Postoje različite vrste vrsta jasmina biljaka u kojoj rezidbe i gnojidbe obrazaca malo razlikovati. Dakle, prikupiti potrebne informacije da određeni jasmina biljka prije nego što ga posjedujete.

0 comments: