Brass Čišćenje Solutions - Kako očistiti Brass

Posted by sorav at 23:40

Sunday 12 February 2012

Brass objekti dodati šarmantan izgled do sobe u kojima su čuvaju. Ovih atraktivnih objekti nisu samo pokazati komada ali su također vrlo korisne. Ponekad tuča je također koristi kako bi posuđe za jelo i kuhanje. Prije nego smo znati kako to čist mjedi, moramo znati što je to čine.
Što je Brass?, Brass je čest legure that uglavnom je sastavljena od cink i bakar. Ponekad, drugi metali su također dodaju ovom legure za povećanje njegove trajnosti. Jedini razlog da mesinga koristi u proizvodnji mnoge kuće aplikacija je da je visoko kovan i također nodularnog odnosu na cink i bakra.
Brass Čišćenje Solutions; Prije nego što počnemo s stvarni postupak čišćenja mjedi, neka nam upoznati s obično koriste agentima koji su koristi za čišćenje mjed. ; Brasso: Brasso je čišćenje agent koji se može učinkovito koristi za čišćenje površinama koje lagano su tarnished. , Colonial Metal poljski: kolonijalne metal polish je vrlo učinkovit protiv toughed sloj prljavštine. On pruža razuman jednostavnost u čišćenje kao mesing, jer sadrži vrlo fine iznos napušten. ; Gillespie: Gillespie ili radije Gillespie's, jer obično poznat, je mjedi čišćenje kit koja je sastavljena od tri dijela. Kit je posebno učinkovit, kada mjed nije očišćen za vrlo dugo razdoblje. Dok koristeći ovu kit bitno je slijedite smjernice i smjerovima. ; Noxon: Uz pomoć Noxon je matiranje nestaje sa samo mekom krpom i fino rukom. ; Parkovi: Ovo čišćenje agent može koristiti ukloniti matiranje u dva koraka čišćenje proces. Parkovi je izvrstan oružje protiv teških matiranje. ; Tarn-X: X-Tarn je vrlo učinkovit kada je u pitanju svjetla za čišćenje. ; Red Bear: Crvena Bear je vrsta agent koji prvi je primenjena na mjed površini i tada oprali off. To je jedan od najatraktivnijih naširoko koristi čišćenje i gotovo univerzalno dostupni. ; Wenol: Wenol je dostupan u cijev poput strukturu, onom jedan zubne paste. Ovo agent je neutralan u prirodi i ne utječe površinu mesinga. ; Kako očistiti Brass?; Sljedeći je vrlo jednostavan ali učinkovit proceduru čist mesinga.
Zahtjevi; Za čišćenje mjedi objekt trebat će vam sljedeće stvari:; Soft rags da mogućnosti su izrađene od pamuka. ; Paint ili lakova remover. ; Clear lak. ; Blagim detergentom i čistu vodu. ; Newspaper, gumene rukavice i magnet. ; Brass nokte. ; Postupak; Ova metoda čišćenja mjedi je relativno lako i može također biti slijeđen mimo maloj djeci. ; Korak 1: Skupite sve zahtjevi o jedne obične površini i ih legao na novinama kako bi zaštititi površinu iz bilo korozije ili reakciju. Čišćenje mjed, ponekad može dobiti prilično messy. ; Korak 2: mnoge puta, ga tako događa da određeni objekt izgleda mesinga. Međutim, proizvođač možda upravo ste ga obložene s sloj mjedi u cilju dati ga dodano šarm. One mogu utvrditi je li objekt je sastavljena od mjedi ili ne pomoću magneta. Ako se magnet dobiva privlači objekt onda to nije mesinga. Izbjegavajte korištenja bilo abrazivnih agent na ovom objektu. No, ako magnet ne privlači na objekt, to je tuča. ; Korak 3: Pripremite blagu rješenje uz pomoć vode i malu količinu deterdženta. Operite mjed temeljito ovo rješenje i obrišite očistiti sve prljavštine uz pomoć pamuka krpe. Ako ste dovoljno sretni, sjaj objekta može dobiti obnovljena u ovoj fazi. ; Korak 4: mnoge puta mjedi objekte nose tanak sloj koji je poznat kao lak. Ovaj grb je prisutan na površini zaštititi mjed od oksidacije. Perilica off lak, pomaže u uzimajući osloboditi velikih količina tamnjeti i prljavštine. Također možete koristiti domaće mjed čistač za ovu svrhu; Korak 5: Koristite mesing nokte vratiti šarm objekta. Trljanje poljski u smjeru zrna uvijek pomaže puno. Pobrinite da koristite najnježnijim rags tu svrhu. ; Korak 6: poliranje mjed mekom krpe pomaže puno. Morat ćete trljati površinu postupno i strpljivo da se sjaji. ; Korak 7: Posljednji i najvažniji korak je da se ponovno primijeniti kaput od laka kako bi se spriječila oksidacija. Za ponovno primjenjivati ​​lak, sprej ga na mjed površini i pustiti ga suha. ; Sjeti nositi gumene rukavice dok čišćenje mjed. Ako ne koristite rukavice, prst ispisuje pojavljuju brzo, na površini, i cijeli proces mora biti adaptiran opet. One također može implementirati neke od mjedi čišćenje rješenja, koje su spomenuto dobiti željene rezultate.

0 comments: