Pidžama Party Ideje

Posted by sorav at 00:47

Monday 27 February 2012

Tko ne voli party Pidžama zabava? Sjećam se trošiti moj Pidžame stranaka, ples do oluje, cijelu noć, i ogovaranje 'bog zna što "s mojim najboljim prijateljima. Tu je ništa kao što je sjedio u svom flanel hlače, gledanje 'zastrašujuće' horor filmove i ispijajući vruće čokolade. Ove drijem stranaka su sjajan način da se nadoknaditi sa starim prijateljima i vremenom nadoknaditi izgubljeno vrijeme, kao dobro. Dakle, u slučaju da se bacanje Pidžama party, ovdje je popis nekih veliki party ideje, zajedno sa savjetima o Pidžama party pozivnica, igre, teme i aktivnosti. Ne zaboraviti ukusne zalogaje, da žvakati na naravno. Kao Zapravo, ove stranke su najlakši za domaćina. Ne samo da su jeftini, oni također ne zahtijevaju mnogo planiranja i priprema. Uz malo quirky varijacije na svoj san stranke, možete to učiniti hit među svim svojim gostima. Prije nego što počnete sa planiranjem veselje, trebali zadržati neke stvari na umu. Ako planirate za sleepover, uvjerite se da započinje kasno, tako da ne morate zijevanje sleepyheads do 10 sati. Alternativa za sleepover je kada se gosti mogu ići kući na spavanje. Provjerite da li je to tako, jasno, u pozivu sama.
Pa što čekate? Učinite vaš pidžama party razigrana eksploziji zabave, s tim idejama zabavna party.
Pidžame stranke Teme; Izbor za domaćina temu temelji Pidžama party može biti odlična zabava. Možete birati iz širokog spektra stranaka teme iz havajski luau u omiljene filmove temu, temu Hannah Montana, ili uvijek popularnog medo temu. Temeljem Vašeg odabranu temu, možete promijeniti dekoracije, aktivnosti, pa čak i vaše pidžama party recepata. Reprodukciju glazbe da ide s temom, i imaju svoje goste obučen za tu temu kao dobro.
Pidžama party pozivnica, postoje razne Pidžama party pozivnica na raspolaganju u bilo koje lokalne trgovine stranke. Ako želite dodati kreativni twist na party pozivnica, čak možete prilagoditi ove pozivnice, tako da odgovara odabranu temu ili ih sami, pomoću free printable isječak umjetnost na vašem računalu. Na primjer, ako se odlučite ići sa medo temu, tada možete dodati medo grafike na Vaš poziv ili imaju izrez medo poziv. Pozivnice se također mogu napraviti tako da izgledaju kao jastuk slučajevima, uz malo udaranje to lisnato it up, ili uključuju grafike pidžame, spavaćice ili jastuk borba. Jedan od mojih all time favorite bio vreća za spavanje poziv, uz pozvati napravio kao što je dugo vreća za spavanje, zajedno s malo papira lutka, napravljena od gradnje papira. Informacije izlistan je na nju malo skupa spavaćica!
Dekoracije za stranku, iako Pidžama party ne trebaju imati razrađene ukrasi kao i ostale stranke, možete imati dekoracije odgovarati temi Pidžama party. Na primjer, ako koristite medo temu, možete koristiti izrezima i slike, da ukrasite prostor za spavanje i baciti se u puno prepariranih plišanih medvjedića i jastuci okolo, kako bi se kompletan izgled. Možete koristiti balona, ​​streamers i izrezima na jazz prostor.
Pidžame stranačkih aktivnosti, postoji niz drijem party igara i aktivnosti, koje se mogu isplanirali kako bi se omogućilo da svi imaju zabavu tijekom vašeg pidžama party. Možete uključiti igre popularne igre poput bingo ili smetlar lovu, za svoju stranku preko noći. Tu su i hrpe aktivnosti poput izrade nakita i autographing, odnosno uređenje jastučnice, itd. Ako niste za sve ovo "aktivne" stvari, onda samo najam dobar Scary Movie i uživati ​​u uzbuđenja. Možete čak i igrati igre trivijalnost film nakon njega. Odlična ideja za 'sve djevojčice drijem stranka' organizira makeover noći. Dakle, sve djevojke mogu prikupiti njihove kozmetike i četki za kosu i dati sve djevojke prijeko potrebna makeover sjednici. Nakon transformacije su potpuni, imaju modnu reviju i pobrinite se da dobijete hrpe slika, o dobrim vremenima zajedno. I dok ima sve vaše zabave, ne zaboravite na jastuk borbe, dobra stara duh priče i sočan trač sjednice.
Pidžame stranke Hrana, jednostavno otići na party hrane i svatko se pridruže u, u izradi pizzu ili salate i pečenje i uređenje kolačiće ili cupcakes. Nabavite zabavna party zalogaje žvakati na, kao što su čips, pereci, voće i kokice. Ako je sleepover, onda možete isprobati neke ideje doručak, kao što su palačinke pečene u svim oblicima smiješno, ili jaje i kanadski slaninu, a uključuju neki sok ili smoothies, kao dobro.
Pa da li je van dvorištu logor, ili "vreće za spavanje u igraonici" noćne izlaske, pobrinite se da su ove cool ideja, odličan provod zajedno. Vjerujte mi, imat ćete dobre uspomene, koje će trajati jedan životni vijek.

0 comments: