Početna lijekovi za Mol kontrolu

Posted by sorav at 01:58

Saturday 11 February 2012

Moles su jedan od najtežih životinja da biste dobili osloboditi od. Oni su naširoko su poznati po izradi opsežnog tunele u vaš travnjak u procesu propast svojih prirodnih ljepota. Oni mogu uzrokovati oštećenja stabla vaš travnjak ili dvorišta, kao i njihovi tunela pružaju utočište drugih štetnih štetočina i insekata. Moles uglavnom hrane kukcima i crvima poput gujavice i grubs. Oni brzo koloniziraju vaš travnjak i zato, kontrola njihova populacija može biti jako izazovan zadatak. Postoji nekoliko home lijekova za kontrolu krtica, no mnogi od njih mogu pružiti samo privremeno rješenje, dok drugi može potrajati neko vrijeme za njih potpuno izbacivanje iz svog dvorišta. Ovdje su neke od najčešće korištenih metoda za krtica kontrolu u osnovi i okućnice.
Modifikacija staništa; Ponekad, čak i jednostavne taktike kao što su stanište modifikacija, može igrati važnu ulogu u kontroli aktivnosti madeža. Moles danas su zajednički, uglavnom zbog stvaranja umjetnih biomase kao travnjaci i kreveta. To su održavani primjenom kemijskih hranjiva, organskih tvari i česte navodnjavanje, što može stvoriti pogodne za razmnožavanje za razvoj insekata, odnosno glavni izvor hrane moles. Tako obraćajući ih do prirodno stanište poput vrt i za uzgoj živice, može biti koristan u dugoj vožnji za dvorište krtica kontrolu.
Manje česte zalijevanje može smanjiti vidljivosti tunele za razliku od čestih zalijevanje, koji donosi crvi i insekti u tlo razini i time također donosi i madeži na površinu. Također je preporučljivo smanjiti količinu trave u svom dvorištu, kako bi se kontrola stanovništva madeža.
Grub kontrolu; Kukuljica crvi su važan izvor hrane za krticu i stoga smanjenje njihove populacije mogu biti učinkovite gladovati krtica i prisiliti ih da prelazak na drugim mjestima za hranu i sklonište. Grubs također može uzrokovati veliku štetu na drveće i biljke jedući svoje korijene i tako, uništavajući im mogu biti korisni za biljkama kao dobro. Primjene pesticida u pravo vrijeme može biti korisna u smanjenju populacije grub crva and time i za kontrolu krtica travnjaka.
Mole odbijajući; Mnogi ljudi koriste krtica sprej, koji je uglavnom izrađen od ricinusovog ulja, poznatog krtica odbojan. Također, mnogi preferiraju korištenje proizvoda i metode deratizacije na madeža. Međutim, primjena kemikalija i otrova može predstavljati nešto opasnosti za kućne i male djece. Stoga je poželjno slijediti upute proizvođača i poduzimati mjere predostrožnosti. Prirodni repelenti, s druge pak strane, su sigurnije i mogu biti od pomoći u održavanju madeži na daljinu. Određene biljke su zna da imaju krtica repelling svojstva i sadnja njih mogu biti koristan za krtica kontrolu u organski vrt. Takva postrojenja uključuju daffodils, neven, alium i postrojenja krtica. Još jedna važna biljka je ricinusovo grah, koja sadrži ricinusovo ulje, esencijalni sastojak za brojne krtica odbojnog proizvoda.
Fizičku barijeru; Stavljanje fizičke barijere duboko u vaše dvorište također mogu inhibirati krtica aktivnosti. Zakopavaju metalna ograda najmanje 4 do 5 centimetara duboko u tlo može biti korisna u sadrži broj onih ružnih krtica tunelima.
Međutim, home lijekova za Mol kontrole može potrajati neko vrijeme da se donese željene rezultate. Pored toga, vi svibanj također morati poduzeti pribjeći krtica zamki da biste dobili osloboditi ovog neprilika. Postoji dvije vrste zamki, živjeti i ubiti zamki. Ali što je važno je smjestiti zamke u aktivnoj tunelima, kojem možete provjeriti strane spljoštavanje tlu tunela. Ako su oni popravljali sljedeći dan, to ukazuje da je tunel je aktivan i trap se može smjestiti tamo. Zamke mogu biti na snazi ​​tijekom proljeća i jeseni. Potpuno dobili osloboditi od moles, možda ćete morati kombinirati različite strategije nego ovisno o samo jedan.

0 comments: