Electric Hot bojler Popravak: Rješavanje problema Savjeti

Posted by sorav at 08:17

Wednesday 22 February 2012

Kao čeznuti kao dovoljno topla voda je na raspolaganju, ne smeta o svom električne tople bojler. Ipak, kao i bilo koji drugi aparat, električni grijač tople vode može također ne funkcioniraju ispravno nakon određenog perioda. Ako problem nastaje unutar jamstvenog razdoblja, uvijek možete ga dati na poduzeće za popravak. Inače, razumijevanje dijelova i radni mehanizam električne tople vode pomoći će u identificiranju nedostataka i ih rješavanje problema lako. Let's uzeti pogledajte neke zajedničke problemi i načini popravak električne tople bojler.
Savjeti za električne tople bojler Popravak
Valja imati na umu da čak i najbolji električnih grijača tople vode su opasne uređaje. Dakle, konzalting i stručni uvijek treba biti poželjna, nego ga za rješavanje problema na svoju vlastitu. Ako ste opting za električne tople bojler popravke na vlastite, preporučljivo je razumjeti sustav ispravno. Neke od sigurnosnih savjeta koje treba slijediti prije otvaranja sustava i / ili popravak grijača uključuje isključivanja napajanja, isključuje cijevi dovoda vode i popravljajući crijevo za odvodnju ventila.
Nema tople vode: To je jedan od najčešćih problema električne tople bojler. On svibanj biti uzrokovano zbog razloga poput defekta u termostatima i neispravnih sustav grijanja. U cilju škripac ovaj problem, prvo provjerite oba termostate (donje i gornje) za napajanje. Reset termostat pritiskom na gumb i ispitati je li ona počinje raditi ili ne. Ako nema napajanje na gornji grijanja sustav, trebate zamijeniti gornje termostat. U slučaju da postoji napajanje u gornjem grijanje element, ali se ne uzimajući vruće vode, a zatim gornji grijač treba mijenjati.
Voda se ne zagrije dovoljno: ako voda ne zagrije dovoljno, onda bilo termostati (gornje i donje) ili grijanjem (donji i gornji), ne funkcioniraju ispravno. Popraviti taj problem, prvi ispitati napajanje na oba termostata i grijanja. Ako nema snage u gornjem termostata, provjerite sklop za bilo grešaka. Ako sklop nema defekata provjerite termostat postavku i zamijeniti gornji termostat (ako potrebno). U slučaju da se gornji sustav grijanja radi, no da nema snage na nižim sustav grijanja, a zatim u donjem termostata treba zamijeniti.
Obojeni Topla voda: Obojeni topla voda je često uzrokovano zbog sedimenta depozita na dnu vode rezervoara ili formiranje hrđe unutar rezervoara ili anode štap. Za otklanjanje poteškoća savjet za ovaj električni bojler tople problem je očistiti i isprati spremnik nekoliko puta i zamijeniti anoda štap.
Stinky Hot Voda: Ako je topla voda stinky (trulo jaje mirisa), to je zbog bakterija raspadanja i koroziju anode štap koji generira vodik. Kako riješiti ovaj problem, čist i isperite grijač koristeći razrijediti otopinu vodikovog peroksida. Zamjena anoda štap je poželjno ako se vrućom vodom i dalje smrdi nakon čišćenja i ispiranje grijač.
Glasan ili lupanje Buka: Glasan funkcioniranje električne vruće bojler je zbog vage ugrađene u grijanje elemenata. Da bi se otklonili taj problem, uklonite obje gornje i donje grijača i očistiti ih. Ako se uklanjanjem i čišćenje grijača nije moguće, konzultirati stručne i zamijeniti ih.
-Pa... To Ukratko o problemima i tome popravak grijača tople vode. Osim toga, neki svibanj se suočavaju s problemom curi vodu. U tom slučaju, postoji rješenje za otklanjanje kvara u aparatu, osim zamjene spremnika.

0 comments: