Ljepljive trake Prom haljina

Posted by sorav at 00:51

Friday 17 February 2012

Ako ste mislili ljepljive trake prom haljina je neka vrsta praktične šale, dobro, postoji zavidan broj izvješća koji će poslužiti kao svjedočanstva na ovu izjavu. Da bi vam dati ilustracija, ima puno studenata koji će za ljepljive trake prom haljina stvoriti mreškanje na jednom od najvažnijih dana u njihovim koledž dana - Prom Night. Cool kao što su oni, ljepljive trake haljine nisu jako iznenađen otkrićem ili koncept. I sa svim jarke i svijetle boje, kanal trake su dostupne u, to sigurno dodaje otkačeno učinak na vašem ormaru, čak i ako za nekoliko dana!
U stvari, oni koji proizvode kanala trake, najavljuju nagrade i stipendije odgovarajućih noć prom za najbolje maturalne haljine dizajnirane pomoću ljepljive trake, a možete se kladiti da su posrkao s veseljem od strane studenata! Uglavnom, nakon što ste obrazac za maturalne haljine izrađene od ljepljive trake, možete jednostavno napraviti dobar ljepljive trake haljine maturalne. Dakle, ako ste mislili na podnice netko na maturalnu noć jedinstvenu haljinu, ovdje su neke zanimljive stvari za vas.
Prom haljina Izrađena je od ljepljive trake
Evo nekoliko savjeta o tome kako možete doći do svoje ljepljive trake maturalne haljine. Vi ste sigurni da biste dobili prolazne pogled po drugima na prom događaj! Ti ne može napredovati, ako ne odlučite na uzorak, pa početi s odabirom i uzorkom u boji kanala trake za ljepljive trake prom haljina ili haljina koju želite napraviti. , Ako imate uzorak u vašem umu, samo ga skica dolje. Ili pogledajte neke obrasce u styling knjizi ili na internetu. , A zatim lov stari haljinu ili t-shirt majicu i pripremiti haljina obliku ljepljive trake. ; Obložiti želite promjenu u dekoltea, ramena ili rukavima, samo cut odgovarajuće područja tkanina. ; Iron tkanine i stavite ga na šivanje obrascu. Ako imate prijatelja vam pomoći out, dobro, ništa bolje od toga. On ili ona vam može pomoći da model odjeću kao i ti ići uz pričvršćivanje trake, u slučaju da obrazac nije dostupan. ; Dalje, na dnu suknju ili haljinu porub, zamotajte ljepljive trake i ugurati dodatni ispod odjeće i priložite ga uredno i čvrsto ga pritiskom. ; Imajte na omatanje ljepljive trake vodoravno, dok ne dođete do struka područje. Dok dodavanje svaku dodatnu liniju ljepljive trake, provjerite da li poravnati šavova. Za pričvršćivanje ljepljive trake na odjeću ispravno, pritisnite traku ravnomjerno. ; Slijedite ovaj rezanjem slip na stražnjoj strani na vrhu struka kako bi se olakšalo uklanjanje odjeće. , A zatim pokriti prorez lijepo sa ljepljive trake iste boje kad nosiš haljinu. Pritisnite dodatne trake na svoje mjesto, i zamotati dodatni unutar odjeće. , Samo iznad struka na haljini ili na dnu t-shirt, zamotajte traku kanala vodoravno. Opet utisnuti traku. ; Uzmi rukav području odjeće i mjesto ljepljive trake okomito, a onda bi bili sigurni da svaki dio trake se pritisne adekvatno. ; Dalje, na stražnjem dijelu odjeće, izrezati prorez. Ali zapamtite da pokriju prorez sa ljepljive trake prije nošenja odjeće. , A sada plain haljina ne bi stvorili jazzy i stilski dojam, kada je u pitanju vaše ljepljive trake maturalne haljine. Dakle savijati ljepljive trake u dijamant ili cvijet za uljepšavanje haljinu. , Prilično jednostavna, zar ne? Haljine od ljepljive trake može biti stvarno inovativan i moderan, ako ste sportski dovoljno za sport drugačiji izgled!
Ljepljive trake prom haljina može biti na različite načine, to je bio samo jedan od načina da se prom haljina ljepljive trake. Drugi jednostavan način je priprema veliki uzorak od tkanine ljepljive trake. Tada možete trag uzorak na njega i izrezati. Baš kao što su to lako napraviti, to bi trebao imati na umu da ove trake ne može biti rastegnut, tako da mjerenja treba biti precizna. I korištenje nekih tkanina zajedno s trakom za prom haljina, bi se izbjeglo miješanje znoj (ako uopće vas znoj) sa ljepilom od ljepljive trake. I na kraju, kreativnost ne poznaje granice! Nebo je granica - možete gusle s kanala trake na što više načina kao što želite i koristi od ljepljive trake su apsolutno nevjerojatno!
Dakle, jesmo li sve postaviti za snimanja do Ups, mislim gearing up za maturalnu večer sa ljepljive trake maturalne haljine!

0 comments: