Instaliranje Zamjena Windows

Posted by sorav at 01:08

Sunday 12 February 2012

Početna ukras je jedna od najviši prioritet za mnoge koji vole trošiti vrijeme na planiranje različitih tipova uređivanju doma. Međutim, ponekad, ona može postati skupo afera obzirom trošak i proračun faktor. Drugi dan, primijetio sam susjed gunđav o njegove stare prozore i vrt ograde. Zamjena svega toga s novim materijalima je skup zadatak za njega. Pa, sigurno, ne može svatko spali rupa u novčanik i odlučiti se za nove prozore. Instaliranje zamjena prozori zatim dolazi preko kao idealan opciju za ljude koji žele novi izgled bez stvarno kompromitirajuće na proračun faktor. Putovanje kroz neke lokalne trgovine koje dionice takvi materijali vjerojatno će vam dati ideju kako to naokolo ići taj proces. Postoje neke točke koje će morati uzeti u obzir za instaliranje zamjenu prozora i faktori povezani s prozora tretmana. ; Razmislite po svoj proračun. ; Znati vrste stila ili materijala želite odlučiti za zamjene prozora. Moglo bi se vinil drva ili kompozitnim. ; Mjera veličine prozora. To će vam pomoći da odaberete odgovarajući okvir prozora. ; Skupi materijala, trebat će vam za ovaj proces. To će uključivati, tape measure, drvo shims, kvadrat, mitra pila, čekić, bežični bušilica, odvijač, drvo dlijetom, zagledati bar (male veličine) i komunalnih nož. ; Kako instalirati zamjenu prozora, Izmjerite prozore iznutra. Pokretanje trake na jednoj strani prozora na drugu stranu. To će značiti da se mjerenje prozor s jedan kut doprozornika na druge kutu doprozornika. Mjera svih strana u slučaju prozori su posebno stare. Nakon što izmjeriti visinu i širinu unutar prozora, imajte na umu najmanji mjerenja. Ovo će biti mjerenja trebate koristiti za zamjenu prozora.
Sada ste ukloniti zaustavlja i krila. Zaustavlja se vertikalni komada drveta koristi za potporu krila. Pojas je da je dijelu prozora koji se zapravo kreće. Izvadite zaustavlja, uz pomoć raznih materijalima kao što su odvijači, zagledati barova i nož. Zaustavlja se može postaviti stranu i koristiti kasnije. Zatim, trebate ukloniti krila s unutarnje strane. Trebate da biste dobili osloboditi od bilo kakve užeta koje mogu biti prisutni. Dalje, slajd krila izvana prema dnu strane. Razdjeljak beads mogu odlagati. These razdjeljak perle su okomite trakice koriste za krila. Sjetite se držati se zaustavlja, koji su na vanjskoj strani na mjestu. Morate očistiti unutrašnjost površine doprozornika prije nego što instalirate zamjena prozora.
Morate postaviti novi prozor u trenutnoj otvaranja prozora. To će vam omogućiti da shvatite kako zamjenski prozor će stati u prostor. Morate se prozor krila u okviru nove jedinice prema centru području. Zaustavlja branik treba gurnite prema centru. Sada trebate katranizirati zaustavlja na vanjskim i označite praga kut. Također morate katranizirati i instalirati prag kut. Vaš sljedeći korak će biti da instalirati expander na prozoru jedinici. Katranizirati the gornja strana od njega i osigurati expander vijcima.
Morate instalirati sada prozor u otvor. Uz pomoć jednog trga, provjeriti sve kutove. Neka centimetar shims isplaziti i klonite ih gura u. podloške su kao klinovi koriste za pogon u pukotinama. Također vijak u preostale vijke, koje su montirane na vrhu kao i na donjoj strani. Vaš sljedeći korak će biti da se presele u zaglavlju prema gornjoj strani. Osigurati sve praznine su zatvoreni. Škripac preostale vijke kako bi zaglavlja na jednom mjestu.
Sada trebate provjeriti instalaciju zamjena prozora. Slide vrhu i na dnu krila u pokretu gore-dolje. To će vam pomoći da provjerite glatkoću kliznih panela. Za precizan klizni pokreta, također mogu uputiti na upute proizvođača. Možda ćete morati provjeriti shims ako se suočava s problemima u klizanje prozora. Kada ste sigurni shims postavite i koristite vidjela da biste dobili osloboditi od bitova koji su strše prema vanjskoj strani. Također morate zatvarati pukotine unutar zaustavlja prozora.
Pomoću ovih savjeta za instaliranje zamjenu prozora, možete dati novi izgled vašeg doma uz minimalne troškove. U slučaju da lice na problem s instalacijom proces, uvijek možete zamoliti prijatelja koji ima pravo know-how na ovu temu!

0 comments: