Dreadlock Head Zavrsena

Posted by sorav at 04:11

Saturday 11 February 2012

Oni su cool i oni napraviti stil izjavu. Oni uzrokuju glave okrenuti. Govorim o dreadlocks, koje su jedan od značajnih afroameri hairstyles osim iz hair pletenice. Dreadlocks su na modnoj sceni već dugi niz godina i ljepotu ovoga, pogledajte samo je porastao tijekom vremena. Biti to pjevači poput Bob Marley ili Lenny Kravitz, dreadlocks su pronašli način u stil života mnogih i su ocijenjeno kao jedan od najboljih među crni hairstyles i platenice hairstyles.
Što su dreadlocks?
Dreadlocks su frizure koje zahtijevaju manje dotjerivanje za kosu. Jedan treba dopustiti kosa raste prirodno za formiranje dreadlocks. Ukoliko želimo da rastu dreadlocks naravno, morate deponij češljevi i četke. Dreadlocks su oko raščupan izgled i općenito postoji neopranim izgled o cijelom frizuru. However, this not does mean jedan not does wash dreadlocks. Možete odjaviti s vaše kose salon za njegu kose za dreadlocks. Dreadlocks mogu uzgajati umjetno kao dobro. Za ovu, trebat će vam pomoć kose stručnjak ako želite sportu ovaj stil.
Zanimljivi dreadlock glava oblozi
Dreadlock glava oblozi su dio kose pribor. To su korišćen za poboljšanje izgled ovog frizuru i također držati kosu nitima off lice. Postoje različite vrste dreadlock glave tajnosti koje su dostupne u mnogim modnim poslovnice. Let's uzeti pogledajte neke od osnovnih nacrtima dreadlock glave obaviti da dodate na mondeno element ovog sassy frizuru.
Tams: Tams uglavnom su izrađeni od pređa koje daju udoban fit. Tu može biti raznolik zanimljive obrasce istog, u zanimljivim bojama. Tam glavu oblozi pokrivaju glavu s prednje strane. Fit proteže na natrag preko dreadlocks. Tams su također poznat kao hipi šešire i Rasta šešira.
Headsocks: Headsocks su širok cijevi koje se koriste zadržati kosu mjestu. Oni su izrađeni od vune teške i imaju cjevasti kraju da pokrije cijelu glavu.
Floppy Boho stil beretke: beretke stati snugly iznad glave i ove ne pokrivaju dreadlocks cijelosti. Beretke općenito su nosili s nagib i su velika mogućnost za one koji želju da dreadlocks također treba viđen uz glave folijom.
Voditelj oblozi s vezama: Ove dreadlock glavu oblozi se jednostavno kao bend i pokrivaju čelo područje. To mogu biti vezan iza s jednostavnim čvor.
These dreadlock glavu oblozi uglavnom su izrađene od šarenih materijala i vrlo su slični pribor koji se koriste u hippy kulture. Možete se odlučiti za koje se uklapa dobro zaklonjen ili one koje objesiti labav. These glava oblozi su dostupni u različitim materijala poput vune ili pamuka. No, to je poželjno odabrati one s mreže tipa tkanina. To će biti potreban za održavanje razinu udobnosti. Mnogi glava oblozi dolaze s podesivim bendova koji može biti korisno vam pomoći da odlučite o vrsti vam stane zahtijevaju. Također možete dodati neke šarene perle ili strings glave oblozi dati im personaliziranu dodir. Have fun vrijeme odabiru funky glavu zamotati za dreadlocks!

0 comments: