Kako Rip Jeans

Posted by sorav at 23:24

Friday 17 February 2012

Ripped traperice su oduvijek bili omiljena vrsta traperice u teen mode. Trošenje tisuće dolara kupiti ripped traperice iz izlog svibanj neće biti moguće svaki put. Možete jednostavno napraviti svoju vlastitu ripped traperice i neće morati potrošiti puno novca za najnoviji modni trend. Alati i materijali koji će zahtijevati da se rascjep traperice su dati u nastavku:; Grubo šmirgl papir, Steel veća, blok od drva; Utility Nož, kako ripati Jeans: Uređenje traperice, ako ste eksperimentiranje s izvrsno traperice za prvi put, preporučuje se da ste dobili stare traperice. Odaberite traperice, tako da nećete brinuti nepotrebno, čak i ako to ne napravite pogrešku tijekom kopiranja traperice. Ripped traperice izgledaju sjajno s izgubljenim starim trapericama. Ako želite kupiti novu, kupiti niske cijene traperice. Kopiranje traperice je poput izrade rupa i suzenje traperice, pa nema smisla kupuju skupe traperice.
Kako ripati Jeans: Odlučivanje o području biti ripped, nakon što su ugovoriti za traperice da se ripped, odlučiti o područjima želite ripati. Možete pretraživati ​​modni časopisi ili jednostavno pretraživanje na Internetu i da ćete dobiti ideju o područjima traperice koje su obično ripped. Traperice su općenito ripped na tlak područjima kao što su kukovi, koljena, džepova i bedra. Napravite odgovarajući uzorak želite na traperice.
Kako Rip Jeans: Obilježavanje područja; Nakon odluke područja da se ripped, vrijeme je za označavanje područja. Te bi trebao označiti područjima nosio traperice, to će vam dati točnu predodžbu područja koja će biti ripped. Koristite olovke ili markera za označavanje perivo ripped područja. Odlučite se pravilno, oblik i veličinu područja biti ripped.
How ripati Jeans: Radno na područjima; Pobrinite se da skinuti traperice prije početka izvrsno traperice. Postoje šanse da se možete ozlijediti ako ripati traperice dok je nosio. Budući da ste već obilježili područja nećete morati brinuti o kopiranja. Uz pomoć britva ili škare, napraviti mali ureza na označene. Postavite drveni blok ispod površine, to će pružiti podršku tijekom kopiranja. To okršaj traperice, koristite brusni papir ili čelične ribež i struže traperice na rezove. Otpustiti tkanina na ripped području, koristite zihernadla ili mali škarastim i izvadite teme. Dajte ripped području pravilnog oblika i uzorak po vašem izboru. Your ripped jeans je gotovo spreman.
Kako ripati Traperice: Pranje traperice, a sada, operite traperice najmanje dva puta u mašini. To će traperice dati odgovarajuće sjajan učinak. Možete koristiti blage bjelilo ili plavac kamenje da biste dobili izblijedio efekt. Nosite jeans i vidite ako želite dati više izvrsno efekte.
Ripped traperice s rastrgan i mršav izloženost oduvijek bio omiljen među mladima. Idi naprijed i pokušati parati traperice i kada su stručni u tome, poučavati vaše prijateljima kako ripati traperice i postati modna ikona.

0 comments: