Kako izgraditi Garaža Police

Posted by sorav at 08:04

Thursday 16 February 2012

Za izgradnju garaža police koje su kompaktni i može pohraniti potrebne stavke, treba iskoristiti dostupne kat garaža učinkovito. Svi materijali i instrumenti mogu se organizirati pravilno uz pomoć garaži police. Police mogu biti proizvedeni od drva ili metala. Uobičajeno se koristi metalni police su izgrađena od čelika. Wired police također su proizvedeni od metala.
Garaža pohranu police, ma koliko teško jednom pokuša, to je teško držati u garažu čistom i nezagađenom okolišu. Izgradnja garaža police je najbolja alternativa se može izabrati da bi se garaža u organizaciji. Jednostavno do-it-yourself garaža police mogu graditi kod kuće uz minimum truda i bez trošenja mnogo. Izgradnja garaža za pohranu police ispočetka je puno više troškovno učinkovite nego kupuju gotove one sa tržišta. One mogu učiniti ih jaka i čvrstoću kod kuće i dati prilagođeni izgled. Izgled i dizajn interijera garaža može povećati uz pomoć odgovarajuće jedinice za pohranu koji su kompaktni u izgledu.
Graditi Garaža Police, Garaža police se koriste za pohranu mnogo različitih stvari, uključujući auto oprema, sportska oprema, konzervirana hrana, itd. policama izgrađen u garaži treba podupirati težinu teške predmete.
Kako to Graditi Garaža police; Kako bi se izgraditi garaža polica, prvi posao treba učiniti je da poduzme potrebne mjere. Izrada pravilan izgled uz pomoć olovke u ruku je također važan aktivnost. Prije uzimanja mjerenja, garažu treba pravilno čistiti kako bi se jasno nered.
Sljedeći korak da kupnju potrebnog materijala za izgradnju polica. One mogu dobiti tražene stavke iz obližnje trgovine hardverom. Drvo potrebne za izgradnju police trebao biti kupljen od klade dvorište. The kit polica zagrada mogu se kupiti od trgovine home poboljšanje. Drva koja se bira za police može biti tvrdo, ili šperploča, oko 3 / 4 inča. Za police pripremljeni od metala ili pre-proizveden žice, dimenzije moraju biti točne. Nakon navedenih aktivnosti, sljedeći korak je montiranje polica.
Montirati policu, materijali potrebni su pocinčani vijci i montažu zagrade. Za instalaciju svakog pojedinog policu, dva zagrade su obavezna. Iznad visine od 5 metara, svaka polica treba 3 zagrade. Poseban montažu hardvera je dostupan na tržištu za instalaciju polica na betonskim blokovima, cement blokove ili drywalls. Rupe treba bušiti kako bi se montirati hardver. Nakon bušenja rupe točno, police se može staviti na njih.
Navedeni koraci uče nas kako da napravite police koje su troškovno učinkovite, a koje služe u svrhu skladištenja. Moguće je izgraditi lijepo garaža polica kod kuće, pod uvjetom da ste spremni dati ga potrebno vremena i truda.

0 comments: