Zidna boja Ideje

Posted by sorav at 03:51

Saturday 18 February 2012

Kuće ne kao što je čuvanje zidova običan i želite ih slikati na različite načine šarene. Ima obilje od zidnog slikarstva ideja i svaku od njih je jedinstven sa sheme boja i slikarskim tehnikama koriste. Glavni zbunjenost dok slika zidova je izbor boja. S takvim širokim oceanom boja, odabirom jednog za vaš interijer slikarstvo može biti jako frustrirajuće. Slikarstvo zidovi s jedinstvenim tehnikama može donijeti drastične promjene u unutrašnjost svoje kuće. Neka nas pogledajte neke ideje zidna boja i kako odabrati boje za zidove.
Odabir boje, Boje zidova su glavni elementi svakog doma unutarnjeg uređenja. A s takvim široka paleta boja beskonačne, odabirom jednog za vaše zidove je vrlo teško. Postoje u osnovi tri vrste shema boja, toplo, prigušen i cool. Tople boje su crvena, žuta, narančasta i njihovih kombinacija. To su svijetle boje i napraviti neke od najboljih boja zidova. Plava, zelena i ljubičasta su hladne boje i pomoći da mala soba izgleda veća. Utišana boje su najpopularnije boje koje se koriste za bojenje zidova. Čak prigušen boje pomoći da mala soba izgleda uvećan. Posjetite obližnju trgovinu boja i odaberite boje po Vašem izboru za boje zidova. Iako odabirom boja se vidi da se boje nadopunjavaju dobro s namještajem pojedinih soba. Ukoliko niste u mogućnosti predočiti ispravno da li boje po Vašem izboru će odgovarati Vašim zidovima i pomiješati dobro s namještajem onda uzmi pomoć virtualnog interijera slikarstva.
Odabir boje, Kad ste se odlučili za boje zidova, to je vrijeme da se odlučite o vrsti boje koja će se koristiti za bojenje zidova. Različite vrste boja daju drugačiji osjećaj, dorada i teksture na zidovima. S obzirom na nastavku su različite vrste boja,
Stan Završi Boja: stan laka ne sjaje i ne reflektiraju svjetlo. Stan gotovih zidova lako se održavaju, ali nisu perivi i izdržljiva.
Matte Finish Boja: mat završiti boje imaju malo sjaja u odnosu na stan završio boje. Oni su slični stan završiti boje, ali su polu-periva.
Mat izgled boja: Imaju sjajnu završiti i reflektiraju svjetlo u sobi vrlo dobro. Zidovi obojani mat izgled boje su perive i izdržljiva. Oni daju zidovi jako mekana sjaj i stoga oni nisu prikladni za zidove koji imaju bilo kakve nedostatke u njima.
Lakom boje: lakom boje su najviše najsjajniji od svih vrsta boja. Ove boje su izuzetno izdržljiva.
Odabir slikarske tehnike, Nakon odabira boje i vrstu boje treba koristiti, trebate odlučiti o vrsti doma slikarske tehnike koje ćete koristiti. Svaki od slikarskih tehnika koristi daje jedinstven pogled na zidovima. Neka nas pogledajte na ove tehnike.
Promašaj Slikarstvo: Ovo je jedan od najpopularnijih zidnog slikarstva ideje. Promašaj slikarstvo pomaže da nalikuju prirodnim elementima kao što su drvo, granit, mramor, itd. Pročitajte više o promašaj Slikarstvo Savjeti - Kako promašaj Paint.
Trompe l'oeil: trompe l'oeil je francuski termin za budalu oka, i čini jedan od jedinstvenih metoda slikanja zidova. Ova tehnika zahtijeva umjetničko slikarstvo kvalitete. Koristi slika slika na zidu što ih čini izgledati stvarno.
Ostali zidno slikarstvo ideje su gume žigosanje, patterned zidovi, zidne stenciling, prugasta zidovi i fokalne zidova. Zidna boja ideje su dosta i možete odabrati jedan od vaših izbora i poboljšati dom dekor.

0 comments: