Kako napraviti krevet Potkrovlje

Posted by sorav at 06:46

Wednesday 15 February 2012

Potkrovlje kreveta i kreveta na kat su veliki spavaće sobe namještaj za ideju upravljanju prostorom. Potkrovlje kreveta se koriste na brodovima, podmornicama, pa čak i zatvorima. Ljudi koji imaju relativno male spavaće sobe definitivno može ići za potkrovlje kreveta, jer su stvarno jako zgodan. Možete napraviti krevet potkrovlje posebno u dječjoj sobi, kao što su velika atrakcija za njih. Potkrovlje kreveta može naravno biti lofted iznad zemlje, pružajući više prazan prostor koji se može koristiti za drugi krevet, stol studija ili čak kao ormar. Možete se odnose na ove ideje potkrovlje krevet, za više informacija.
Kako napraviti krevet Potkrovlje?
Materijal bi Potkrovlje noćenje, a materijale potrebne da bi potkrovlje krevet može biti naveden kao pod:; 4x4 lumbalna zajednice 8 'duge (4 komada), 4x8Sheet šperploča (3 / 4); 2x6x8 redovne lumbalne (3 komada); 1x3.5 završio odbora 8 'duge (3 komada); Drywall vijaka (5 / 8) i zaostajanje vijci, imajte na umu, da se izbjegne bilo lumbalna koji se kemijski tretira na. Nemojte koristiti nokte jer će smanjiti trajnost potkrovlje krevet. Također bi željeli čitati o potkrovlje krevet zgrade planove.
Proceduru kako bi Potkrovlje noćenje, postupak za izradu potkrovlju kreveta može biti naveden kao pod:; Kao što smo učenje kako napraviti krevet potkrovlje, koje je blizanac madraca, mi ćemo morati rezervni prostor od oko inča i više , kao potkrovlje krevetu sjedi na platformi od oko 38x76. Cut jedan 2x6 na duljinu od 76 i drugi u 37, preklapaju manje odjeljke s veće, a time i po vremenu što završite, strukturi bi trebao izgledati kao okvir koji je mjerenje 40x78. Osigurajte sve lumbalna zajednice s drywall vijaka. ; Cut šperploča komada po veličini vaše lumbalne okvir. U razmaku od oko dvije noge, instalirati drywall vijaka. , Uzmi 4x4 i stavi ih jedan pored drugog sa svojim jedan kraj dodiruje zid spavaće sobe. Mjera 44 i nacrtati nivo liniju preko sve četiri zajednice. , Pozicija dva 4x4 na takav način, da je njihov vanjski rubovi su paralelno jedni druge ostavljajući 78 između njih. ; Kuta platforme na postove na takav način da je šperploča (vrh strane) dodiruje ranije nacrtana linije na postove. Instalirajte dvije rupe kroz 2x6 do polovice 4x4 pomoću svrdla. ; Spojite platforme na postove uz pomoć zaostajanje vijci i ponovite postupak s druge strane kreveta, kao dobro. Podignite se ovaj okvir i mjesto gdje želite da bude. , Na kraju, sve što trebate učiniti je postaviti madrac preko potkrovlje krevet. Nemojte zaboraviti da se ljestvama popeti se na tavan krevetu!
Kako napraviti ljestve za potkrovlje krevetu?
Izrada ljestve za potkrovlje krevet je vrlo jednostavan u odnosu na stvaranje potkrovlje krevet. Uzmi dvije postove željenu visinu i pridružite komada nekih 2x6 za njih. Vijak ih čvrsto za sigurnosne mjere. Najveća stvar o potkrovlje kreveta je iznos od prostora koji je spašen, koji se može koristiti za mnoge svrhe. Možete dodati lijepo futon krevet, toaletni stol, proučavanje stol ili curtained utvrda prema vašim mašte. Također možete dobiti vaše dijete da sudjeluje u ovu sobu ukrašavanja, koja će također poboljšati svoje kreativne sposobnosti.
To je sve o tome kako napraviti krevet potkrovlje. Nadam se ovaj članak na izradi potkrovlje ležaja dokazati da će biti korisne za vas.

0 comments: