Kutna Jastuk Zamjena

Posted by sorav at 11:16

Saturday 25 February 2012

Kauč ​​jastuk zamjenu za kauč je jednostavan proces. To ne potrošiti puno vrijeme i energiju. Kauč ​​jastuci su izrađene od poliuretanske pjene. Tijekom vremena pjene gubi čvrstoću. Dakle, dobivate jedan loš osjećaj kada sjedite na kauču.
Kauč ​​Jastuk Zamjena koraka
Kauč ​​jastuk zamjena može se provesti u četiri jednostavne i jednostavne korake.
Korak 1: Dobivanje mjerenja; proces ponovno tapeciranje kauča ublažuje počinje s mjerenjem pjena za jastuke. Ovo je važan korak kako bi dobili pravo tražiti kauč.
Da biste dobili točno mjerenje, to je uvijek dobro maknuti pjenu iz jastuk i onda mjeriti. Uklanjanje pjena iz jastuk nije težak zadatak. Jastucima obično imaju zip s jedne strane i pjena može se odstraniti kroz nju. Kad god mjere pjene, uvijek mjeriti najduži ruba za duljinu i širinu. Napravite pismeno mjerenja o komad papira, a ne samo mentalne jednom, kao što ste mogli zaboraviti točan mjerenja.
Počnite sa mjerenja duljine svakog jastuk i zbrojiti duljine svih njih. Zatim mjeriti dubinu jastuka. Uobičajeni dubina jastuk je bilo 24 ili 27 inča. Pri odabiru dubinu zamjena kauč jastuk pjena, ili odaberite pjene s dubinom jednaka postojećim dubine ili više od postojećih jedan. Ali odabiru pjena s dubine manje od trenutne dubine, je strogo ne-ne. Zatim dolazi debljine pjene. Važan stvar za zapamtiti, a uz napomenu mjerenja je da se uvijek zaokružuju na najbliži mjerenje inča. Na primjer, zaokružuju 3,5 do 4 inča, ali ako se mjerenje 3,2 onda ga treba zaokružiti na 3 inča, a ne četiri.
Korak 2: Redoslijed pjene, sada da mjerenja su spremni, da bi zamjena kauč jastuk pjene. Kada bi, ne zaboravite da možete odabrati čvrstoću pjene da naručite. Uvijek odaberite pjenom koja premašuje očekivanja i / ili zahtjev ili na minimalne razine, zadovoljava postojeće veličine.
Kada bi veličinu, to je poželjno da bi nešto više od stvarne potrebe. To obično dolazi u velikim blokovima veličine 6 metara. Od ogromne blokove, male komade kao i po specifikacijama može biti. Zamjena pjene mogu se 'cut-to-order'. Međutim, samo kvadrat i pravokutnik može se naći u ovoj kategoriji kao što su standardni oblici. Ostali oblici, ako postoji, morat će se rezati kod kuće sama.
Vrlo često, osoblje u trgovini presvlaka može vas usmjeriti na pravu veličinu, debljine i čvrstoće pjene.
Korak 3: Rezanje Foam, nakon što je dobio pjenu doma, vrijeme je da ga izrezati na potrebnu veličinu i oblik. Najbolja opcija je sada za uklanjanje pjene iz jedne od starih jastuka, stavite ga na novi komad trag i van granica sa markerom.
Električni nož za rezbarenje će biti od velike pomoći za rezanje pjene u pravu veličinu i oblik kao što je jednostavan za rukovanje. U slučaju električni nož za rezbarenje nije pri ruci, koristite dugo oštrim nožem. Dok rezanje pjene, osigurati da je nož pod kutom od 90 º. Budite sigurni da je pjena je cut ravnomjerno u cijeloj dužini. Ne bi smjelo biti mjesta za pogreške dok izrezati pjenu. Jedan mali pogreška će značiti više troškova.
Pjene mogu vam dati osjećaj toplije u ljeti. Ako želite, možete staviti sloj od pamuka na pjenu. Pamuk sloj također pomaže u povećanju životu pjene. Također možete bod mreža platno na sve strane od pjene. To će pomoći u održavanju pamuk i pjena zajedno, tako da kauč jastuci reupholster trajati duže.
Korak 4: Zamjena pjene, a sada je vrijeme da se stvari nedavno napravio pjene natrag u jastuk naslovnici. Novi pjena neće skliznuti u jastuk pokriva lako kao one stare. Možda ćete morati pritisnuti ih malo. Nakon što ste umetnuli zamjenu pjene, pobrinite se da su svi rubovi su trg i nisu uzimali bilo koji drugi oblik. Ako nisu trg, jastuk neće imati čak i završiti.
Da. Projekt kauč jastuk zamjena je više. Sada možete uživati ​​reupholstered jastucima kauča!

0 comments: