Tuš Pan Zamjena

Posted by sorav at 11:06

Thursday 23 February 2012

Potreba za tuš pan zamjenu dolazi uglavnom pod dvije situacije. Tuš pan je previše istrošen za prikupljanje vode iz tuša ili je previše starinski kako bi se poboljšala ljepotu vaše kupaonice. Što god se razlog, ako ste odlučili zamijeniti tuš tavi, ovaj članak je ovdje da vam pomoći u to. Zamjena tuš tavi zahtijeva alate uz osnovni vodovod vještine. Prvi korak uključuje uklanjanje stare tuš tavi.
Post Tuš Pan Uklanjanje; Prije svega, isključite dovod vode. ; Uklonite vrata zatvara tuš. ; Makni sve podržavaju gumbi i ukrasni pribor. ; Skinite glavu cijev tuš. Grip je blizu zida i pomaknite ga u smjeru kazaljke za jednostavno uklanjanje. ; Izvadite filtar kada pomicanjem u kliješta i rotiraju u smjeru kazaljke na satu. ; Ispod filtera, naći ćete cipela koja povezuje filtar do poda cijev. Premjestiti ulijevo za uklanjanje. ; Izvadite ploče bar uz pomoć zagledati bar. Uklonite sve suho zid ili crijep predstaviti izložiti točke zida. ; Izvadite stari tavi tuš. Morat ćete primijeniti neku silu da ga iseliti. ; Novi Tuš Pan instalacije, tuš pan instalacija nije jako težak zadatak. U slučaju, stari tuš pan nije bio nepropusne, ići za jedan ovaj put. Barem jedan od slojeva mora biti vodonepropusno. Obično, membrana koja je nepromočivo je izrađen od vinil. Položiti nove cijevi za odvod i spojite ga na glavnu cijev za drenažu. ; Spojite cijevni fitinzi novog tuš posudu s toplom i hladnom čvora. To može zahtijevati da se izrezati ili dodajte nove cijevi da stane u skladu s tim. ; Instalacija križ komad između studs za podršku toplom i hladnom čvora. To će olakšati zadatak instaliranja cijevi glavu tuša. ; U ovoj fazi, vrlo je važno provjeriti da li novi tuš posuda je bez ikakvog curenja. Instalirajte ga privremeno, ogrnuti se zidovi s plastičnim i zaliti vodom. Pobrinite se da tuš pan je pukotina dokaz. ; Slijedite upute za instalaciju tuš pan (dolazi u kompletu), kako bi riješili tuš tavi. Pečat sjecište između tuš tavi i odvodnje, sa silikonskim brtvljenje. ; Izolirati zid studs s vanjske strane da blokiraju zvuk vode udaranje tuš tava i tuš ograde zidova. , Primjena dobre kvalitete ljepilo na rubu tuš panel i zid studs. Pridružite bivši dio na dnu te ih flex na zid.
Dopusti da se ljepilo suho i pravilno postavljena. Seal kreveta između panela sa silikonskim brtvljenje. To završava zamjena tuš tavi. ; Tuš pan je nešto što se dobiva pogoršali uz redovitu uporabu. To treba popravak i održavanje prilično često. Nemojte pokušati popraviti tuš pan ako je moguće. Ako ste saznali da tuš pan vaše kupaonice treba popravak prečesto, onda bolje ići na zamjenu tuš tavi. To će biti troškovno učinkovit u dugoj vožnji. Nadam se, gore spomenuti kako zamijeniti upute tuš pan će doći na Vašu pomoć.

0 comments: