Čišćenje Vinyl Siding

Posted by sorav at 11:57

Wednesday 22 February 2012

Vinilni prilaženje je postao jedan od najviše željena sporedni kolosijek materijala za home poboljšanje, zbog svoje uredan izgled i za činjenicu da ne truleži ili pahuljica. Međutim, iako je više nego izdržljiv drugih različitih tipova kuća prilaženje materijala, vinil prilaženje i ima tendenciju da izgledaju dosadno i prljave tijekom vremenskog razdoblja. Ali, ovaj problem je vrlo jednostavno riješiti, jer to sporedni kolosjek se može očistiti lako bez puno truda. Do sada, morate biti nestrpljiv da znaju sve o čišćenje vinil prilaženje, kao i kako da ga čistim, kao i što koristiti za čišćenje vinil sporedni kolosjek. Odgovor na upit, kako se čisti vinil prilaženje je vrlo jednostavna, samo slijedite ove jednostavne korake i vratiti bivše čist i blistav izgled sporedni kolosjek.
Priprema za čišćenje, prije svega, morate se pripremiti vaše vinil prilaženje, kao i okolno područje za čišćenje. Ovaj korak bi se osiguralo da nema otvoreni stavki vašeg doma doći u način čišćenja i dobiti oštećena. Osim toga, ona također bi cijeli proces čišćenja, bez problema, kao što možete kretati slobodno, bez brige o ništa drugo nego svoj sporedni kolosjek.
Dakle, isključite napajanje izvan električne jedinice i prikriti svjetlo čvora, te električne utičnice s plastičnim. Ne zaboravite potpisati pokrivanje ljepljive trake. Također premjestiti sve vrste garniturom za sjedenje, metala i bilo koje druge stavke koje se mogu dobiti oštećena vodom. Što se tiče vaš vrt biljaka, pokriti ih sa plastičnim list, kako bi ih zaštitio od proizvoda za čišćenje koji ćete koristiti. Nakon što ste uklonili sve iz okolice, u potrazi za kalup i mildews mrlje na sporedni kolosjek. Oba kalup i plijesni, mrlja će zahtijevati poseban tretman, jer oni ne mogu biti uklonjene od strane normalno čišćenje. Znati više o tome kako očistiti kalup i plijesni.
Kako očistiti Vinyl Siding; Za čišćenje vinil prilaženje, možete se odlučiti za perač ili klasične metode čišćenja, tj. koristeći kantu i krpu ili četka za ribanje. Izbor u potpunosti ovisi o vama, ali mi jesu idući u raspravljati o obje metode u detaljima. Let us prvi se koncentriraju na klasične metode čišćenja, i vi već znate da za to, te će zahtijevati kantu, rukuje kist i puno vremena i truda. Dakle, kupiti dobar kist s nastavkom ručkom i uzeti puna kofa vode. Mix neki deterdžent za pranje posuđa ili tekući sapuni za pripremu otopina za čišćenje.
Sada, mokro sporedni kolosjek s vodom pomoću crijeva. Prvo, počnite s dna, a zatim krenuti prema vrhu zida. Dip četkom u sapunici rješenje, a zatim počnite ispiranje prilaženje s vodoravnim pokretima. Uvijek pokrenuti ovaj proces od dna, a zatim premjestiti postepeno prema vrhu. Nakon što ste čistili područje, odmah isprati s čistom vodom i nastaviti na taj način sve dok ne očistite cijeli vinil prilaženje. Dakle, do sada morate imati pogađate da je cijeli proces je vrlo težak i dugotrajan, za koje mnogi ljudi vole koristiti perač za čišćenje vinil prilaženje.
Korištenje perač može napraviti cijeli proces čišćenja lako i manje vremena. Dakle, napuniti spremnik perač s vodom i tekući sapun za pranje suđa ili komercijalnog proizvoda za čišćenje. Sada, pričvrstite cijev vrt na perač, a zatim staviti na pranje. Držite mlaznicu na 45 stupnjeva kut na zid, i početi prskanje vode od dna do vrha. Radi Vaše udobnosti, podijelite cijeli zid u neku 3 do 5 metara širine sekcije. Rad na jednom dijelu na vrijeme, a zatim nastavite na sljedeći jedan. Nastavite na taj način sve dok ne počistiti cijeli zid. Uvijek, isperite sporedni kolosjek sa čistom vodom prije otopina za čišćenje dobiva priliku da se osuši. Inače, od vas će završiti sa zida, pun pjegav maraka.
Glavna briga o korištenju perač je da se stvara visoki tlak, za koje se voda može pobjeći kroz šavova i trulež drva temeljne strukture ili uzrokovati razvoj plijesni i plijesni. Stoga, nikada ne koristiti prisilan i izravan tok vode za čišćenje vinil prilaženje i ne usmjeravati crijevo gore na sporedni kolosjek. Saznajte više informacija o tome kako očistiti vinil sporedni kolosjek.
Ako ste nailazi na problem kalup i plijesni, a zatim uz redovito pranje, ti bi trebao pomoć nekih drugih proizvoda. Najbolji proizvod za uklanjanje plijesni i plijesni je bjelilo. No, umjesto klora bjelilo, koristiti nešto ne-otrovne, kao što su kisik bjelilo. Klor bjelilo je otrovan i može uzrokovati veliku štetu na vašem biljke i vegetacije. Za ostale tvrdokorne mrlje, možda ćete morati koristiti neke komercijalne proizvode za čišćenje, u kojem slučaju, uvijek slijedite upute navedene u oznaku proizvoda. Nadam se da ovih nekoliko savjeta o čišćenje vinil prilaženje odgovor na svoje uobičajene upite o tome kako se čisti vinil sporedni kolosjek.

0 comments: