Japanski Party dekoracije

Posted by sorav at 16:09

Wednesday 22 February 2012

Japan sa svojim jedinstvenim kulture, obogaćen u velikoj mjeri tradicionalne povijesti, književnosti i mode, održan je egzotično žalbu za sve i svašta. Dakle, za ljude koji žele da se uključi u orijentalnom Japanski temu za njihove stranke, to je stranka dekoracije koje će biti izazov za domaćina. To je zato što japanski stranka temu posuđuje sama za prekrasne dekoracije, pa podsjeća na ovog starog, egzotične azijske kulture. Međutim, to nije stvarno teško integrirati japanske kulture u svoj party. Postoji niz japanske dekorativne prikazuje i ukrasa, utjelovljujući japanske kulture. To uključuje, šareni papir lanterns, papirnate zmajeve, Shoji ekrani, jedinstveni Konchiwa bannera i da se ne zaboravi lijepe orijentalni navijača. Pogledajte kako možete transformirati vaš party mjesto s prekrasnim pogledom na japanski party ideje, da se ne treba spaliti rupu u svoj džep.
Ideje za japanski Party dekoracije
Orijentalna Papir ferala: Ne orijentalne party dekoracija je kompletan bez lijepe papir lanterns. Dostupan u niz oblika i boja, te papir lanterns su idealan je za velike stranke, vjenčanja i događaje. Izrađena je od srednjeg razreda rižin papir, zajedno s bambusom zadirkivanje, ovaj baterija operiran stranka svjetla može biti nanizani u cijeloj kući, kao i koristi za ukrašavanje vrt. Za vašu Japanski strane, možete odabrati iz bilo klasične čvrste papir lanterns ili pokupiti neke od lijepo tiskanom azijske rižin papir lanterns. To su tiskani uz zabavu srca, bambus, cvijeće, geometrijski uzorci i te su dostupni u nekoliko različitih oblika i boja.
Papir Suncobrani: Prekrasna, šareni suncobrani visio sa stropa mogu dodati dodir te egzotične azijske kulture u vaš dom ili bilo koje stranka mjesto. Check out lijepe suncobrana papir ulje s nazubljenim rubovima i tiskane s lijepim trešnja procvjetati grana ili koristite multi boji spirala nauljeni papir suncobranom. Uz ove dekoracije, možete koristiti veliki crveni orijentalni vrt suncobranom, izrađen u bambus što čini predivan suncobran, suncobran i čaj je savršen stranka pribor za sve prigode!
Zidu visi: Koristite noren ili jedinstvena vrata zavjese koje su se u Japanu već stoljećima, kao banner za svoju stranku. Također možete transformirati sivilo zidova s ​​prekrasnim pogledom na papiru navijača dostupni u mnogim nijansama i grafike.
Japanski Tablica Dekoracije: Japanci tradicionalno koriste niske stolove i jastuci dok jede. Za stol dekoracije možete staviti dvije tablice kavu zajedno i mjesto stolnjak sa orijentalnim dizajn na nju. Za dodavanje tradicionalni dodir, koristite postavlja radi ili pokupiti zemljane zdjele jela i da služe japanski party hrane, kao što je sushi. Možete pretvoriti običan papirne salvete i pozivnice koje mogu biti ukrašena s gumeni pečat koji sadrži japanskom stilu motivima. Koristite lijepo obojana lak štapićima s japanskim kanji znakove. Za sredinu tablice, možete koristiti lijepe košarice Ikebana cvijet ili tradicionalni japanski juhu, kao alternativu.Ove centerpieces također može napraviti za lijepim japanske stranke favorizira koje gosti apsolutno će ljubav.
Japanski Vanjski Dekoracije: Vratite drevne japanske kulture u svoj vrt s tradicionalnim bambusa fontane ili kakei koja su korištena u japanskim vrtovima već stoljećima. Mjesto tih bambusa fontane na rubu ribnjaka, bazena ili vodeni vrtovi, zajedno s tradicionalnim japanskim vrtom čaj lonci koji su se koristili za čišćenje ruku i usta s vodom, kako bi se pročistiti um i tijelo. Također možete koristiti dizalicu fontane koji su izrađeni od lijevanog mesinga s prekrasnim bazni acetat bakra završiti, dodati ljepotu i interesa za vaš vrt.
Većina japanskih stranka pomagala su dostupne online, kao iu stranci trgovinama. Dakle, sljedeći put namjeravate domaćin Japanski rođendan večeru ili bebu tuš, korištenje ove briljantne dekoracije dodati šarm lijepe japanske kulture, na svoj party.

0 comments: