Azbest strop pločice

Posted by sorav at 16:03

Monday 27 February 2012

Azbest opsežno je korišten za izradu pločica ranije zbog svojih različitih i korisnih svojstava. Azbest je toplina, vatra kao i otporna na kemikalije i također su vrlo izdržljiva. I stoga, pločice koje sadrže azbest su također izdržljiva, snažna i otporna na habanje, topline kao što su kiseline i lužine. Unatoč svim prednostima, azbest se ne koriste i danas kao što je utvrđeno da je azbest sadrži elemente uzrokuju rak. Azbest je zabranjen čak u nekim mjestima da se spriječi zdravstvene rizike. Pustiti nas znati o azbest strop pločice u detaljima.
Azbest strop pločice
Morate imati čuli da živi u kući s azbestom strop pločice ne znači da ćete uvijek pokrenuti visok rizik od izlaganja štetnih materijala. Azbest vlakna su ugrađena u strop pločice i stoga, nema trajne opasnosti. Vi bi također trebali znati da je azbest u strop pločica nije tako štetna kao iu drugim materijalima. Opasnost leži samo ako su pločice su slomljena ili su u oštećenom stanju.
Opasnosti od azbest u strop pločice
Iako je azbest vlakna su čvrsto ugrađen u pločice, nakon nekoliko godina oni postaju krhki. Kada pločice su uklonjeni tijekom obnove, azbest čestice ulaze u zrak i zagaditi. Kada se to zrak udiše ljudi, s kojima se suočavaju zdravstveni problemi. Azbest izloženosti može uzrokovati mesothelioma, odnosno, vrsta raka. Ponekad, sićušne čestice Također možete miješati sa zrakom pri bušenju rupa u strop za rasvjetno tijelo. Čitajte na znati više o mesothelioma raka.
Kako reći ako imate Pločice Azbest Strop
U početku, morate saznati da li vaš dom ima azbestne pločice. Tu su i sadržaji kako bi se osiguralo da li je materijal koji se koristi azbest ili ne. Postoje određene naznake da morate paziti na, provjeriti da li u kući sadrži azbest pločice. Za primjer, ako je kuća sagrađena 30-50 godina natrag, to je veće šanse da sadrži azbest pločice. Ponekad, azbest strop pločice su napuknut i možete vidjeti praškasta tvar koja istječe iz nje.
Mjere koje treba poduzeti
Jedan od načina da se spriječi zdravstvene rizike, pokriti azbest pločice s ne-koji sadrže azbest pločice. Možete staviti sloj suhog zida nad pločice azbest strop kako bi se spriječilo onečišćenje zraka s obzirom na azbest. Ali, ako ustanovite da su strop pločica puknut, nema alternative osim da ih zamjene. Možete čak i ukloniti i zamijeniti azbestne pločice sebe. No, treba biti izuzetno oprezni prilikom uklanjanja azbest pločice. Čitajte na znati više o azbest uklanjanje pločica savjete.
U slučaju gore, ako vam pločice strop azbest u teško oštećenom stanju, morate odmah pozvati profesionalni i imaju ih zamijeniti. U određenim područjima, postoje zakoni koji bi se obvezno za ljude zapošljavati stručnjake, dok se bave azbest pločice. U takvim slučajevima, od vas će morati ovisiti o profesionalnoj pomoći.
Ako ste saznali da je vaš dom sadrži azbest pločice strop, to je poželjno da ih ukloniti što je prije moguće. Iako, postoji svibanj ne biti neposredna opasnost, ne može biti zdravstveni rizik prije ili kasnije. Bolje je učiniti daleko s pločicama azbest strop.

0 comments: