Plus size clothing Patterns

Posted by sorav at 09:46

Sunday 19 February 2012

Iako modnoj industriji može biti pucanja po šavovima s one extra tanke, skoro anoreksične modele, istina je da gotovo 62% žena u Americi nositi veličinu 14 i iznad. Odjeća dizajneri i proizvođači su bila spora u Uzevši u obzir ovaj zahtjev za plus size clothing. Dok nekim trgovinama ne drže niz plus size žena odjeću, izbori su vrlo ograničene. Većina žena iznad veličine 14 morala se zadovoljiti s ogroman haljine, široke hlače, svijetle boje, cvjetnim uzorcima i šljokicama. Međutim, s povećanjem potražnje za jedinstvenim i trendy plus size clothing, odjeća i uzorak industrija polako počela uzeti na znanje. Najbolje tijekom akcije za plus size fashionistas je znati gdje naći i kako se koristi plus size šivanje obrazaca koje mogu povećati svoj modni mogućnosti. Dakle, da li se odlučite za napraviti svoj vlastiti šivanje ili najam krojačica to učiniti za vas, laskavu, ispravno veličine uzorka, u kombinaciji s dobro odabranim tkanina, može ići dug put u osiguravanju da svoj ormar ima odjeću koja mulj stil, sofisticiranost i mode.
Dobivanje Fit
Najvažniji element uspješnog šivanje je da se završio haljinu da stane ispravno. Dakle, bez obzira koliko lijepe tkanine ili kako stilski dizajn, predmet vjerojatno će samo sjediti u svom ormaru, ako rukavi su preuzak ili struka je prekratak. (Za sve plus size žene: to je mit da bi trebali nositi široke odjeće. Odjeću koja stane uvijek ćete učiniti da pogledamo slimmer)
Dizajniranje za plus size žene
Jedna inovacija u ugradnju plus size clothing za djevojke i žene, uzeti u obzir oblik tijela osobe. Nije svatko stavlja na težini na isti način. Dok neke žene se udebljaju, na bokovima i bedrima, neki su potpuniji oko poprsje ili želuca području. Dakle, za ljude s punim leđa, nakon što je malo više prostora u stražnjem dijelu odjeće je važno da neke žene, da ću im dati udobnost i glatko stane. Slično tome, za žene s punim trbuščić područje, to je bitno da ima trbuščić uklapaju u sve haljine, osobito u hlače i gaćice.
Prilikom odabira uzorka, veličina tijela predstavlja pismo. Dakle, H je još - gornji i donji, sa ne mnogo struka, a O je okrugli sve više. U pismu stoji za ljude koji su veći u kukovima, dok X je ono što je tradicionalno poznat kao pješčani sat lik.
Uzorci za plus size clothing
Plus size šivanje uzoraka nisu uvijek lako naći, s obrascima za kuću haljine, hlače i bluze se pa iz mode. Danas je full-podoba fashionistas imati izbor u stilu odjeće su željeli stvoriti. Dakle, želite li slatka plus size clothing, ili ištanje to držati funky plus size clothing, izbor je na vama. To su:; Baby doll haljine, bluze, Chic, sundress, Pant odijela, Kaputi i jakne suknje, Elegant plus size haljina, Vikend nošenje; Lounge nositi i pidžame, postoje mnoge modne kuće koje su plus size stilski odjeću i modne krojeve za odjeću za plus size žene. Možete odabrati uzorke od strane modne Coni Crawford ili Vogue. Osim toga, postoji mnogo dizajner plus size clothing obrasce koji su dostupni. Check out odjeću jednostavnošću i moje sestre obrazaca koji nude niz obrazaca za plus size žene. Najvažniji dio za plus size clothing je, da možete izabrati uzorke koji najbolje odgovara Vašim modni ukus i stvoriti iluziju da čini vam izgledati tanje nego što jesu.

0 comments: