Iznad Ground linijski brodovi bazen

Posted by sorav at 01:18

Sunday 19 February 2012

Iznad tla bazeni su velike mogućnosti ne samo kad netko ima ograničeni proračun, ali kad netko ne želi da se cijeli dvorištu iskopana. Nadalje, ugradnja iznad tla bazeni su lakše u odnosu na druge vrste bazena. Međutim, upravo instalirate na bazen nije dovoljno. Jedan je uzeti u obzir problemi u nastajanju s vremenom. Budući da je, sa strane bazena su skloni najveći dio zlostavljanja u životu bazen, to je poželjno odabrati bazen brod, čime se povećava život i trajnost bazena. Bazen linijski brodovi mogu kupiti za nove bazene ili zamijeniti cijevima od postojećeg bazena. Uloga iznad tla bazen linijski brodovi je spriječiti bazen vode curi van. Međutim, valja napomenuti da bazen linije nisu trebali, a nisu u mogućnosti, podupirati težinu vode. Ovu funkciju obavlja glavnog bazena strukturu. Iznad su zemlje bazen linijski brodovi napravljeni od vinil, koji je gladak i trajan.
Vrste Iznad Ground Bazen linijski brodovi
Razne vrste bazena linijski brodovi su na raspolaganju za različite svrhe. Oni dolaze u različitim obrascima i mjernih instrumenata, pri čemu veća mjerilo bazena, veći brod košta. To je stoga što je veća mjerilo bazen, jači i deblji bazen liner će se, dakle, veći trošak. Različite vrste linijski brodovi su:
Preklapanje linijski brodovi: Kao što ime sugerira pravom, te nadzemni košuljicama bazena jednostavno ići gore i preko ruba zida bazena i visi s vanjske strane. The brod onda je osiguran sa plastičnim trakama, poznat i kao suočavanje trake koje drže brod čvrsto na mjestu. Suočavanja trake su dostupne u dva oblika: stan vrpce vrsta i cijev u obliku tipa. Liner je osiguran s suočavanje trake i potom završio s vrha željeznicom. Preklapanje linijski brodovi su dostupni samo u nekoliko boja i dizajna, međutim, oni su jednostavno stane i jeftiniji u odnosu na druge vrste.
Beaded linijski brodovi: Ove bazen linijski brodovi idi gore na zid bazena, nakon čega su u ugriz pratiti pomoću zrno ili Welt koja teče po cijevi cijelog ruba, a uz vrh zid bazena. Beaded linijski brodovi su dekorativne i ne zahtijevaju rastavljanje vrh polovice bazenu dok liner zamjena. To ih čini lakše instalirati. Štoviše, ovi ulošci dobro raditi u situacijama kada se veliki bazen palube su izgrađena oko bazena. Beaded linijski brodovi se smatraju superioran u odnosu na preklapaju tipa.
Unibead linijski brodovi: Također poznat kao J-Hook linijski brodovi, te unibead linijski brodovi su jedinstveni oblik bazen linijski brodovi. These ulošci ne samo da stane bilo koji zajednički bazen iznad tla, ali oni također imaju dvojno svojstva. Oni mogu biti obješen na zid bazena poput preklapanja tipa ili se koristiti kao beaded linijski.
Proširivi linijski brodovi: Ovo brod je ništa drugo nego iznimno visok bazen liner. Oni su napravljeni na takav način kako bi se smjestiti dodatni brod potrebne za duboki kraj bazena području. Tih du kraj iznad tla bazen linije su česte u kružnim iznad tla bazeni.
Kako zamijeniti nadzemni bazen Liner?
Bazen linijski iznad vode linija je bombarded s intenzivnim iznosu od destruktivnih sunčeve svjetlosti, što je rezultiralo njihovim slabljenje. Liner propuštanja, iznad tla bazenu, su prilično uobičajene i oštećenih bazenu linijski brodovi trebaju biti zamijenjena. Za zamjenu bazen liner, sljedeći koraci su da se slijedi:; Prije svega, bazen mora biti isušen od svih voda. Netko bi mogao koristiti vodu ili uronjive crpke na pipeta iz dodatnu vodu iz bazena. ; Sljedeći korak je ukloniti stabilizator tračnicama ili gornji poklopac. Suočavanja isječke koji drže brod u mjestu moraju se poništiti, tek onda liner dolazi off. , Kada stari brod je uklonjena, može poduzimati bilo kakve popravke potrebne za materijal ispod bazena, tako da bude glatka ponovno. Obično, pijesak je temeljni materijal i se može troweled. Više pijeska također se mogu dodati ako je potrebno. , Instalirajte novu liner bazena tako da ga šire u unutrašnjost bazena. Zakačite preko vrha bazena i zamijeniti na vrhu željeznicom. ; Iznad tla bazen linijski brodovi napraviti bazen ugodan i udoban na dodir, kada se dolazi u kontakt bazu i strane bazena. Dobra kvaliteta Bazen linijski brodovi su iznimno elastičan i nije lako oštećena bazenu metoda kemijske obrade, koje su potrebne za iznad tla održavanje bazena. Oni također povećavaju upotrebljivi vijek trajanja bazena, jer je to dodatni sloj zaštite kože jača bazen. Ona također omogućuje jednostavno čiste površine, na taj način poboljšava higijene bazena.

0 comments: