Prekršaj vs Krivična

Posted by sorav at 06:01

Monday 13 February 2012

Rasprava prekršajnog vs krivično djelo treba biti pravilno ispitati na temelju dvije okolnosti. Prvo: ti si student prava. Drugo: vi se suočavaju s optužbama. Ovdje su neke bodove koji će vam pomoći razliku između prekršaja i krivično djelo.
Prekršaje, prekršaje one radnje ozbiljnije od sitne djela. Oni uključuju otpor uhićenju, javno pijanstvo i jednostavan baterije. Što se tiče ozbiljnosti prekršaja tiče, prekršaje korak ispod kaznena djela. Međutim, stupanj u kojem čin se obavlja također utječe na njegovo razvrstavanje. Na primjer, ako ste bili da ukrade stavke koje koštaju manje od određene dolar iznos, te će biti počinjenje sitne krađe, što je prekršaj. Međutim, bili su predmet da će koštati više od navedenog iznosa, te će biti počinjenje Grand Theft, što je krivično djelo.
Dakle, kazna za one počinjenja prekršaja, može biti i veći kvalitet nego što bi biti plaćeni za sitne djelo. Ako zatvorske kazne je da bude služen, to je vjerojatnije da će biti poslužen za ne više od godinu dana, obično na lokalnoj, grad ili županija zatvor. Prekršajnih djela obično se iskazuje u posebnim sudovima sa skraćenim postupcima. Prema tome, u nekoliko jurisdikcija, imenovao sud odvjetnici ne daju onima koji ih ne mogu priuštiti. Općenito, velika porota nije potrebno da se ispitaju i naplatiti prekršaje, koje se obično provodi pismeni prigovor ili informacije. Međutim, ako je tuženik želi porotom, on svibanj morati napraviti zahtjev i platiti pristojbu za nabavu jedan. Novčanom svibanj biti zadužen čuti velika porota, ako je u pratnji jednog ili više kaznenih djela.
Ima nade za one s prekršaj na rekord kao što su oni pravo glasa, služe u vojsci, služe na pravo i praksu u licenciranim zanimanja kao što je odvjetnik. Još bolje, u državama gdje su tri štrajkovi zakoni budu usvojeni, prijestupa ne broje se kao štrajkova. Ipak, u slučajevima u kojima prethodne dvije krivično djelo uvjerenja postoje, prekršaj dodan na popis može se smatrati treći štrajk djelo. Ako se to su se dogoditi, to bi moglo dovesti do obavezne 25-godišnje zatvorske kazne na život.
Kaznena djela, kaznena djela čine teške zločine kao što su pljačke, otmice, silovanja i ubojstva. Širok klasifikacija od strane savezne vlade i većine država, je da kaznena djela su svi zločini koji nose maksimalnu kaznu od više od godinu dana, poslužen u aa državne ili federalne zatvora. Međutim, ako je kazneno djelo je kazneno djelo kapitala kao što je ubojstvo prvog stupnja, čak i smrtna kazna može se dodijeliti. U slučajevima krivično djelo, optuženi ima pravo na sud imenovao odvjetnika. , A veliko suđenje žiri može biti obvezna u nekim državama.
Osoba osuđena za krivično djelo je vjerojatnost da će imati više ograničenja o njihovim pravima (kolateralne posljedice). To može uključivati ​​stručne ograničenja (oni ne mogu biti odvjetnici ili učitelji), nije dozvoljeno služiti na ozljede, gubitak prava glasa, što je zabranjeno posjedovanje oružja, ili su služili u vojsci, te u nekim slučajevima, nakon što je registrirati kao počinitelja (npr., spol počinitelja ili opojnih droga počinitelj).
Nadam se da ovaj članak je napravio jasnu razliku između prekršaja i kaznenih djela, kao i detalje kao što je prekršaj vs krivično djelo krađe. U svim slučajevima, a savezni zakoni su konstanta, državni zakoni odgoditi. Iz tog razloga, osoba suočava svaki trošak mora doći u dodir s kvalificiranim Lead branitelja kaznenog prava odvjetnik iz države, da se provjeri države postupak za punjenje prekršaj ili krivično djelo zločin.

0 comments: