Usporedite najbolje ocijenjenih Čistači vakuum u svijetu

Posted by sorav at 02:25

Sunday 12 February 2012

Evidencija odrediti da se prvi uređaj koji bi mogao biti povezana usko s usisavačem je izumio u 1860 Daniel Hess West unije, Iowa i bio naziva 'tepih minolovac'. Postupno, mnogim drugima doveo o poboljšanja u dizajn i tehničke specifikacija Usisavači. Moderna dan čistača vakuum inkorporirati varirao tehnike pružiti učinkovitu funkcionalnost i čišćenje. Za kupnju najbolji ocijenjeno Usisavači koje prikazuju sve komunalije želite, morate usporediti Usisavači temelju različitih faktora.
Uvijek je bolje znati unaprijed pitanjima koji su uključeni u kupnji usisavača. Osnovna obilježja da je vaš usisivač trebao posjedovati treba biti prioritet pažljivo. ; Prvo i najvažnije, imajte na vidu svrhu usisavača; ľelite li ga koristiti za očistiti tepih ili auto ili vaše ostale namještaj. ; Drugo, ako želite usisavac za biti višenamjensko i cistiti vise od jednog entitet, raspitati o privitke dostupnim. , Zatim, provjerite da li ste udobno rukovanje opreme. Ako čistač je teži ili bulkier nego potrebno, on svibanj ne čisto učinkovito. ; Voda može pokvariti usisavacu oprema; stoga, provjerite ako vakuum je pogodna za suhu kao i mokro čišćenje. ; Čišćenje uređaji morati povremeno biti očišćena kao dobro. Raspitajte li filtre ili vrećica gdje prljavštinu i smeće dobiva prikupljeni može biti neuramljen i čistiti lako. ; Također, nekoliko malih stvari poput operativne i skladištenje učinkovitost ne treba zanemariti. Vakuum ne treba glasan, ne treba zauzimati previše prostora za pohranu kao i treba biti lako održavati i popravak. , Cijena je još važno pitanje koje treba uzeti u obzir kada se uspoređuju usisavače. ; Najbolje ocijenjeno usisivač Manufacturing Marke
Bissell: Osnovana 1876 po Anna i Melville Bissell, ova tvrtka je najstarija usisivač proizvodnih tvrtki. Bissell značajke široku paletu uspravno usisivači, štap usisava, usisava kanister i ruku vakuum. Dodatni pribor pod uvjetom i priloge uz vacuums olakšati all-round čišćenje.
Dirt Devil: PA Geier tvrtki, Ohio-based tvrtka, započeo proizvodnju usisavače iz 1905. Promijenila je ime brojni puta prije bitak osnovana kao Dirt Đavo u 1984, nakon čega svoje proizvodi dobio odlične priznanje u tržištu. Proizvodi su dobro poznati, ne samo za njihovo efikasno funkcionalnost ali i za njihove različite dizajne. Tvrtka proizvodi uspravno usisivači, cilindar usisava, ručni vacuums i pare za čišćenje.
Dyson: James Dyson, osnivač Dyson branda, uveo bagless usisivač tehnologiju svijetu. On pokrenuta DC01 1993, jedan bagless vakuum čistiju da osvojio ga svjetsku reputaciju. The Dyson proizvodi uključuju cilindar vacuums, handless vacuums, bagless Vacuums i uspravno vacuums. Svi ovi proizvodi dolaze u atraktivnim bojama, dizajnira i vrhunsku funkcionalnost.
Eureka: Eureka osnovali je Fred Wardell u južnoj Michigan u 1909. Ova tvrtka je dio Electrolux branda i proizvodi uspravno vacuums, lagan Vacuums i kanister vacuums. Electrolux daljnje značajke cilindar vacuums, ručni vacuums, pare, bagless Vacuums i robotsko vacuums.
Hoover: proizvodnja Hoover Usisavači započeo u Ohio 1908. Hoover uspravno vacuums, bagless vacuums, cilindar Vacuums i ručni vacuums su dostupne na razumne cijene u trgovinama i preko Interneta. Ovaj brand je stekao toliko popularnost da su Usisavači poznat kao 'hoovers'.
iRobot: Colin Kut, Dr Rodney Brooks i Helen Greiner osnovana iRobot u 1990 za proizvodnju robotske mašine proizvodi za mnoge kućanstvu sitni. Robotski usisavač je jedan takav stvaranje iRobot marke. Oni su gotovo automatski i samo trebate priručnik 'uključivanja' od korisnika za početak rada.
Popis druge poznate marki uključuju oreck, Kenwood, LG, Panasonic, Miele and Fantom. Iako, mnogi tehnološki sumnje obuzimaju dok kupujete dobar usisavač, jedan se ne može zanemariti ostale aspekte koji su uključeni. Nakon pravilan usisivač usporedbe, jedan može odabrati najbolje ocijenjeno Usisavači da stane njihove zahtjeve.

0 comments: