Kako to Maknuti Tree Roots

Posted by sorav at 11:58

Thursday 16 February 2012

Postoje dva uvjeta u kojima korijenje stabla treba ukloniti s tla. Ponekad, stara stabla proširila svoje korijene tijekom dugog vremenskog razdoblja. Ti su korijeni stabla može uzrokovati problem u druge biljke, kao i remeti pravilan vrtu. Drugi uvjet je kada drvo padne na zemlju ili je smanjiti zbog nekog razloga ili drugi. U tom slučaju, preostale korijenje stabla treba ukloniti, ili drugo što pokvariti ljepotu landscaping. Korijenje stabla ili panjeva su najviše neželjenih dio pali stabala.
Postoji nekoliko korijenje stabla utjecaj na tlo kao dobro. Sve u svemu, korijenje stabla treba ukloniti s vremena na vrijeme. Prije vađenja korijenje stabla, postoji potreba za poseban plan. Postoji nekoliko usluga koje vam mogu pomoći sa zadatkom, ali je uvijek bolje upoznati priručnik tehniku ​​kako ukloniti korijenje stabla. Tu je oprema zove kao stumping brusilica, koji se koristi za drvo root uklanjanje. Međutim, postoji jedan problem s tim instrumentima, oni su prilično skupi. Dakle, osoba ne može uvijek osloniti na njih. Korijen stabla DIY tehnika uklanjanja uzima radne snage i strpljenja. Let's saznati kako ukloniti korijenje stabla.
Kako to Maknuti Tree Roots, postoji nekoliko drugih stablo uklanjanje tehnike koje se mogu provoditi na korijenje stabla koja ostaju na terenu vrt nakon stablo je iskorijenjena. Ovi ostaci stabala zapravo uzrok problema za mnogo razloga. Evo nekoliko tehnika koje se mogu koristiti za uklanjanje korijenje stabla.
Ručni iskop, kopanje Hand je najbolje tehnike kada je u pitanju uklanjanje korijenja stabala grmlja, grmljem i drugim malim biljkama. Sve što čovjek treba je lopatom, korijen vidio, grub motiku i lopper. Morate povući korijenje stabla od tla pomoću grub motiku sa sjekirom glavu.
Panj Grinder, panj brusilice je vrlo učinkovit za uklanjanje panjeva koji su veličine 6 do 12. Oni su heavy duty materijala koji uklanjaju stabla korijene u apsolutno nema vremena. No, iznajmljivanje panj brusilice je skupo stvar. Možete kupiti jedan od vlastite, a zatim uživati ​​u stroj s malo održavanja zadatka.
Backhoe, to je teška zadaća ukloniti korijenje stabla koja su duboko u tlo kao uvijek postoji faktor rizika koji su uključeni šteti drugih biljaka. Backhoe može biti vrlo korisno za uklanjanje takvih korijenje stabla. Korijenje stabla se uklanjaju izvan zemlje tako da ih povučete sa bagerom. Bagera su malo u neredu, oni stvaraju puno neželjenih hrpa drva koja treba da se čisti se što je prije moguće.
Požara, iako nije sigurna opcija, ali mnogi ljudi koriste požar ukloniti korijenje stabla. Oni su jednostavno graditi vatru na vrhu stabla korijena i neka ga spali do korijena stabla potpuno je nestala. Ova metoda uklanjanja korijenje stabla zapravo je korisno ako postoji samo nekoliko korijenja stabala koje je potrebno da se ukloniti. Ali, uvijek postoji mogućnost stvaranja zagađenja s ovom metodom uklanjanja korijenje stabla.
Kemikalije; mnoge kemijske rješenja su dostupni u kuće unapređenje trgovine, kao iu vrtu centara koji pomažu u uklanjanju korijenje stabla. Te kemikalije, kad poškropi na korijenje stabla, čine korijenje stabla truleži brže od svoje uobičajene brzine truljenja. To je metoda razgrađuju korijenje stabla pomoću kemikalija. Ovaj proces nije previše brzo, naravno, kao i oni samo ubrzati do procesa truljenja.
Tree Root uputa za uklanjanje; ideja vremena za uklanjanje korijenja stabala je tijekom ljeta. Druga važna stvar za razmatranje je tehnika koju želite koristiti za uklanjanje stabla korijena. Ako želite ukloniti s stumping brusilicu onda to dolazi s uputama pamflet s njom. Ako ide s ručnu metodu, onda motika ili budak je najbolji za vas! Ona dolazi s širokim kraju da pomaže u kopanje rupa oko stabla korijena. Slijedite ove upute za drvo root uklanjanje. ; Mjera promjer debla čaj s mjernom vrpcom u nogama. ; Pomnožite noge mjerenje stabla promjera debla, od 12 i ponovo dodati promjer u rezultanta. Sada, dodajte 1,5 u konačni zbroj. ; Sada pretvoriti cijeli ovaj izračun u cm, a ovu mjeru udaljenosti od korijena, ovaj korak je učinjeno kako bi se zaštitili stabla od bilo kojeg zla. ; Drive trnokop okomito prema dolje u korijen. Provjerite rezova koji su još više i nije tako splintering. Ponovite postupak dok rezanje stabla korijen je uklonjen u potpunosti! , A ja se nadam ovaj članak je odgovorio na Vaše pitanje, kako to maknuti korijenje stabla. Nije to lako! Mislim priručnik put je najbolji i jeftin način za uklanjanje korijenje stabla. Sve što je potrebno je malo strpljenja, da smo u obilju, dok u vrtu! Što reći!

0 comments: