Vanjski Kamin Ideje

Posted by sorav at 12:19

Thursday 16 February 2012

Vanjski kamin ideje u osnovi su izvedene za gašenje požara u mjestima koja su namijenjena pružiti osjećaj ugode i topline izvan kuće. Ako pogledate na otvorenom kaminom, to može napraviti vrlo ugodno i zabavno kutak u vrtu ili na livadi, gdje možete provesti opuštajuće, a večer. Sljedeće su neke od prednosti i zasluge vanjski kamin. ; Vanjski kamin je vrlo korisno za roštilj i grill, gdje možete kuhati cijeli obrok se u svom dvorištu ili u blizini vašeg trijem. , Možete provesti prohladno i hladno navečer ispred kamina, koji bi, naravno, imaju tendenciju da se vrlo opuštajuće. ; Također možete kuhati cijeli obrok na kamin koji bi mogli dokazati da se malo teško, ali vrlo zabavna i da će dati hrana izvrsna okusa s dozom avanture. ; Ostavlja veliki utisak na umove svih gostiju. ; Sljedeće su neke zajedničke, jednostavna, a opet inovativni kaminom ideje. Požar je mjesto ideja koje sam obrađene su prilično lako zapravo provesti. Da biste znati više o vatri mjestima možete pročitati informacije sadržane u vatru jamama.
Vanjski Kamin Ideje # 1; Među mnogim vanjski kamin dizajn planovi, sigurno bih preporučio onaj koji se sastoji od cigle i betona. Najveća prednost ove vrste komin je da je izuzetno ekonomičan, siguran i izgleda odlično u vrtu, također možete postaviti standardni željezni roštilj preko vatra jama pripremiti dobar roštilj. Alternativno, željezni lonac može biti obješen na vatru uz pomoć čvrste kuka. Izrada dimnjaka za ovu vrstu od požara mjesto je također jednostavan i ekonomičan. Ako ste izgradili ovu vrstu vatre mjesto kao dio vašeg kamen vrt, onda možete koristiti otvoreni kamin na ideju prohladno večer, kao kamin također ima tendenciju da zagrije cijeli vrt.
Vanjski Kamin Ideje # 2, ja sam jednom posjetio prijatelja u Berlinu koji je napravio prilično zanimljiv korištenje njegove otvoreni kaminom. Njegov vanjski kamin plan s ovom, a on je sagradio komin, tako da, to je bio dotiču mali bazen u svom dvorištu. U požaru jama je operiran uz pomoć malih bio-plina izvor, koji je također napravio vode malo toplo To je u osnovi moguće zbog malog volumena vode da je vanjski komin grije.
Vanjski Kamin Ideje # 3; Također možete kombinirati dvije vrste dizajna za vanjski kamin ideje. Jedna od najinovativnijih ideja koje sam vidio je suvremeni kamin koji je vodio na prirodni plin. Ove vrste kamina imaju tendenciju da se vrlo korisna jer možete jednostavno isključiti opskrbu plinom i zaustaviti vatru. Kamin koji je djelovao na ugljen i drva, međutim, imaju tendenciju da se vrlo impresivan, pogotovo ako imate svoj gazda u za večeru.
Također možete implementirati druge vrste ideja na otvorenom kaminu, kao što su prijenosni kamin ili kamin koji je priključen na zid kuće ili vrt. Znati više o različitim vrstama kamina pročitajte više o kamina kamin i sigurnost.
Također možete graditi neki od ovih kamina na vlastite uz pomoć vanjski kamin setove koji su dostupni u gotovo svim trgovinama hardver. Osim od kupnje takve setove, također možete pristupiti besplatno planira izgraditi vanjski kamin, preko interneta. Izgradnja kamina koristeći svoj vanjski kamin ideja je vrlo kreativne aktivnosti koje mogu biti pod uzeti cijelu obitelj.

0 comments: