Čišćenje ulja na platnu

Posted by sorav at 09:14

Sunday 26 February 2012

Pravi ulja na platnu su neprocjenjivo dom sredstva koja povećavaju vrijednost svakoj sobi. Kada objesiti slike na zidovima ili smjestiti ih u svoju sobu, onda ćete shvatiti bogatstvo kao umjetničke forme. Ipak, kako bi sačuvali ljepotu ulja na platnu za nekoliko godina da dođem, koje je potrebno poduzeti dodatne napore, a za rukovanje i održavanje njih. Inače, nakupljanje prašine i prljavštine nastoji zatamniti sliku. Iako je riječ o održavanju ulja na platnu, postoji bezbroj broj proizvoda na tržištu koji su posebno formulirani za čišćenje ulja na platnu. Pročitajte više o tehnikama ulje na platnu za početnike.
Savjeti za čišćenje ulja na platnu
Ulja na platnu su čvrsti i trajni, koji kada se uspio uz pravilnu njegu mogu trajati mnoge generacije. Nažalost, nisu svi ljudi koji posjeduju ulja na platnu su svjesni savjete o tome kako čisto ulje na platnu. S obzirom na to, nije neuobičajeno da se oštećenja, kao neprocjenjiv imetak. Razumijevanje osnovnih savjeta za čišćenje ulja na platnu će pomoći u očuvanju svoje netaknute ljepote. Upute za čišćenje ulje na platnu se raspravlja kako slijedi:
Korak # 1: "Za čišćenje ulja na platnu, prvi okupiti sve stavke potrebne kao četkom s mekim dlačicama, a pamučnom krpom, i usisivač (sa mikro prilog kit). Ako planirate za čišćenje i leđa i ispred ulje na platnu, a zatim pažljivo izvadite sliku i stavite ga na običnom površini. Možete pokriti čistom papiru na leđa kako bi se spriječilo nakupljanje prljavštine.
Korak # 2, Fix mikro mlaznica u vakuumu i nježno uklonite prašinu i prljavštinu sa površine ulje na platnu. Očistite uglovima ulje na platnu s mekom četkicom. Ako je teško doći do ugla s vakuum ili četkom, možete izbrisati prašine mekom krpom.
Korak # 3, u slučaju laka (vanjska zaštitna površina) u ulje na platnu okreće žućkast ili nejasna, možete provjeriti za razgovor tekućina za čišćenje laka. Provjerite pouzdanost proizvoda, dok ga kupnje. Možete se prijaviti tekućine zaštite u jednom kutu slike testirati svoje reakcije ili nakon primjene efekata.
Korak # 4; Ako vam je očuvanje rješenje dobro čisto ulje boje lakova, zatim nastavite nanošenja proizvoda u cijelom slika površinu pomoću pamuk obrisak. Za bolje rezultate, provoditi ovaj korak u sobi uz pravilnu ventilaciju.
Korak # 5; Koristite namočenom zamoči pamuk obrisak u destilirana voda za uklanjanje nečistoće s površine ulje na platnu. Za masnu ili ljepljive površine, možete pripremiti otopinu za čišćenje miješanjem blagim deterdžentom u toploj vodi. Navlažiti pamučnom tkaninom uz rješenje i čišćenje površine slike.
Korak # 6; Ako postoje bilo kakve pukotine ili pukotina na površini slike, nježno čišćenje mekom krpom je poželjno. U slučaju da se planira čisto ulje slikarstvo na platnu, provjerite da li napraviti spot test u jednom kutu, prije čišćenja cijele platnu.
Očuvanje izvornu boju i vrijednost u cijelosti ovisi o tome kako ti čisto ulje na platnu. U slučaju da ste vlasnik starinski ulje na platnu, onda ne sudjelovati u samočišćenja, a možete se osloniti na stručne za tu svrhu. Ako niste sigurni o čišćenje ulja na platnu, zatim također uzeti u obzir hiring netko tko je profesionalno kompetentna. Možete tražiti pouzdan profesionalne konzervatora u vašem području koji pružaju usluge čišćenja ulja na platnu.

0 comments: