Kako staviti gore Ograda

Posted by sorav at 17:58

Saturday 11 February 2012

Glavna svrha stavljanja ogradu oko svoje kuće je sigurnost. To također služi u svrhu zaštite privatnosti. Ograda čuva svoju djecu i kućne ljubimce od odlaska van i također se izbjegava drugih napada vaš prostor. Ograde može djelovati kao privremeni granicu obilježiti neke privatne imovine. Uz čuvanje izvan strancima i hawkers, ona također štiti vas od divljih životinja, ako vam se dogoditi da žive u zemlji strane. Da biste znati više pročitajte ideje privatnosti ogradom. Postupak za postavljanje ograde ne zahtijevaju mnogo vremena pod uvjetom ogradu dizajn je jednostavno. Čitajte na znati više o tome kako da postavim ogradom.
Materijali potrebni za ograde; liječenih daska postova od veličine 4 x 4 x 8 metara, 1 x 6 metara cedrovine fence brodu, 2 x 6 x 8 metara tretira zajednice, vještina pila, čekić, gudački, bušilica motor, vijci za drvo, motika vrt , lopatu, grablje, post kopač rupa, vode i kotača Barrow.
Postupak dići ogradu, razine i jasan mjesto gdje želite staviti ogradu. Na kraju ograde linije, mjesto 12-inčni ulog i priložite niz. Nakon svakih 8 m, priložite mali niz koji se može koristiti kao oznaka za stavljanje postova. Oko čvor, označiti krug ima promjer od 12 inča. Uz kopač post rupa, iskopati rupu post. Te rupe bi trebao imati promjer od 12 inča i treba biti 2 m duboka. S jedne strane niza, u rupu centar, mjesto post.
Sljedeći korak je na razini taj string na obje strane. Za to drži na mjestu, možete koristiti 2-1x2 aparatić i kolje na obje strane i spojiti vijcima. Nakon što ste stavili sve postove u rupu, razina ogradu liniju ispravno. U kotača Barrow, prazne vreće cementa, dodati vode da ga dok se oblici gusta pasta. Za miješanje cementa, možete koristiti krupan motiku vrt. Prelijte cementa u rupu, sa štapom, to nabijati dolje i to na razini ispravno. Razina cementa trebala bi biti ispod razine tla.
Sljedeći korak je priložiti tračnica. U donjem željeznički bi trebao biti 12 inča iznad razine tla, dok gornji treba biti 4 m od donje željeznicom. Za pričvršćivanje tih tračnica, možete koristiti duge vijke.
Sljedeći i završni korak je priložiti ogradu zajednice. Kravata niz na svakom kraju ograde odbora. Protiv tračnice, mjesto na ploči i to na razini jedne strane na drugu. Sljedeći korak je da se vijak niz na ploči. Uz pomoć dva mala vijka imaju veličinu od oko 2 inča, vijak odbor za željeznički iz oba ruba. Sada, mjesto sljedeći odbora i pobrinite se da je usklađen s nizom dobro i vijaka. Nakon što je plasman od 6 zajednice, provjerite veličinu i uskladiti i prilagoditi ga, ako je potrebno. Nastavite to dok ste završili stavljanjem ograde.
Zadnji korak je završnu koja uključuje uklanjanje žice i druge objekte. Ako želite, možete slikati ogradu. Razina tlo pod ogradu liniju. Ako ste grebanje glavu preko na pitanja poput kako da postavim ogradu oko vašeg vrta ili kako da postavim ogradu oko svoj novi dom, možete koristiti gore opisani postupak, jer to je opće metode stavljajući do ograde. Pročitaj ovo znati više o tome kako izgraditi drvo ograda i kako instalirati piletina žičane ograde. Tako da sada znate kako da postavim ogradu, ići naprijed i postaviti da fence ste bili planiranje za tako dugo.

0 comments: