Kamin Mantel dizajni: Kako to Graditi Mantel

Posted by sorav at 05:43

Sunday 26 February 2012

Prije imamo pogledati kamin mantel dizajna i različitim metodama izgraditi mantel, potrebno je vam reći što kaminom mantel je sve o. Kamina mantel također poznat kao kaminu ili gornja ploča na kaminu.
Topla, urliče vatrom iz kamina uistinu upotpunjuje sliku savršen, udoban dom. A što o sentimentalnu vrijednost priključen na fotografiju svoje voljene na kaminu, ili kamin sat? Kamina mantel postao vrlo popularan tijekom srednjovjekovnog puta iu kasnijim razdoblju ga postao dekorativni komad koji projicirane iznad kamina. Mnoge lijepe i ukrasni plašta dizajna su stvorene dodati ljepotu i šarm na bilo sobu koja imao kamin. Ipak, danas kamina zamijenjeni su modernim uređajima za grijanje poput sobne grijalice. Stoga kaminom i kamin stekli više od ukrasnih značenje nego praktično koristiti.
Ognjište Mantel dizajni
Kamina nije potpun bez kamin mantel. Postoje mnoge prelijepim kaminom mantel dizajne koje možete odabrati iz. Ukoliko ste zainteresirani i dobar u stolarije možete ga uzeti kao do-it-sebe doma poboljšanje projekta. Prije namjeravate instalirati kamin mantel, trebali ste opće ideje o tome što želite zadržati na plašt. Odaberite dizajn koji vam daje dovoljno prostora držati curios i fotografije.
Savjeti to Graditi Mantel Ognjište
Možete tražiti pomoć od profesionalne ili zauzimaju projekt izgradnje kamina sebe mantel. Neki od alate potrebne početi ovaj projekta uključuju sljedeće:; Miter vidio - rezati drva; Hammer - čekićem u čavala; Brad zakivač - bateriju powered nokat pištolj koji je korišten u stolariju; šmirgl papir - da smoothen površinu / otvor punila humci, drill driver - se koriste za popravak teške vijcima i čavlima, četka - služi za davanje dozom laka do gotovih drvenih Mantel. ; Ovdje su koraka za izgradnju jednostavna ali elegantan drveni kamin mantel.
Prije nego što započnete projekt izgradnje kamina mantel očistite kamin i pečat rešetke za sada. Ako vaš kamin ima molding ga ukloniti pažljivo koristeći širok kit nož. Osigurati da ne razmaziti okolnim zid dok uklanjanjem kalupljenje.
Prije rezanja drva za oblikovanje uzeti mjerenja okružuju. Izrežite zeljenu duljinu drva dužini duž zrna drva i također širina-mudar preko zrna drveta.
Primjena drva ljepilo na tri komada drveta. (Jedan za vrhu i dva za obje strane kamina surround.) Ostavite ljepilo za postavljanje u drvo.
U međuvremenu, koristeći klinac finder, pronađite i označite stud bodova na zidu. Koristeći razinu, nacrtati ravnu liniju okomito na obje strane prije popravljajući drveta na vrhu surround. Nail drva u stud označene na zidu, koristeći Brad zakivač. Koristite gradnje ljepilo ljepilo drvu vrhu surround koja je okrenut vertikalni stranu zida.
Jednom okružuje su u mjestu možete popraviti dekorativni kalupljenje. Korištenje mitra vidio izrezati letvica na kutovima. Nanesite ljepilo na donjoj profilacijama plašt. Prije prikucavanje plašt na mjesto, primjenjuju izgradnja ljepilo na surround komada držati plašt čvrsto.
Osigurati da kamin plašt čvrsto je fiksna prije dodavanja ukrasni detalji. Dekorativna kutu blokova moldings prvi su izrezati koristeći mitru pila i zatim prikovan u vrhu i bazu surround na svim tri strane, koristeći Brad zakivač.
Nokat rupe i maloljetnika praznine su popunjena koristeći Spackle (Spackle je prah koji sadrži gips i ljepilo. To je pomiješana s vodom da formiraju tijesto i koristi popuniti pukotine i rupe u drvo.). Koristite šmirgl papir trljati u Spackle nad ispuna nokat rupu.
Nanesite sloj premaz za drvo. Dopustite da se osuši prije nego što aplicirate kaput boje.
Kamina plašt mogu biti izrađene od raznih vrsta šume poput bor, kedar, hrast ili tikovine. Mnoge trgovine nude po mjeri kamin plašt u skladu s vašim umjetnički interes i proračuna projekta.

0 comments: