Patio uređenje Ideje

Posted by sorav at 15:53

Wednesday 15 February 2012

Savršeno uređeni vrt je divan blagdan za Vaše posjetitelje, kao i domaćini, ti! Ohlađen out večer ispred toplo lit kamina, i čašu šampanjca u ruci, ništa ne može biti više romantičnih i mirnom od toga! Da bi ova ideja u stvarnosti, postoji nekoliko nastojanja morate poduzeti kako bi se ukrasiti svoj vrt s nekim velikim vanjski ukras. Patio je važno srednji koji zapravo povezuje vaš stan za vaš vrt, neka bude ispred kuće ili u dvorištu. Pokušajte napraviti najbolje od toga tijekom provedbe neke vrt ukrašavanja ideja.
Uređenje Ideje za vrt, Patios zahtijevaju posebnu pažnju kada je u pitanju uređenje doma. Liječenje vrt kao vanjski susjedni sobi u kući je vrlo važna stvar. To znači, također možete primijeniti neke od unutarnjeg uređenja ideje za vaš vrt da izgleda elegantno, kao i kraljevski. Provjerite da li ste izabrali dizajn koji najbolje odgovara vrt najbolji na svoj ukus. Neka ne patios biti kao prilagodba se sa stvarno neželjene soba pretvorena u spremište! Pazi za sljedeće stvari kada ste mislili na neke ideje vrt dizajn.
Privatnost, najvažniji element gledati prema naprijed, dok ukrašavanja vrt je doista privatnost. Vi ne želite da se vaše cijelo susjedstvo prekinuti opušteno raspoloženje nakon svega. Nakon što je živica i ograda oko vrt je najveću korist, ako ne tako, onda ići na neke zanimljive ograde koje će izgledati antičke i trendy u isto vrijeme. Pronađite neke stare metalne ograde, možete ih dobiti prilično jeftini u nekim aukcije. Upišite ih oko vrt i biljke neke prateće vina po Vašem izboru nad njima. To će stvoriti niske cijene privatnog barijeru za vani. Također možete ići na druge mogućnosti kao što su niz žica ili fishnets i priložite ih na drveni okvir. Ovo je također dobar privatnosti povećanje opciju koju imate.
Prostor zone; Odlučite o tome što aktivnosti ćete obavljati u vrt, a zatim plan uređenja. Na primjer, ako želite učiniti barbecuing u vrt ili postaviti vanjski kamin tamo, a zatim brinuti o ograde kao parama roštilja i kamina može uzrokovati neke od sigurnosnih problema. Zadržati isti stav kada razmišljam o dodavanju podnice na vrt. Provjerite je li podnice neće biti obojeni ulja i masti i ugljena kamina. Ako želite ići za umjetno tlo pokriva i travi stavljajući, onda bi bili sigurni da su prijateljski vodu tako da ih možete očistiti redovito.
Namještaj; Odredite broj članaka namještaja prema prazan prostor da ste u vrt. Ne koristite pretjeranu vrt namještaj jer će oduzeti šarm od vaš vrt. Ne dopustite da patios biti osvaja s namještajem, neka to bude kao udoban i prazna što je više moguće. Budući da dolaze u dvorišta eksterijera kuće i unutar ili u blizini vrta, izaberite namještaj u skladu s tim. Idi za pruća ili kao eko friendly namještaj. To će biti velik vrt ukrašavanja ideja. Također možete izabrati trendy kišobran aluminija kao krovni vrt za dvorište dizajne vrt. Mjesto vrt tepih ili tepih otvoreni vrt u vrt kako bi ga ugodan pogled, ovaj sigurno će vas provesti većinu svog slobodnog vremena u vrt!
Čišćenje, vrt dekor je prije svega stvar da gosti dolaze da znaju o domaćinu. Bez obzira na vaš vrt ukrašavanja ideja bi mogla biti, pobrinite se da je provodi u čist i uredan način. Čine ga točku za čišćenje vrt na redovnoj osnovi, na taj način bilo koji vrt ukrašavanja ideja sigurno će izgledati šarmantan.
To je bijes ovih dana napraviti kontejner vrtovima u patios. Možete stvoriti vrtovima voda vrt i također dodati neke statue kao svjetionik kipovi da ukrasite svoj vrt. S obzirom na vrt kao posebnoj prostoriji svog stana svakako će donijeti iz kreativne vas i potaknuti vas, da inoviraju sve više i više vrt ukrašavanja ideja svoj!

0 comments: