Drijem Party Igre

Posted by sorav at 15:57

Wednesday 15 February 2012

Razmišljate o drijem stranaka čini mi se ide dolje Memory Lane moje srednje škole godina kad smo se da imaju drijem stranka gotovo svaki vikend. Smo prijatelji da se zajedno koriste na moje mjesto i imati blast. Koristili smo igrati cijelu noć i raspršiti na sljedećeg jutra nakon doručka. Ja čak i zapamtiti da potajno pozvala prijateljima jedne večeri kada mi roditelji bili izvan grada. We zabavljali teško da noć i proveo neke od najljepših momenata jedni s drugima. Uz prolazi godina, dobili smo zauzet s našim životima i našim čestim druženja zaustavljen. Mi ne zadovoljavaju da često danas, ali kad god radimo, prisjetimo one lijepe godina našeg života.
Volite li trošenje večeri s prijateljima? Volite li ih pozvati na sleepovers? Koje su različite stvari koje treba učiniti u drijem stranka? Prestanite se brinuti, jer se ovdje su neke uzbudljive ideje za drijem party igre.
Drijem stranke često podsjećaju na jastuk borbi, gledanje filmova, jesti kokice, pizze i peciva. Gledanje filmova je zajednička aktivnost drijem stranaka. Ali zašto ne probati nešto drugačije ovaj put? Pokušajte planiranje neke jedinstvene društvene igre za sljedeću sleepover namjeravate domaćin. Primjerice, umjesto da gledamo filmove, pokazati video posebnih trenutaka proveli s prijateljima. Gledanje kućne snimke s bliski prijatelji mogu biti zabavno.
Kako o rješavanju zagonetki tijekom cijele noći? Za neke, to bi moglo zvuk dosadno ali vjerujte mi, zanimljivo križaljke jigsaw puzzle i zagonetke može dokazati da se jedan plodan način da prođe vrijeme, a isto tako dodavanje zabava element na svoj party.
Možete planirati sjednici video igre o drijem stranke. To je zabavno igrati video igre i gledati online filmove. Board igre se još jedna mogućnost za drijemeža stranke. Kako možemo zaboraviti vrlo popularna igra karata? Card games su sure to bring in fun and excitement in jedan large group of friends. Oni inteligentnog tipa mogli uživati ​​igranje šaha!
Možda želite organizirati lov na blago za svoj san stranke. Ne mislite da je uzbudljivo tražiti blago u mraku? Sigurno je da ti sve osjećaj da su na misiju da riješiti misterij! Osim skriva blago u odgovarajuće mjesto i pružanje igrači s tragove pronaći, možete igrati horor glazbe ili strahovit soundtracka za dodavanje uzbuđenje na utakmici.
Tamna soba je uzbudljiva igra igrati na drijem stranke. Oduvijek sam volio igrajući ga. To je slično igranje žmurke u mraku. Stoga ne zaboravite isključiti sva svjetla u sobi prije nego što počnete igrati! U ovom igri, jedan igrač je odabrana kao "tragač", a drugi sakriti u različitim dijelovima sobe i napraviti različite zvukove preplašiti tražitelj. Tražitelj je trebao pronaći sve skrivene članova i prepoznaju svaku od njih ispravno u mraku. Oni skriva can devise ideje da se zbuniti tražitelj i učiniti ga teško za njega / nju pogoditi tko se krije gdje!
Drijem strane mogu izaći kao ugodna, ako planirani dobro. Da biste dodali element uzbuđenja u svoj party, kombinirati ove igre s nekim podvale for sleepovers. Vi ste sigurni da imate prekrasno vrijeme sa svojim prijateljima i stvoriti uspomene, koje će se njegovala za godine koje dolaze.

0 comments: