Kako napraviti vjenčanje Masne

Posted by sorav at 08:59

Tuesday 28 February 2012

Vjenčanje je vrijeme kada želite da sve bude savršeno i dobro organiziran. Možete uzeti puno vremena za planiranje vjenčanja i organizirati sve osobno. To je također vrijeme kad možete uštedjeti novac na određene stvari i raskošno provesti na nekim. Možete uštedjeti novac čineći vaš vlastiti vjenčanje mašne. Jeste li pitate kako napraviti lukove vjenčanje? Zatim pročitajte na saznati kako napraviti vjenčanje mašne.
Kako napraviti vjenčanje Masne sebe?; Prilikom vjenčanja lukove, odaberite boje i uzorke koji odgovaraju vaše vjenčanje teme i boje. Da bi vjenčanje lukove, trebat će vam sljedeće materijala. ; 9 širok Organza roll
Tanka žica cvjetnim veslo
Škare
Pew isječci, upute kako bi Vjenčanje Masne za Pew
Uzmi Organza vrpce od oko tri i pol inča dugačak za izradu klupu mašne. Ova dužina će odrediti veličinu vašeg vjenčanja luk. Uzmi manje ili veće duljine vrpce, ovisno o veličini koju želite.
Napravite velika petlja u središtu vrpce. Uzmi sredini druge strane Organza vrpce i petlja oko prve petlje. Umetnite Organza kroz ušicu upravo stvorili. Koristite svoje prste kako bi prvi petlje da ga provući kroz petlju.
Koristeći prste podesiti veličinu i oblik vjenčanja luk povlačenjem na rep krajevima organze.
Uzmite drugi vrpcom iste duljine kao i prvi vrpce i zaokrenuti ispred svadbene luk. Drugi dio bi trebao biti vezan u leđa. To će dati dodatnu dužinu i dodati teče rep vjenčanje luk. Koristite isječak transparentan klupu i sigurno koristeći komad žice cvjetni. To će vam pomoći priložiti vjenčani Pew lukove brzo na dan Vašeg vjenčanja, upute kako bi Wedding Cvjetni Bow, napraviti petlju u vrpce od 3 ½ dužine i nastaviti kako bi petlje za povećanje veličine petlje do luka je puna a tu je dovoljno vrpca dužine kako bi ostale rep.
Koristite cvjetni žice i siguran centar luk. Koristite svoje prste da ventilator iz petlje. Rep završava treba izrezati na kut za kompletan izgled luka.
Upute za višeslojne Bow Vjenčanje, slijedite upute cvjetne luk i čine dva ili više lukova svaka nešto manje od ostalih.
Mjesto manji luk na veće luk. Napravite vijenac luk koji je manji od male cvjetne vjenčanje luk. Stavite ga preko manji luk i spojite tri lukove pomoću cvjetni žice. Vaše vjenčanje višeslojni luk ne bude spreman. ; Postoje mnoge druge vrste vjenčanje vezanje ukrasne mašne koje možete sami napraviti. Kada napravite vjenčanje lukove sebe, postaje zabavno aktivnosti koje možete podijeliti s vašim prijateljima ili čak i vaš partner. Vjenčanje postaje još posebne i nezaboravne ako su manji detalji obavljaju sami. Možete dodati nešto extra na normalnu vjenčanje tradicije sa svojim kreativnim idejama. Možete surfati Internetom za više ideja o tome kako napraviti vjenčanje mašne. Pokušajte neke jedinstvene ideje dekoracija vjenčanja i dati svoju kreativnost novi high!

0 comments: