Kako Trim Beard

Posted by sorav at 00:18

Sunday 19 February 2012

Muškarci razmišljaju o rastu svoje brade za nekoliko razloga. Neki žele da izgledaju kao Russel Crowe je u Gladijator, drugi žele impresionirati žene, a nekoliko ljudi rastu svoje brade, jednostavno izbjeći dnevne glavobolje za brijanje dlake na licu. Ako ste čovjek koji želi izgledati tvrd, muški i glatka kao što je James Bond, možete misliti o rastu brade (bez obzira na činjenicu da je Bond nikada rastao bradu!). Međutim, podrezivanje i održavanje u dobrom stanju je jednako važno. Sad zašto je to tako? Pa, podrezivanje bradu redovito i vodi dobru brigu o tome je važna samo zato što, otrcan i loše održavane brade, učinit će vam izgledati poput različitih vrsta 'Bond' ... baraba. Dakle, na taj bilješka, ovdje je kako trim bradu i držati ga u dobroj formi.
Kako Trim Beard, jednostavno rečeno, postoje dva načina za pravilan trim bradu:; Korištenje škare, Korištenje bradu trimer. , Ovisno o vrsti brade stil koji želite zadržati, možete odabrati bilo koji od tih dviju metoda. Sada ćemo imati pogled na obje ove metode.
Podrezivanje Beard Korištenje škare, Prvo, morate imati sljedeće stavke pri ruci:; par brijač škare, srednje dužine široka zubima češalj, mali fini zubima češalj, pravokutni povećalo ogledalo (jedan normalan će također učiniti). Ti idealno morate oprati bradu prije nego što ga trim. Ako ste u žurbi, možete se odlučiti za to pranje s redovnim sapun, inače možete šampon i uvjet da koristite blagi šampon i omekšivač. U slučaju da niste znali, šamponiranje i uređaj bradu je važan dio lica njegu kože za muškarce. Pat bradu suha prije nego što nastavite s njim podrezivanje. Općenito škare se koriste za manje obrezivanje i prilagodbe. Ako imate debeli i teški bradu, a zatim škare će biti od koristi za vas samo ako ga želite smanjiti marginalno, ili ako želite da biste dobili osloboditi od nekoliko zalutao glavu. Pokrenite širok zubima češalj kroz bradu duž kose tj. u smjeru rasta dlačica. To će pomoći u uklanjanju zapetljanih dlaka, ako ih ima. Zbog simetrije, te bi trebao završiti za podrezivanje brade s jedne strane lica, tj. ni obraz, prije nego što nastavite na drugu stranu. Polazeći od samo ispod uha, trim samo kosa koja vidite iznad površine češlja. Polako mali češalj dolje strane vaše lice i dalje obrezivanje na jedinstven način. Stop jednom dođete podnožje vašeg brade. Provjerite svoje lice u ogledalo i vidjeti da li ste obrubljen dovoljno. Ako smatrate da trebate to trim malo više, ponovite korak iznad. Nakon što ste zadovoljni s rezultatom, slijede isti niz koraka za skraćivanje brade na drugoj strani vaše lice.
Kako pravilno Trim Beard Korištenje Beard Trimmer, bradu Trimer je često prikladan način podrezivanje brade, pogotovo ako vam češalj i škare način da se previše težak ili nezadovoljavajuće. Get držite kvalitetan brade i brkova trimer koji ima više lopatice i koji pruža mogućnosti za različite razine podrezivanje. Prođite kroz korisnički vodič za temeljito shvatiti što tip od noža je pogodan za ono što duljine i stil brade. Kad znate što oštrica je pogodan za svoju svrhu, priložite ga u bradu Trimer. Operite i osušite bradu prije nego što počnete ga podrezivanje. Trčanje češalj kroz bradu kako bi uklonili zamršene. Sada, uključite bradu Trimer te je polazeći od osnovice za uho, pokrenite ga polako dolje strani vaše lice dok ne dođete do baze bradu. Nakon što ste zadovoljni s ishodom, ponovite isto na drugi obraz. Konačno, koristiti škare i fino zubima češalj za podrezivanje svoj brk, ako je potrebno.
To je sve o tome kako trim bradu kod kuće. Srećom, trendy brade su u modi kada je riječ o suvremenoj mens mode. Za vašu dobrobit, ovdje su neke bradu stilova za muškarce, zajedno s nekoliko bradom dotjerivanje savjete. Ako želite isprobati neke nove i inovativne bradu stilova, te idealno trebali razmotriti uzimajući to učinio u profesionalni muške salon, kako bi se osiguralo da se ne zabrljati gore ga na svoju vlastitu.

0 comments: