Kita cvijeća buketi

Posted by sorav at 09:58

Thursday 16 February 2012

Zemlja smije cvijećem. ~ Ralph Waldo Emerson
Cvijeće su povezane sa nama od pamtivijeka izraziti svoje osjećaje, mogu biti najsretniji ili najviše emocionalne trenutke ili jednostavno uljepšati naše okruženje. Cvijeće se može koristiti u različitim oblicima, kao jedan rezanog cvijeća ili buket cvijeća uređen u tipičnom način, na primjer ikebana (japanske umjetnosti cvjetni aranžman). Također, određeni cvijet se koriste kao simbol zemlje.
A nosegay is jedan of the most important types of flower arrangement used to celebrate special occasions. Kita cvijeća buketi su okrugli raspored rezanog cvijeća na kreativan način. Oni mogu biti raspoređeni pomoću različitih cvjetova raznovrsnih boja. Bijeli ruža kita često, koju je mlada i koristi kao simbol tradicionalnih svadba stil i eleganciju. A kita se također naziva kao tussie-mussie ili cvijet.
Ova vrsta cvjetnih aranžmana nastao u 14. stoljeću, kada ljudi nose cvijeće oko glave ili tijela da maska ​​njihov neugodan miris. Dakle, ime kita što znači da bi nos sretan. Međutim, oni su postali više popularni u vrijeme kraljice Viktorije, od sredine 18. stoljeća. Svaka od cvijeća u kita buket ima posebno značenje kao ljiljan stoji za sreću i čistoće, ruža znači ljubav i bršljan predstavlja vjernost. Izvorni veličine jedne kita je malen, oko 6-inčni.
Općenito, kita slijedi uobičajene oblik okruglog buket s obraslim popunjena cvijeća. To može biti male, srednje ili velike veličine buket. At present, najviše naširoko koristi cvijeće za kita buketa su ruže, karanfile, iris, stephanotis, i tratinčice. To može biti ni sa samo jednom vrstom cvijeća ili kombinacije cvijeća. Green ispunite-up i granice koriste kako bi aranžmana atraktivnijim. Zbog svoje varijabla veličine, kita je popularan izbor za mladenku, djeveruša i cvijet djevojke.
Kita buketi su jedan od najvažnijih svadben cvjetnih aranžmana. Obično, nevjesta drži veći kita, dok djeveruša i cvijet girl nositi manjih nosegays. Postoje određene načina ukrašavanja svadba kita. Neki nevjeste željeli zadržati cvijet stabljike jer su bez ukras, dok drugi preferiraju da zamotate stabljike s vrpce ili čipke biti više stilski. U tom slučaju, može se vezati luk pogodan veličinu i boju na korijen. Kita buketi su također korišteni u vjenčanje cvjetni ukrasi, primjerice, što su vjenčanja centerpieces.
Jedan može probati izrade kita koristeći vaza (uski usta) i cvijeće. Start stavljajući cvijeće u vazi i preustroj ih prema poželjno boja kombinacija. Jedan može dodati zeleno lisnato punila stvoriti kontrastne boji. Sada, podignite cvijeća pažljivo ih okupljanje s obje ruke. Zamotajte stabljike s cvjetnim trakom prvi i trim matične kao po poželjno duljine. One također mogu vezati stabljike s ukrasnim uzice ili vrpcama i atraktivan luk da izgleda više graceful.
Nosegays su također korišteni u božićne dekoracije. Dok stvarajući odmor kita, zbirka dekorativne prirodnu i umjetnu stavki koristi u isti način koja je korištena u normalnom kita aranžman. Jedan mogu dodati odmor nosegays od varirao boja dodati stilu božićna drvca. Osim toga, prekrasnom kita buketi može koristiti kao božićni centerpieces.

0 comments: