Grčki Party dekoracije

Posted by sorav at 14:20

Saturday 25 February 2012

Pronalaženje jedinstveni i zabavnih tema za party može biti bol za domaćina. Međutim, ako ste raspoloženi za egzotične stranke, koja podsjeća na romantiku i ljepotu mediteranske regije, a zatim grčka stranka temu mogu biti savršen izbor za vas. Grčka, s nevjerojatno krajolicima, ukusna jela, zanimljivo kulture i prijateljski ljudi je privlačila za uzraste. I, što bolji način da se ponovno osjećaju raskošnih europskoj zemlji, nego da su grčki party temu za svoj sljedeći slavlje. Dakle, da li je rođendan, Reunion, godišnjica, vjenčanja, ili čak jednostavno večera get-zajedno, ova tema može se mijenjati tako da odgovaraju vašim događaj na T.
Međutim, jedinstveni grčki party večera stranka zahtijeva puno planiranja koji uključuje odabir pozivnice, kostimi, i grčka strana hrana, naravno ne zaboravite iznenađujuće grčki stranke favorizira. Međutim, najvažniji aspekt planiranja takve stranke su grčki Party dekoracije. To je zato što je izazov koji su uključeni u rekreacija izgled autentičnog grčkog vrućih mjesta. Ovdje su neke grčke stranke ukras ideje koje siguran sam da bi apsolutna ljubav i koji bi bio u sync sa grčkim party ideje.
Ideje za grčki Party dekoracije
Dovođenje grčke arhitekture svog doma: Da bi dodali klasične grčke dodir na svoj party, tako da je ambijent podsjeća na klasične grčke arhitekture, koriste različite vrste grčkih stupova, terra cotta urne, te klasične kip poprsja izrađene od papira mache. Osim toga možete pronaći broj od postolja i grčki ograde na raznim party trgovinama, pa čak i online da možete koristiti u vašem uređenje.
Odabir Boje: Ukrasite stranka mjesto u bojama zlata i bijela ili koristiti plave i bijele boje grčke zastave. Također možete koristiti značajke kao što su trsova, ulje-paljenje svjetiljke i bršljan vino vijence za taj drevni grčki osjećaju. Da biste dodali zlatni dodir za vaš dom, boja u spreju zlata da pokrije sve dekoracije. Uz to, možete ogrnuti se i vlast bijelo zlato ili leteća paučina kroz stropove, zidove i rubova stola podne, za taj dramatičan učinak.
Rasvjeta grčki način: Svijeće pružaju lijep i egzotičan ambijent za postavljanje. Možete koristiti plutajuće svijeće s vintage svijećnjaci, obavlja se u zlato. Koristite ogledala u podnožju svijećnjak i uživajte u romantičnom učinak ovo podešenje pruža.
Korištenje Baloni: Da, znam da nije bilo balona u staroj Grčkoj. Međutim, kada bijela i zlatna baloni se koriste za ukrašavanje prostora, mogu transformirati sobe bilo koje veličine u ugodan prostor, u nekoliko minuta, na vrlo nisku cijenu.
Tablica Dekoracije: Za stol dekoracije korištenje zlatne boje plastičnih tanjura, i salvete, stakleni, žlice za utakmicu. Inače, možete koristiti zlato olovkom boje izvući slučajnim rimskim brojevima ili Grk blok uzorak, na ručke bijeli plastični pribor za jelo. Za stolnjak, možete koristiti jednostavnu bijelu tkaninu i ogrnuti vijenac zlata bršljan duž rubova ili koristite zlatni stol suknju. Ako koristite plastične stolnjak, a zatim pronaći jedan s velikim zlatnim kovitla, Grk blok uzorak ili rimskim brojevima na sebi. Za sredinu tablice, možete staviti lovor vijence i svijeće ili koristiti zlato zlatno zavjetni svijećnjaci s tealights.
Većina grčkih stranka pomagala su dostupne na party trgovinama, kao i online. Ako vam ova odlikovanja preskupo onda s malo kreativnosti i mašte možete napraviti ih sami. Uostalom, najvažniji dio je da se zabavite!

0 comments: