Design Ideje za Kupaonica Zidovi i Floor pločice

Posted by sorav at 01:29

Friday 17 February 2012

Home dekor uživa niša poziciju kao struke danas. Od lijepe, kitnjasto dizajniran domova da domova koji čarolija klase s funkcionalnost, opcije su mnoge. Dekoratera interijera zaposliti mnoge inovativne tehnike da odgovaraju njihovim klijentima i plan za interijere koji odgovaraju proračun bez ugrožavanja na element dizajna.
Danas, projektiranje kupaonica se poima kao izazov. Gone su the days of boring white tiles and muted shades. Kupaonica crijep dizajn ideje su dobivanje bolje i bolje. To je i zbog fleksibilnosti u pogledu upotrijebljenih materijala i pojmova koje planira unutarnjih dekoratera. Kupaonica danas je gledao na više od samo mjesta gdje se ide ka kopnu i rashlađuje i oprati. Kupaonica je među najviše dobro planirani dijelove kuće kao i svaka druga soba. Dizajn ideje za kupatilo zidovima i podu pločice mogu rasponu od osnovnih do funky vrstama. Ovdje, ćemo uzeti pogledati osnove kupaonica ideja crijep dizajn, koji će otkriti kako crijep kupaonica u vaš novi dom!
Dizajn ideje za kupaonicu zidne i podne pločice
Dizajn ne može ograničiti samo na zidne pločice. Podu pločice mogu biti dizajniran u koordinaciji s zidne pločice. Prije nego što se odlučite na obrasce kupaonica pločica, postoje neke stvari koje trebate uzeti u obzir. Uzmi pogledajte neke savjete u odnosu s kupaonom pločica dizajne.
Trebate odlučiti o materijala pločice. Od vinil kupaonica pločice keramički crijep podnice, opcije su mnoge. Osim ovih, također imate opciju za kamen dizajne kupaonicu crijep. To mogu biti u mramoru, granita, cigle ili čak oniksa. Mozaik pločice kupaonica su također lijepa kao podu kupaonice i zidne pločice.
Plan vrstu boje teme želite imati za kupaonicu. Izaberite boju koja mješavine i sa zidom boje. Pastel nijanse su često popularan kod mnogih. Možete odlučiti za boje poput svježe, metvice zelena ili lijepi blijedo nijansu ružičaste. Izbjegavajte overextending svoju strast za boje. Kupaonica ne treba izgledati cluttered. Pločice u svjetlu bathrooms boji odijelo koji su mali u veličini. To je zato što svjetlost nijansi imaju tendenciju da se napraviti prostor pojaviti veći. Kupaonica rasvjeta također igra važnu ulogu u način pločice napokon svibanj pojaviti.
Veličina pločica se može promijeniti na različite omjeru za stvaranje zanimljivih efekata. Možete odlučiti za drugačije obojene pločice za podove i zidova. Zbog njihove različitih veličina, ove mogu biti položi u različitim kutovima stvoriti jedinstven uzorke na određeni dio zid ili podu. Možete čak tražiti specifične ukrasne pločice.
U novije vrijeme, šablone su se pokazale inovativan način za stvaranje dizajna na kupaonicu zidne i podne pločice. Ovdje, jedan mogu odabrati uzorak i čak koristiti slova ili wordings za dizajn. Šablone može koristiti s lakoćom i može pomoći jednom imati precizno uzorak na zidovima. Kupaonica murals su također raste u potražnji. These zidne može se temeljiti na određenu temu za kupaonicu. Djeca osobito, bi ljubav crtića i svijetle boje. Možete čak koristiti neke cvijetan dizajne za određenu odjeljak zida. Nekoliko elementi tih mogu koristiti za podu dizajn uravnotežiti ukupni izgled.
Pokušajte kontrasti boja za pločice. To može raditi konkretno u velikoj kupaonice gdje možete koristiti s visokim kontrastom za stvaranje dramatičan efekt. Bijeli popločan pozadini pomaže uravnotežiti ništa što je dramatična.
Možete odlučiti za različitih tekstura za pločice kupaonica. To također može dodati prekrasan pogled na bilo koji dizajn. Crijep teksture može biti sjajan, mat, staklo efekt ili čak s neravne površine. Nejednakomjerno surfaced pločice imaju različito ljepotu u svom prirodnom dizajnu.
Koristite ove dizajn ideje za kupatilo zidne i podne pločice i stvoriti drugačiji izgled za interijere. Prelijepo dizajniran kupaonicu podnice i zidni će kompletan izgled prelijepo dizajniran dom.

0 comments: