Kako napraviti Papir Kutije

Posted by sorav at 23:13

Friday 24 February 2012

Kutije su jedan od onih tihih neprimjetan, ali jedan od najvažnijih roba da smo kao ljudska bića koristiti u našem dana u dan život. Koristi od kutije su različiti, kao što je, može se koristiti za pohranu materijala. To čak može biti šareni i dekorativne i mogu se koristiti u svrhu ili ga predstaviti u obliku dara ili za običan osnovnih ukrasa. Jedna od najčešćih upotreba okvira je da ga koristiti u obliku poklon kutiju. Također možete napraviti origami kutije koja je drevna japanska vještina savijanja papira i izrade kutije ili možete savršen umjetnost izrade sjene kutije i okvira. Origami pomaže vam stvoriti različite geometrijske obrasce, papir nabora i obrta. Vratimo se sada ići u detalje o tome kako napraviti papir kutije i razne koristi koje možete staviti ga.
To nije izvedivo kupiti kutije svih vremena, pogotovo ako mi je potrebna drukčiji za svaku namjenu. Ove papir kutije mogu biti izrađene od različitih boja i biti je napravio to izgleda jedinstveno. Također možete koristiti papir s različitim vrstama dizajna na njemu. Ako koristite ovaj papir kutija za stavljanje dar iznutra, a zatim prema osobe dobne skupine kojima ste ga Vjenčanje, možete odabrati papir. Na primjer, ako je poklon za dijete, a zatim upotrijebite papir sa slikama crtane filmove na njemu. Rješenje za to je da bi papir kutija kod kuće. Pročitajte postupak naveden u nastavku, koji će nam ukratko o tome kako napraviti papir kutije.
Kako napraviti Kutije s papirom, materijali vas će zahtijevati za izradu papir kutija su teške težine crtanje papir, škare, bojice ili markera, svjetlucavo ljepilo, naljepnice ili marke, boje i četke. , Prvi korak je smanjiti teške težine crtanje papir u deset 5 / 8 inča kvadrata i jedan 11 inch square. ; Uzmi mali list papira i saviti ga dijagonalno. Strane bi trebao biti presavijeni kut na kut i poklopac treba biti povišene. Nakon toga, razviti papir i vidjet ćete X preko papira. , Sve četiri ugla treba saviti na takav način da oni ispunjavaju u središtu rada. to nabora dobro, a zatim ga razvijati. ; Svaki kut treba saviti na takav način da se dostigne najudaljeniji nabor linije od njega. Nakon što ste to učinili, ponovo nabora i razvijati. , Sljedeći korak je da fold svaki kutak svoje najbliže nabor liniju. Odvijati i pregib dobro. Nakon što ste završili ovaj, od vas će promatrati uzorak kvadrata. ; Napravite dva reza, dvije kvadrata dubok i dva kvadrata, osim u jednom od uglova. Isto cuts bi trebao biti je napravio u suprotni kut, kao dobro. Rad bi trebao biti smješten na takav način da reže treba pokazivati ​​prema gore i prema dolje odnosno. , Sada, lijevo preko kutovi trebaju biti presavijeni dvaput uz rub linije. To će dovesti do te dvije strane gore okomito. Istaknuo završava treba biti savijen jedni prema drugima na takav način da se križ svaki drugi. , Sljedeći korak je da stavite papir tako da dno izrezati dio papira bi trebao doći i preko prešao završava. Sada, to fold prema kraju i zamotati ga dobro. Isti postupak treba provesti za vrh, kao dobro. To će se završiti postupak izrade dnu kutije. , Sljedeći korak je da napravite poklopac. Postupak za izradu poklopac je isto kao da izrade dna. Ovaj postupak također moraju imati riješen svoje sumnje o tome kako napraviti male kutije od papira. ; Male kutije može se koristiti kao element u stranci i dekoracije u obliku kućne dekoracije. Uz postupak je gore spomenuto, to možete učiniti kutija samo jedan uzorak. Međutim, možete manipulirati ovaj postupak i eksperimentirati s različitim materijalima i različitim bojama kako bi se kutije, od vas će se iznenaditi kako izgleda jednostavan okvir i naglašavaju tema stranke poboljšati dojam kuće u cjelini. Uz malo manipulacije, možete napraviti paralelno nakit ništa okvir kao što ste možda ikada vidio. Jedan od najboljih koristi od kutija je da ga uključiti u djece umjetnosti aktivnosti, ili učiti svoju djecu dječjom obrta i ima ih naučiti način izrade kutija. Postupak navedenih o tome kako napraviti papir kutije ne zahtijeva puno materijala, a mogu biti lako u iznosu od najmanje vremena uz minimalne napore.

0 comments: