Boja kose Upute

Posted by sorav at 07:35

Friday 24 February 2012

Kosa boje daju stilski i trendovski dodir na svoj izgled. Većina vas bi volio da eksperimentirate sa svojim boju kose i ostati pomodan. To je najspektakularniji i najlakši način da promijenite svoj izgled. Ako planirate da biste dobili vaše kose boje, a zatim samo slijedite neke osnovne upute boju kose. Sušilo za bojanje je ne samo o odabiru boja i primjena u odnosu na brave. Morate poduzeti odgovarajuće skrbi tijekom i nakon tog procesa. Nakon uzimajući vaše kose u boji, ako ste shvatili da to ne izgleda dobro, onda možete se odlučiti za jednu od za skidanje boja kose dostupni na tržištu. Slijedeći upute boju kose navedene u nastavku će osigurati da dobijete najbolje rezultate boju kose.
Odaberite pravo boja kose, a to je najvažniji dio cijelog bojanje kose eksperiment. Trebate odabrati pravu boju kose. Zapamtite, boju kose naglašava i bojanje je sve drukčije. Možda ljubav plavuša naglašava u svom prijatelja kosu, no plavuša kompletan pogled može izgledati čudno. Dakle, razmislite o vašem tipu kose, dužine kose i vaš ten. Možete proći kroz neke modne magazine za bojanje kose ideje i saznajte kako svoj omiljeni hladu boju kose izgleda.
Testirajte Boja kose za kožne reakcije, da li patch test da provjerite da li ima bilo kakve alergijske reakcije na koži. Stavite malu količinu boja kose na vašoj koži i ostaviti netaknuta za 20 minuta. Operite ga isključili, ako ima bilo alergijska reakcija na koži, i ne koristiti boje.
Strand Test, Strand test je jedna od najvažnijih boju kose upute. Uzmite tri kapi boje i tri kapi developer u plastičnu posudu te ih dobro izmiješati. Nanesite na unutarnji vlasi vaše kose uz pomoć četke za kosu. Kravata preostale kose u stranu uz pomoć pandža isječke. Ostavite ga 25 minuta i isprati. Provjerite boju ovog cjedilu nakon što je potpuno suha. Ako još uvijek niste sigurni, morate probati bojanje drugu aktivnost. Budite strpljivi, nemojte biti u žurbi na boju sve vaše kose. To je poželjno napraviti cjedilu test i početi bojanje kose tek nakon što ste zadovoljni s dobivenim hladu.
Upute za bojanje kose, operite kosu šamponom temeljito slijedi uređaj ih dan prije nego što boje kosu. ; Mix developer i boje prema omjerima dane u kompletu boju kose. ; Koristite dobar kist za kosu kvalitete za primjenu boju kose. ; Stavite rukavice i mjesto ručnikom oko vrata. ; Start bojanje iz potiljak i nastavite ka svoju krunu. ; Napravite 2-3 cm dijelove vaše kose kada se primjenjuju boju. ; Držite kose zavezana dok ste na poslu na jednom dijelu. ; Uzmi boju na četkicu i početi primjenjivati ​​od korijena do vrhova. , Nemojte se puno boje na kist jer će to uzrokovati kapanje boje; Nakon što ste završili bojanje vaše kose u potpunosti, da ih češlja s debelim zub češalj. ; Ostavite kosu nesmetano i neka boja riješiti. ; Pročitajte upute letak u kompletu boju kose i ostavite boju na kosu za potrebne trajanja. ; Isperite kosu pod tekućom vodom. ; Nakon razmak od najmanje 24 sata, šampon i koristiti poseban regenerator za kosu u boji očuvanje. ; Neka kosa suha prirodno i stila kao i obično. , Zajedno s gore navedenih boja kose upute, vrlo je potrebno da se pravilno njegu kose, nakon bojanje proces. Sjeti se, da je boja sadrži kemikalije koje mogu oštetiti vaše kose. Masirati vlasište i kosu s vrućim uljem jednom u tjedan dana, čuvat će ih mekom i svilenkastom. Također, uređaj za kosu s posebnim uređajem za obojenu kosu, svaki put kad šampon, je vrlo važno. Dakle, jeste li spremni vijoriti one boje brave?

0 comments: