Kako pridobiti Guy

Posted by sorav at 14:37

Saturday 18 February 2012

Vi se leptirići u trbuhu čak i pri pogledu na njega. Vi san svake noći oko njega ide dolje na koljena savijaju, te traži da bude njegova princeza. No, stvarnost nevolje kada se probudite. Nije vam prilazi čak i kao prijatelja. Pitate se kako napraviti da padne u ljubavi s vama. Ovdje je odnos savjet za žene i neke savjete o tome kako pridobiti muškarca.
Kako pridobiti Guy?, Najsigurniji je način da se momak pasti za vas, je da se biti i ne bi bilo izlikama. Nemojte se prikazati kao jednostavne i ružan kad zapravo ste blistav i šaren. Samo se biti i čovjek će poštovati i diviti jer nije pretenciozna. Dečki također imaju tendenciju da bježe od djevojaka koje imaju tendenciju da drže, stoga bi se izbjeglo često ga zovete ili držanje provjeriti na njega.
Kada su u tvrtki, haljina atraktivno, ali u pristojnom način. Ne haljina u previše drečav ili jeftin način, kao posljednja stvar koju želite je čovjek koji se smatra da su lako dostupni. Zagrljaj vaše ženstvenosti i haljina na takav način da stojite u gužvi i dečko ima oči samo za vas. Probajte i doći do nekih pokupiti linije za korištenje na momački.
Nasmijana je još jedan način pridobiti čovjeka. Nasmijana ništa ne košta, ali poruka će zasigurno doći do njega da se prijateljski i dečki kao i žene koje su lako govoriti ili dobiti uz. To će također pomoći da kažem dobre stvari o njemu, cijeniti ga i laskati (ne pretjerivati!). Čovjek će ljubav biti s vama za to. Imati strpljenja i čovjek je siguran da bi prvi potez. Postoje načini kako reći ako dečko te voli. Ne zaboravite da se njegov pouzdan drug i prijatelj, a tek onda možete izraziti svoje osjećaje (ako ne poduzeti korak do sada).
Kako pridobiti Vaš bivši dečko?, Ako si ga imao, izgubio ga i žele ga imati opet, ne brinite, postoje načini da pobijedi nad vašim bivšim dečkom. Ali, ako postoji još jedan twist, kao i ako on ima djevojku sad i želite ga osloboditi od nje i vratiti vama. Pa kako pridobiti dečko s djevojkom? Donijeti sljedeće načine osvojiti dečko.
Prva stvar za učiniti je kontaktirati s njim i opet se njegov prijatelj. On svibanj neće biti lako, ali je definitivno lakše nego s prijateljima donošenje stranac. Također će biti korisno ako razmisli na vaše ponašanje i na temelju vlastitog do grijehe koje je rezultiralo u odnosu raspada. Pokaži zanimanje za ono što on voli da ne, čak možete sudjelovati u nekoliko, ako je moguće. ga podsjetiti na prekrasne puta ste proveli zajedno. Budite oprezni da ne ponovno igru ​​krivi!
Nemojte pokazati da ste očajnički ga žele natrag, pravedan držati tvoj cool. Morate biti slatka kao i prikaz stav, u isto vrijeme. Nemojte uvijek prihvatiti njegov poziv, a ponekad i pokušati izbjeći ili texting pozivajući ga. Ako on zove natrag, vi ste na pravom putu. Zapamtite da ne gurati previše teško kao što svibanj ga zbuniti. To može biti malo prepreden, ali to je siguran način za pobjedu vaš dečko natrag.
Kako pridobiti Guy s djevojkom?, Zapitajte se da li stvarno želite dečko natrag? Ako ste odgovor je u potvrdan, tek onda vi nastavite. Čovjek nikada neće oprostiti za igranje igara s njim radi zabave ili pojačani tvoj ego. Također ne pravo na raskid odnosa radi zabave. Dakle, kako napraviti čovjek pada u ljubavi s tobom?
Barem u početnoj dana, morate uvijek zapamtiti činjenicu da on ima djevojku. Budite oprezni u pozivajući ga za datume i dok koketiranje s njim. Pokušajte sprijateljiti njegova djevojka (ako je moguće). Nemojte se previše usredotočiti svoju pozornost na njega, kada u skupini. To će samo dovesti do neke ružne scene i cijeli niz drama.
Budite prijateljski i korisni za njega, bez da očajno. Pokušajte držati njegov pogled i osmijeh kad se gleda na vas. Nemojte buljiti u njega ili je on svibanj mislite da ste grozan i izbjeći u potpunosti. Play hard-to-dobiti, ali u isto vrijeme neka znaju da ste dostupni. Pogledajte i ako on dobiva ljubomoran kad koketirati s drugim dečkima. Ako on ne, vi ste sigurni da ga osvojiti natrag iz njegova djevojka.
Još jedna važna stvar koju morate zapamtiti je da loše mouthing njegova djevojka pred njim ili drugim prijateljima treba strogo izbjegavati. To će slikati negativnu sliku, a vi ne želite da se zove gđa ljubomoran.
Čitanje čovjek govor tijela je veoma važno saznati da li čovjek je zainteresiran ili ne. Nakon prave metode i taktike je izuzetno bitno za izgradnju odnosa. Nemojte gledati opsesivne i očajan. Sada kada znate kako pridobiti dečka, slijedite savjete i gledati prema naprijed u velikom odnos!

0 comments: