Vjenčanje Candy Tablica

Posted by sorav at 06:33

Friday 17 February 2012

Wedding bombona tablice sportske mnoštvo slatkiša okusa i usta zalijevanje slastica nedavno postale vruće novi trend vjenčanja sezone. Ne samo da wedding bombona buffeti izvedem dijete u svima nama, ali oni su također savršeni način zahvalila gostima za sudjelovanje na vjenčanje. Ove bombona vjenčanje zabave također favorizira dvostruko gore kao veliko vjenčanje dekoracije, dodajući uprskati boje i zabavan za vaše vjenčanje prijem. Međutim, tajna velike wedding slatkiša stol je stvoriti sjajan prikaz bombona i druge boje koje prate temu vjenčanja. Ovdje su neke wedding slatkiša buffet ideje koje ne samo da odgovara Vašem proračunu, ali će biti nešto što vaš gosti apsolutno će ljubav i zapamtiti za dugo vremena da dođu.
Ideje za Vjenčanje Tablica Candy
Odabir sheme boja: Pa dodavanje boje na prigodu ne samo o Vjenčanje Cvijeće i haljine. Odaberite shemu boja kako bi se poboljšala prisustvo svog stola, a brigu o tome da je u sync sa temom vjenčanja. Vjenčanje plaža strani tablice bombon mogu značajka stol dekoracije u nijanse plave ili pješčane korištenja tonova. Dok monokromatski boja ne izgleda cool, ne stidljiv daleko od isprobavajući nijansama crvene i roza za stol dekoracije.
Savršena Candy Kontejneri: Posude za čuvanje bombona može biti u rasponu od običnog ljekarna staklenke da vaze na raspolaganju u, jedinstvene oblike i veličine. Iako je jasno, staklene posude rade najbolje, pletenim košarama i malim pails se također može koristiti za izlog bombon u jedinstveni stil. Nemojte zaboraviti dodati lopatice ili japanke, koji gosti mogu koristiti kako bi se slatkiša iz kontejnera. Ako ste planiranje na vjenčanje favorizira bombona koje želite gosti ponijeti, možete koristiti vrećice mini Organza ili malo milost kutije za čuvanje bombona.
Dekoracije vjenčanja Candy Tablica: Osim odabira bombona i odabirom kontejnera, stol dekoracije igrati sastavni dio u juicing do buffet wedding bombona. Možete koristiti buketi cvijeća, plutajuće svijeće ili fotografije za pripremu nevjerojatna centerpieces vjenčanje bombona. Postavljanje bombon staklenke na različitim visinama ili stvaranje buket wedding slatkiša može začiniti izgled. Koristite trake na staklenke za zanimljiv efekt. Također možete staviti bomboni u više od veličine koktel čaše, koji također služe kao veliku vjenčanje centerpieces.
Wedding Candy Ideje: Postoje galaksije slatkiša izbora vani koji će pustiti vaše gosti uživaju šećer rogoz. Možete pokupiti bombon na temelju boje wedding temu ili odabrati svoj omiljeni bombon, koji iskre osjećaj nostalgije iz djetinjstva. Branje gore širok raspon osigurava da svatko dobiva zalogaj okus kao što su oni. Možete birati iz raznih čokoladnih bombona, mints, tvrdi bomboni i desni. Međutim, ako planirate na otvorenom vjenčanja pazite da ne pokupite nešto što će rastopiti daleko. Ako ne želite tradicionalni slatkiši, a zatim razmislite o korištenju mini kolačići, kotlić kukuruza, ili fontana bola kao oblik slatkog dopune na svoj stol slatkiša. Personalizirane vjenčanje favorizira bombona Čini se da je okus u sezoni. Možete dodati poseban dodir da bomboni uključujući datum vjenčanja.
Uključite Hvala Napomena: Da bi se dodati osobni dodir na vjenčanje favorizira dodati napomenu za zahvalio gostima za izradu ovaj dan poseban za bračni par. Pobrinite se da i dalje ostane kratka i jednostavna i skliznuti u korist kutije ili vrećice koje gosti mogu uzeti kući.
Kako sve više i više parova odabrati stol wedding slatkiša, dodati da je 'vau' za svoje domjenke, ove ideje su pouzdan način za dobivanje savršen buffet wedding bombona.

0 comments: