Kako napraviti pčelinji vosak svijeće

Posted by sorav at 10:26

Thursday 23 February 2012

Pčelinji vosak je bilo kojem trenutku bolji od parafina, jer je lišena bilo kakve kemijske i stoga ih možete snimiti bez ikakve brige. Za odgovor na Vaš upit o tome kako napraviti pčelinji vosak svijeće, neka nam prvi znati kako to napraviti pčelinji vosak.
Priprema Pčelinji vosak napraviti Svijeće
Materijale potrebne, Saće pokrovni sloj, solarne pećnice, koljena visoke crijevo, svijeća žiška, sir krpom, kava limenke, velike zdjele ili tave i cjedila.
Postupak; Operite temeljito pokrovni sloj voska u vodi. To će pomoći u uklanjanju svih med. : 'Ako postoje bilo kakve velike i crne komada saća, a zatim ga uklonite. , Kako bi se uklonili sve med, oprati ga još 3 do 4 puta. ; Sada mjesto te očistiti cappings u cjedilo ili gaza koja će pomoći u odvod. To je sve o čišćenju pokrovni sloj. , Sljedeći korak je da se rastopiti vosak u solarna pećnica. Više od kave može, protežu koljena visoke čarape od najlona. , Na vrhu cijevi, mjesto pokrovni sloj. ; U solarna pećnica, mjesto kave može do zaokruživanja potpunosti topi, nakon čega ćete dobiti rastopljeni vosak. ; Izvadite ga iz pećnice i prelijte ovaj rastopljeni vosak u kalupe ili napraviti umočen svijeća. ; Koraka o tome kako napraviti pčelinji vosak svijeće
Postupak 1:, alati i materijali koji će vam potrebna za izradu pčelinji vosak svijeće su: 1 list od pčelinjeg voska, 1 pamuk fitilj koji je najmanje ½ inča duže od voska lima i škare. ; Izrežite pčelinji vosak list u dva jednaka dijela. , Mjesto jedan od komada na čistu površinu i položiti dio fitilj na rubu pčelinjeg voska list najbližih. Najmanje ½ inch fitilj treba proširiti sa svake strane od pčelinjeg voska list. ; Početak valjanje od ruba gdje ste stavili fitilj. Oko fitilj, zamotati rub komad pčelinjeg voska. Seal je dobro pa kad ga i dalje valjanje je pčelinji vosak list će biti namotan gore uredno i ravnomjerno. , S obje ruke, zamotana list pčelinji vosak ravnomjerno, polako i pažljivo jer stvara istu količinu pritiska. Dok ste valjanje pčelinji vosak, voditi brigu da bacate list ravno i čvrsto tako da je svijeća također postaje ravno. Ravno i čvrsto svijeća će gorjeti dobro i da će također izgledaju dobro. , Kada su o tome do kraja, usporiti brzinu. Kada dođete do kraja, svijeća trebao biti namotan čvršće. , Nakon što ste završili valjanje kompletnu listu, pečat rub roll ispravno, tako da to neće izaći. , Posljednji i konačni korak je trim jedan kraj fitilj. Ovaj sprema vaše pčelinjeg voska svijeće. To se mora imati riješiti Vaš upit o tome kako napraviti pčelinji vosak svijeće kod kuće. Također, s ovom metodom možete naučiti kako napraviti pčelinji vosak svijeće brzo. ; Postupak 2:; Ovaj postupak je vrlo jednostavan i možete uzeti pomoć od vaše djece. Kao što je ovaj postupak je drugačiji, djeca će zasigurno uživati ​​izrade svijeća s ovom metodom. Materijali će zahtijevati su pčelinji vosak drippings, pamuka, lonac koji ima promjer od 10 inča i 10 inča u visinu, stakla koje ima visinu od 8 cm i 2 cm široki i novina za splatters. , Break pčelinji vosak drippings u male chunks s prstima. ; Toplina vode u lonac, a uz pomoć stakla, prelijte pčelinji vosak chunks u lonac. , Pčelinji vosak zagrijte dok se ne otopi u potpunosti. Potrebno je prosječno vrijeme od 15 minuta da se rastopiti. ; Neprekidno miješajući će ubrzati proces topljenja. ; Nakon vosak topi, umočite pamuk string (fitilj) u rastopljeni vosak prisutan u kontejner. Pritom, spremnik bi trebao biti stavljen na listu tako da čak i ako vosak izlijevanje van, ona neće oštetiti podnice. , Kako bi za ove svijeće postane ravno, možete koristiti staklo i za dobivanje bolje kvalitete svijeće, možete ih umočiti u hladnu vodu. ; Zajedničke pitanje koje postavljaju roditelji kako bi pčelinji vosak svijeće sa svojom djecom. Ovaj postupak bi trebao odgovoriti na njihove upite i da će biti pogodna za djecu plovila kao što to zahtijeva manje vremena i napora. Možete čak i riješiti svojih prijatelja i susjeda upite o tome kako napraviti pčelinji vosak svijeće. Siguran sam da uz ovaj članak na izradu svijeća možete napraviti pčelinji vosak svijeće brzo i jednostavno, a nakon što ste napravili svijeće, možete staviti ih u atraktivne svijećnjaci. Više o svijeće.

0 comments: