Kako izgraditi Pan Tuš

Posted by sorav at 17:19

Thursday 23 February 2012

Izgradnja tuš posuda jednostavan proces, a rezultat može biti dobro ako se radi pravilno i pažljivo. If izgrađen Pa, to neće procuriti i da će trajati dugo vremena ostalo, to može dovesti do katastrofe poput lutanja vode. Uz nekoliko mjere predostrožnosti možete instalirati tavi tuš ispravno. Korake u nastavku će riješiti Vaš upit o tome napraviti tuš tavi.
Izgradnja Tuš Pan
Materijale potrebne
Materijale potrebne za izgradnju tuš pan su: odvod bazu, vodovod alate, žbuka miješati, beton završnu obradu lopaticom, Backer karton, vodootporne membrane, piletina žicom ili žicom letvu, brtvljenje, brtvljenje pištolj i krovni karton.
Procedura za izgradnju Tuš Pan
Koristite vodootporne membrane i malter krevet za izradu multi-layer čvrste tuš pan. Za ispust je mjesto iz koje se voda izlazi iz tuš. Začepljenje odvoda tuš će ispuniti i na taj način voda će se izvoditi na podu. A stezanje prsten se koristi tamo gdje donjem dijelu pruža backup odvodnju i gornji dio radi kao običan odvod. Postavite podršku prirubnicom na šperploča podloge.
S tankim, lateks-modificirani malter krevet stvoriti kosim katu. Minimalna savjetovao padinu podloga je 1 / 4 inča. Osigurajte perimetra tuš katu sa plovkom trake veličine 3 / 4 * 3 / 4 inča. Ove trake djelovati kao vodič za instaliranje motor krevet. Podesite odvod prstena uklještenje na podloge i noktiju 3 / 4 inča plutaju trake oko granice tuš katu. Nail plovka trake i pokriti iverice podloge sa slojem krovni karton debljine 15 £ Mjesto sloj pocinčani-proširena žicom letva iznad njega. Oni se drže zajedno s ravnim spajalice. Kopaju lateks-modificirane mort. Oblikovanja nagib, vožnja preko plovak traka i odvodna prirubnice s drva plutaju i paket motor s plovkom. Prije instaliranja membrane tuš tavi, držati nagnut maltera u istom stanju noći, tako da se stvrdne. Je presjek palubi blata je tanka stoga, koristite snage-povećanje-lateks aditiv umjesto vode kad miješanja maltera.
Klorirani polietilen (CPU) se koristi za instaliranje cijevi tuš tavi. Instalacija blokiranje oko perimetra tavi površine između studs. Blokiranje treba produžiti barem do jednog inča iznad prevrnut strane u tavi. Uvjerite se da su svi spajala flushed i upuštenom.
Konstruiši strane prema lokalnim koda. Oni mogu biti 8 ili 9 inča. Opustite se membrane, to cut, savijati uglovima, fold up membrana i ležao na podu tuš za suđenje. Odvrnuti membrane ako se dobro uklapa, i mjesto perla gumenih pečata blizu donjeg odvodnju prirubnica. Mjesto membrana na tuš katu, preklopite i nabor. učvrstite na zid-blokiranje i mjesto svih Staples inča iznad gornjeg ruba. Mjesto pečaćenja između različitih razina kutak nabore tako da je materijal održava zbijeni zid blokiranja.
Instalirajte montažne brana kutovima na mjestu gdje tuš rubnik u kombinaciji je prevrnut membrane. Provoditi tava membrane s dvije kuglice brtvu veličine 1 / 8 inča. Mjesto ovih beads na udaljenosti od 1 / 2 inča. Uz pomoć gleter, krevet brane uglovima u brtvilo. Sredstva za pričvršćivanje trebao biti smješten na vrhu centimetar prevrnut ivica. If vijka glava širi iz odvoda, zatim ih izrezati i pokriti ih sa membranom. Napravite vijci široka i izrezati rupe za otvaranje tavi na odljev.
Sada možete testirati pan tuš. Uz proširenje tip čep, čep odvod i ispunite posudu s vodom dok ne dosegne vrh rubnik. Ocijedite vodu i instalirati malter katu. Nacrtajte zaslon odvod u tijelo stezni prsten mozgova, to podešavanje s visine od poda. Možete izbjeći palubi blato iz plugging plakati rupe postavljajući slobodne drenažni materijal kao što su grašak šljunka okolo baze odvod. Dopusti polovica palube blata da plutaju i potom mjesto pojačanje žice koja treba biti pokrivena s preostalim blatom. Float u krevetu do krajnjeg nagiba. Nakon završetka žbuke krevetu, pločica katu bi trebao biti 1 / 6 ili 1 / 8 inch iznad vrha drenažu. To bi trebao biti 1 / 8 do 1 / 4 inch ispod donji rub zid pločica. Pass na vrhu prednje rub šume plovka, tako da donji rub, koji je ugrađen vožnja zajedno s njim.
Učenje kako izgraditi pan tuš može vam pomoći u izgradnji tuš tavi. Možete graditi jedna za sebe po Vašem ukusu i zahtjev. To ne samo da će vam pomoći u izgradnji go silen i firma ali će također spriječiti nepotrebne izdatke. Možete dati svoje kućište tuš personalizirani izgled, dok održavanje sigurnosti i udobnosti.

0 comments: