Jedinstveni vjenčanje prijem ideje

Posted by sorav at 15:59

Friday 24 February 2012

Jedinstveni vjenčanje prijem ideje samo mogu provesti ako neka svoju kreativnost ići labave i otvoreni su za eksperimente i ekscentričnosti. Jedinstveni vjenčanje ideje moraju obuhvatiti sve. Samo ako vaše teme je jedinstven, moći ćete ugraditi jedinstvene pozivnice, jedinstven dekor, jedinstven centerpieces i jedinstven ukrasa. All jedinstvenost trebale kombinirati dati dobar efekt, a ne sukob jedni s drugima na pojedine točke. Za savršeni vjenčanje prijem ideje, kombinirati sve dijelove dane u nastavku.
Vjenčanja Theme Ideje
Poslije odabira široka tema vjenčanja, čak i ako je tema je prilično clichéd, to je lako ugraditi jedinstven dodatak ideje kako bi cjelokupni posao osobit. Sljedeći wedding teme su samo ideje i može ići dalje od njih da se s nešto zanimljivo i neusporediv.
Teme Fairytale, a 'Alice u zemlji čudesa' temu uspješno je korištena u nedavnim celebrity vjenčanje Ashley Simpson i Pete Wentz. To je savršeno nadopunjavao dekor, mjesto i planiranje. Za one koji žele dobiti nešto više od jedinstvene toga, teme kao Rapunzel and Thumbelina mogu biti suđeno. Ako netko želi ići za poglavlje iz tih klasika, može se pokušati temu stranka čaj, portretirajući Alice's čaj epizoda, sa crvenim i bijelim Queens. Čajanka tema može završiti s engleskim vrtom lokacijama i nježne čaj setovi sa srebrnim filigranskim. Jela se može sastojati od krastavaca i sira sendviči, i druge namirnice prst.
Go Green s Prirodom, Charlie Sheen i Brooke Mueller nedavno je otišao zelena s Njihova tema vjenčanja. Sve, iz tablice postavke izbornika, od dekoracije kostimi, istaknuo temama iz prirode. One mogu inkorporirati ove jedinstvenom idejom prijem svadbi u svoje prijem, u oblicima eko-friendly teme, zemljani teme i elementarnom teme (zemlja, vatra, vjetar i voda). Očito, mjesto i dekor trebao nadopuniti temu. Primjerice, na slici prikazano gore može biti tablica izgleda za zemlju temu. One se lako može odstupati u afričkim temama, floru i faunu teme, i sl. kao dobro.
Tri svijeta; Koristite nebom, paklom i zemljom teme dobiti opaki sa svojim maštovitim planiranje. Beyonce Knowles i Jay Z provodi nebo temu za dobar savršenstva, zajedno s bijeloj haljini kodove i orhideja aranžmane. If nebo je previše slatko za vas, pokušajte 'vruće i začinjeno' temu pakao. Nemojte sramiti daleko od rep i rog, nakon svega, što je pakao bez cijelog djela. Daj lokaciju i dekor jedan cvrčanje, topla, crvena izgled. Krvi crvene ruže također se mogu koristiti za dobro djelovanje.
Odredište raj, dovesti na Havajima ili Mauricijus, unutar vaše prijem mjesto. Izgleda ima da bude egzotične, no prije dovođenja u egzotičnim plesačima, rezervni misao za omesti mladoženja. Donesite na sve svijetle, divlje cvijeće i glasno boje za dekor i održavati apt dress code. Pokušajte kokosova ljuska centerpieces, obrubljen školjkama i orhideje. Plutajući svijeća u vodi ispunjen zdjele možete začiniti prigodom kad je događaj je na rasporedu u kasnim večernjim satima ili noću. The vratari može tražiti da pozdravi svima s "Aloha" da daju konačne dotakne na Grand prigodu.
Kulturne baštine, pokušajte irski, španjolski ili talijanski kultura. Oni su svakako dodati na zabavu svoje recepcije. Primjerice, dok težio za toskanski način života, dobiti prigušen žuta svjetla stvoriti savršen ambijent. Žive pojasu može igrati 'Italiano' glazbe i dekor općenito treba biti centriran oko tratinčice svježe cvijeće i druge. Što je talijanski bez pizze. Mini pizze može biti savršen prst hrana za tu prigodu. Pokušajte za kamenim mjesto da biste dobili osjećaj za pravo mjesto.
Get Osobni, ako imate velike obitelji, dobiti osobne na temu vjenčanja. Ukrasite mjesto sa slikama prošlosti obitelji vjenčanja. Isprobajte različite efekte kao crno i bijelo, sepija and obojena u alternacija. Nabavite osobno s stolom postavke i ostale dekoracije, kao dobro. Pokušajte nešto želite, možete imati školjke, mini lampioni, domaće potpourri, svijeće, itd. Nabavite inovativne with zlatna ribica zdjele, biljaka u saksiji, borove pinete i žira. Nema kapu na svoju maštu i to je tvoj kreativnost koja dobiva ovu temu u "jedinstvene vjenčanje prijem ideje liste.
Sezonski Raspoloženje ljuljačke; Winter vjenčanje? Donesite na ledenim skulpturama i svjetlo krzna goblena. Ljetna vjenčanja, zar ne? Dakle, možete imati bezbroj ideja igrati oko s flore. Budite kreativni sa slamom i svile. Izbornik se može sastojati od sezonsko voće recepata i dekora može biti svježe, svijetle, sunčan i prozračan. One također mogu uzeti sezonske themes festivala, kao i Valentinovo i Božića. Dekor i planiranja će se razlikovati s tematskim događaj u pitanje.
Parametre na Razmislite na Jedinstveni vjenčanja Ideje; Lokacija: Mjesto događaja će varirati s recepcije temom. Neke jedinstvene vjenčanje prijem lokacije su plaže, cornfields, staje, rančevi, sportskih objekata, itd. Your recepcija lokacija također može biti povijesno mjesto, veliki dvorac, jedna zemlja klub ili parku, ili samo tradicionalne crkve kao dobro. ; MusicMusic dodaje okus ambijent. Prva ples treba imati dobre tekstove. Jedan može uključiti plesati otac kćer i jazza vrijeme večere komad zadržati jedinstvenost prigodu. A bend ili dj možete začiniti stvari na tvoj događaj. ; Prezentacija: Predstavljanje u obliku cvjetni aranžmani i centerpieces će varirati u skladu s temom. Tako će tablice planiranje i raspored sjedenja. Prijem poziva i dress code dodat će bit na događaj u pitanju. Netko može zadržati knjigu gostiju, kao i, kako bi išli ukorak sa novost prigodu. ; Svjetla: Može se koristiti tehnologije kao obojena svjetla, stencil rasvjete i LED svjetla uljepšati recepcije. Spot svjetla može se koristiti za označavanje stvari kao što je torta, itd. Svijeće i plutajući svjetla može napraviti događaj izgledaju čarobno i eterično. ; Hrana: Gurmanski prst hrane su jeftiniji od punog obroka, i još uvijek uspijevaju zadržati slučaju formalne i elegantan. Deli ladice može ponuditi dobar izbor. Tema recepcije bi trebao biti poligon za odabir bilo izbornika. ; Dekoracije: Inovativni dekoracije dodati na događaj jedinstvenost. Se može koristiti pravilan baloni u obliku srca, zvijezde ili labudovi za ukrašavanje lukova, jer su također lako na proračun. Stvaranje pravo raspoloženje i scenu za isticanje recepcije temu, se može postići uz pomoć pravo vrste dekoracija. Ne zaboravite cvijeće, one su nužnost. ; Svadbe je prilika za mladenka i mladoženja družiti i zahvaliti ljudi koji su došli i svjedočili njihov brak. Organizirana je za pokazivanje zahvalnosti prema svima koji su sudjelovali u radosti i proslave sretan par. Zahvalnost ne moraju biti obične. Sjetite se da sjetiti i jedinstvene ideje vjenčanja gore prikazanim kada se organiziraju svoje jedinstvene vjenčanje prijem. Zapamti me u svom uspjehu.

0 comments: