Wedding Balon Dekoracije

Posted by sorav at 13:46

Monday 19 September 2011

Baloni su jedan od najčešće korištenih materijala za dekoriranje vjenčanja održavaju. Postoje brojni balon stilova i obrazaca koji se mogu koristiti za ukras. Osim toga, vjenčanje balon ukrasi su također jeftin i jednokratnu opciju. Danas, postoje mnoge vrste balona koji su kvalitetni, i dolaze u različitim oblicima, veličinama i bojama. One sigurno će dobiti zbunjeni o tome koje stilove i boje koje možete izabrati. Vi svibanj čak i doći do svoje vlastite ideje kako stvoriti personalizirane balon dekoracije za vjenčanja. Na taj način, možete stvoriti zabavna i elegantan wedding dekor. Ovdje su neke od najvažnijih obično koristi balon ukrasi koriste u svadbenim svečanostima i prijemi.
Uobičajene vrste Vjenčanje Balon dekoracije
Balon šetališta; Baloni može se koristiti za ukrasite nogostup u crkvi vjenčanje. You may osigurati balona na ribbons do kraja the church benches, pojedinačno ili malim bunches. Napuhati balone pomoću helija, tako da oni plutaju, a također koristiti duge trake, kako bi gostima udobno prikaz svadbene svečanosti. Za otvoreni ceremonije vjenčanja ili na način koji dovodi do ulaza u recepcija, grozdovima šareni baloni na duge trake napraviti odličan nogostup. Tie helij-napuhane balone do udjela u travi, ili baze pozamašan okićen lončanica svilenim cvjeta. U slučaju večeri vjenčanje, to je dobar izbor za sigurno šareni baloni za male solarno vrt svjetla na tlo za stvaranje graciozan ambijent.
Lukovi od balona, ​​Ova vrsta se smatra jednim od najvažnijih stimulišući balona ukrasa. Možete napraviti balon lukovi pomoću jednog balona svih začinjena zajedno na jednake duljine na žice ili string, a zatim usidren na zemlju na svakom kraju po vreća s pijeskom ili nešto teška. Možete stvoriti takve lukove tako dugo i širok kao što želite. Također imate mogućnost kupnje plastičnih traka za tu svrhu. Luka mogu biti postavljeni na stražnjoj strani glave stola na recepciji, ili prije na području gdje se par će se kandidiraju za vjenčanje. Za ovu vrstu luka, koristite plina heliju na napuhavanje balona, ​​tako da plovak gore.
Također možete napraviti različite vrste balona arch korištenjem niske cijene metala luk. Ovo je jedna šireg luka koji se koristi nekoliko balona koja su pričvršćena luka u okviru s kratkim komade užeta ili metalne žice napraviti gust i kompletan luka. Za ovaj dizajn, morate koristiti zrak za napuhavanje balona, ​​umjesto helij.
U bilo kojem od navedenih dizajna, možete upotrijebiti balone iste boje, oblika i veličine da daju jedinstven izgled. Vi svibanj čak koristiti kombinaciju dviju ili više boja i oblika za lijep i šareni izgled.
Balonski buketi za Centerpieces, Balon buketi obično se koristi za stvaranje fin wedding centerpieces for uljepšavanje stolova na mjesto održavanja vjenčanja. Use vrpce različitih duljina za ligaturing hrpa od tri ili više balona zajedno, i sigurno ih na balon težinu. Vi svibanj također napraviti personaliziranu težine balona jednostavnim wrapping bučne objekt s blistavim mylar.
Postoje brojni načini na koje možete napraviti i prilagoditi dekoracije wedding balon. Čak i ako balona služe za ukras na nesavršen način, oni još uvijek uspijevaju poboljšati izgled staze.

0 comments: