Slikarstvo Beton Patios - Kako Paint Betonski vrt

Posted by sorav at 13:24

Monday 12 September 2011

The patios da ćemo izgraditi u našim dvorištima, a često zanemaruju u smislu ukrasa, pa čak i osnovne stvari kao što je slikarstvo. Ako je naslikao ispravno, te patios mogu posuditi osvježavajući pogled na dvorištu. Većina dvorišta su betonske površine ili pločice. Slikarstvo na otvorenom beton patios, uz aktivnosti kao što su resurfacing, postaje neophodno sa aspekta daje joj svjež izgled. A vrt se uvijek može dati jedinstven i prilagođeni izgled uz pomoć slike.
Betonski vrt Slikarstvo
Prije početka off sa procesom slikanja konkretne vrt, to bi trebao biti očišćen ispravno. Prljavštinu prisutna kroz betonsku površinu treba oprati. To može biti učinjeno, uz pomoć jednog crijeva cijevi. Nakon temeljitog pranja, vrt bi trebalo biti dopušteno da se osuši. The preostalih nečistoća može ukloniti uz pomoć metlu ili vakuum pumpa. One također mogu čistiti vrt sa deterdžentom. Njega treba poduzeti prilikom rukovanja deterdžent. Rukavice bi trebao biti korišten kao neki deterdženti su jaki i mogu oštetiti vaše ruke. Beton mora biti izbačen uz pomoć krut četka i deterdžent.
A boja preporučuje za vanjske slikarstvo ili posebno za slikanje na otvorenom beton patios, treba koristiti za provođenje procesa. Treba izabrati boje koja odgovara pozadini. Materijali potrebni za aktivnost slikanja su valjak, ladicu i preporučene boje. Valjkom s dugom ručkom trebao biti izabran za slikarstvo. Nakon izlijevanje boje u ladicu, valjak bi trebao biti pravilno umočen u njoj i prvi sloj treba primijeniti na površini betona. Njega treba poduzeti da ne napuštaju bilo prazna mjesta. Ako je potrebno, drugi sloj može biti primijenjena.
Nakon proces slikanja konkretnog vrt dobiva više, također možete stvoriti uzorak preko vrt površine. Za to, morat ćete spužvu, vodu i neke boje. Spužva treba biti namočen u vodi i iscijeđenom. Vlažnom spužvom treba ostaviti kao što je za neko vrijeme. Zatim bi trebao biti uronjeni u boju i odvodom na ladicu, kako bi se uklonili višak boje. Nakon toga, spužvu treba odvodom na betonsku površinu lagano. Proces dodirom spužva uronjeni u boju, je stvaranje slučajan uzorak boje. To je učinjeno pomicanjem boje nasumično preko površine. Boje bi trebao onda biti dopušteno da se suha i provjeriti prazna mjesta nakon toga. Ta mjesta treba popuniti kasnije.
Sljedeći korak u procesu je primijeniti brtvljenje na površini betona. Za brtvljenje trebaju primijeniti na konkretnu površinu uz pomoć valjka na način sličan onom primjene boje. Za brtvljenje osigurava dodatnu zaštitu na vrt i sprječavanje trošenja i habanja na površini.
Slikarstvo beton patios, je važno iz aspekta projektiranja, uređenje i zaštitu vaš vrt.

0 comments: