Uklanjanje Mrlje od kože

Posted by sorav at 05:40

Tuesday 20 September 2011

Koža je najfiniji materijal s bogatim izgled i stoga se koristi za pripremu mnogih odjeću, cipele, torbe, torbice, presvlake i još mnogo toga. These kože odjeće i pribora trebaju posebnu skrb za njih sprijeèivsi uzimajući zamrljana. Skidanje mrlje od kože u velikoj mjeri ovisi o tipu kože. Postoje u osnovi dvije vrste kože, čiste anilina i polu anilina. Prva nema premaz i teško ukloniti mrlju od te vrste kože, jer se mrlja se apsorbira u kožu. Međutim, polu anilin koža ima zaštitni sloj i boja može se lako ukloniti. Stoga je potrebno da identificiraju vrstu kože Prije skidanja mrlja. Čak vrstu mrlju na kožni odluči teškoća razinu mrlju uklanjanje. Koža se može dobiti stained zbog vode, tinte, krvi, ulja, itd. Neka nas pogledajte kako to maknuti mrlja od kože.
NAPOMENA: Preporuča se da radite mjesto test kako bi potvrdili da metoda koju koristite za uklanjanje mrlja od kože neće naškoditi materijalu.
Odstranjuje mrlje od kože; tinta mrlja na koži treba pravovremeno liječenje, jer djeluje kao tinta boja od kože i ne može biti uklonjen ako se tinta potpuno se apsorbira. Svježi tinta mrlja je lako ukloniti nego star tinta mrlja. Stoga, kada dobijete tinta boja na koži površini trebate poduzeti brzu akciju da biste dobili osloboditi od njega. Obično alkohol i kose sprej smatraju se učinkovite mjere ukloniti tinte mrlje iz kože. Nanesite lak na zahvaćena područja i obrisat s krpom pomoć, još vlažnom pamučnom loptu sa alkohol i trljati preko zahvaćena područja. Čak i ako mrlje ne otići sa svim tim koracima onda savjetovati se s kože stručnjaka. Ink mrlje su vrlo teško ukloniti, pa možda trebate pigment kože opet, ako se tinta mrlja ostaje trajno.
Uklanjanje mrlje od kože, mrlje mogu rezultirati zgužvane površine kože i pokvariti izgled kože. Ali mnogi od vremena voda isparava i ne uzrokuje puno problema. Vi ne bi trebali koristiti bilo koji izvor topline da ispari voda, to može oštetiti koža. Pustite vodu da ispari, naravno. Možete izbrisat nježno, vode nakupila na površini. I kad voda ispari potpuno ukloniti grčevi formiran uz pomoć kožnu uređaj. Korištenje kože uređaj će popraviti izgled kože i dati natrag svoje glatku teksturu.
Uklanjanje Briljantin Mrlje od kože, masti mrlje mogu nastati na koži površini zbog izlijevanja ulja masti ili maslaca sadržaj hrane. Ove mrlje su jednostavno ukloniti i nije u pitanju brige. Prva stvar što trebate učiniti je osušiti masti uz pomoć jednog spužvom ili ručnikom. Kada ste učinili s upijajući masti primjenjuju se neki puder na zahvaćena područja i ostaviti na koži površine. This will prah potopiti preostalih masti lijevo na koži. Obrišite prah nježno s površine nakon pet sati.
Uklanjanje plijesni Mrlje od kože; Ako je voda nakuplja se na površini kože za dugo vremena, to može dovesti do stvaranja plijesni, mrlja. Uklanjanje plijesni mrlje je lako a sve što trebate učiniti je pripremiti rješenje za to. Ovo rješenje sastoji se od alkohola i vode u omjeru 1:1. Zatim uzeti pamučni loptu ili krpu te umočiti u otopinu. Primijeniti na bojen područje i trljati nježno. Nemojte žuriti sušenje vlažne površine i pustite da voda ispari na svoje vlastite. Naći ćete da plijesni mrlje je nestao nakon umrljana područja osuši.
Koža je apsorpcijska expensive materijal i stoga treba uzeti pravilan briga za to održavanje. Različite vrste mrlja na koži potrebna drukčiji tretman. Samo tinta mrlja uklanjanje iz koža može biti teško, ako se ne tretira brzo. Svi ostali mrlje mogu se jednostavno ukloniti. Use iznad dati jednostavnih savjeta i ukloniti mrlje od kože. Te bi trebao konzultirati profesionalnu kože if pronaći ćete ukloniti mrlje od kože daunting zadatak. Pročitajte članak koža Čišćenje Savjeti Dodatne smjernice mrlje na koži.

0 comments: