Kako ubiti Tree Stump - Kako da biste dobili osloboditi od panjeva

Posted by sorav at 19:43

Friday 16 September 2011

Porast stanovništva i čovjek ikada povećanim zahtjevima, rezultirali su sječe stabala na velikih razmjera u cijelom svijetu. Neki od razloga za krčenje šuma su potražnji za drvom i drugim resursima dobiveni iz drveća. Rezanje dolje stablo nije jako težak zadatak, ali poteškoća leži u rezanje i uzimajući osloboditi od panja koji ostaje iznad tla. Evo nekoliko savjeta o tome kako da biste dobili osloboditi od panjeva.
Jeftin i ušteda način, čak i ako je stablo izrezati dolje, to je skoro nemoguće da raskine ili ubiti korijena. Korijeni će uzrokovati panj da rastu. U takvim slučajevima, primjena neke Epsom soli ili kamene soli na korijene i panj će pomoći u ubojstvu korijenje stabla. Za to, mi bi trebao rezati drvo panj do razine tla, a zatim primijeniti soli da ga i pokriti s prljavštine, koja idealno bi trebao ubiti panj. Mi smo proizvodi dostupni na farmi opskrbe trgovine koje sadrže bakterije koje uzrokuju panj propadati tijekom razdoblja od vrijeme.
Rezanje, postoji drugo rješenje za problem, kako da ubije stablo panj. Nasjeckajte stablo panj dok ne dosegne razine tla. Zatim postavite je stablo panj na vatru i kad je još gori, gori dodati stavke kao gume i drva do vremena panj potpuno izgorio. Za manje panjevima, rezati ili ih kotlet dolje dok se kaša, a zatim ga ostaviti za nekoliko dana. Neka nekoliko dana proći, a zatim iskopati panj iz zemlje.
Non izloženost svjetlu, Za ovu metodu, moramo nasjeckati panj kao kratka kao što možemo i pokriti sa crnim plastičnim hrane pohraniti sić. Potrebno je postaviti nešto teško na vrhu kantu tako da se ne ispuštati. To će zadržati panja daleko od svjetla i na taj način onemogućiti ponovno klijanja proces koji će rezultirati u smrti panj.
Prirodne Pristup; Možemo čak uzeti prirodni pristup ubiti stablo panj bušenjem rupa u panju. Nakon što smo učinili s bušenja, moramo stvari rupe s visokim dušika gnojivo. Gljive na panj bi se hranili po dušika, ako je panj ostaje vlažan. To bi rezultiralo u razgradnje drva. Ako želimo vidjeti panj propadaju bržim tempom, a zatim izgradnju kompost hrpa će poslužiti svrsi.
Hollowing metoda; Ova metoda može se primijeniti samo kada nismo mnogo zabrinuti stablo panj i ne žuri da ga ubije. Ova se metoda uključuje hollowing of panjevima i njih nadev with potting tla. Te rupe se onda može koristiti kao biljke. Panju će ostati živ za nekoliko godina jedino do vremena biljke su zali and oplođena. Dalje, nedostatak vode i gnojiva će dovesti do raspadanja panj.
Stablo panj odstranjivač Kemijski; Otopina kaustične sode, će biti od pomoći u ubijanju stablo panj. Postupak je pripremiti otopinu od 1 dijela kaustična soda i 2 dijela vode. Sljedeći korak je da se izlije rješenje o stablo panj. Ovo rješenje treba primijeniti za oko 3 do 4 puta kako u potpunosti ubiti stablo panj.
Stručni Put za ubojstvo Tree Stump; možemo pozvati osobu koja je panj brusilice. These stablo grinders panj will samljeti stablo panj u piljevina. Rupu tako formirana, mora biti popunjena s nekim tla. Pila prašine formirana zbog panj brusilice će biti korisne za malč, koji može biti koristan u različitim poljoprivrednih i vrtlarstvo svrhe.
To su metode koje se koriste u ubojstvo stablo panj. Sada je do nas da odaberete odgovarajući jedan od njih, onaj koji odgovara naš cilj, vrijeme i džep.

0 comments: