Tree Stump uklanjanje - Kako ukloniti panj stablo

Posted by sorav at 11:22

Thursday 22 September 2011

Stablo panj je preostali dio trupa koji još uvijek temelji se s korijenima, u tlu. Kada se drvo je posječena, također je važno da uklonite panj iz svog krajolika, kao oni imaju tendenciju da proklija opet i regenerirati u nova stabla. Dok seče stablo i njenih grana je lakše, trajno stablo uklanjanje patrljak mogu dobiti trickier. Kako ukloniti stablo panj, je pitanje da ćemo pokušati odgovoriti ovdje.
Vrste Tree Stump Uklanjanje
Priručnik Tree Stump odstranjivač: Dok sječe stabla, ne rezati barem tri-četiri dobre jake grane uspravno, jer će doći ruci, while labavljenju up panj. Korištenje pik, početak kopanje malo rov sve oko panj. Pritom, okrenite pik unatrag i zagledati protiv panj da ga popustiti. Baciti onoliko koliko tlo van to otkriti što više korijena što je više moguće. Nakon dovoljno tlo je premješten, koristite traku (oštre oštrice noža) izrezati neke od korijena na obodu panja. Gurnite bar u tlo, i premjestite ga natrag i naprijed lagano popustiti tla i povući bar natrag van lako. Učinite rundi sa bar, i pokušati rezati onoliko koliko korijenje moguće. Držite bar na kutom koja će naposlijetku, pomoći doći do panj središte. Nakon što je panj počne kretati, koristeći uspravno grane, viraj panj iz tla. Ova metoda je dobra za male stabala.
Tree Stump brusilice: Old panjeva ne može biti uklonjena sa strane, kao što su njihove korijene zakopani duboko dolje u tlo. Za brušenje stablo panj je elektronički uređaj, koji je operiran koristeći svoj control panel. Kontrolna ploča se sastoji od paljenja i sve druge kontrole potrebne za njome upravlja. Brusilicu ima oštre oštrice opremljena na brusilicu kotač koji šnicle u panj. Postoji hidraulički poluga da podiže, snižava i pomiče stranu grinder kotača-strani, rezati panj sa svih strana. Očisti sve kamenje daleko iz panja izbjeći štete blade brusilicu kotač. Chop, koliko panj kao što možete, s motornom pilom. Postavljanje brusilica ispred panj, podići nekoliko centimetara iznad, u blizini svoje rubova. Start za paljenje, i niže u panj. Držite ga dalje kretanje u stablo panj. Ponoviti ovaj postupak, dok panj potpuno sjeckani i vi ste lijevo sa samo nekoliko korijena. Možete ih povući iz ručno, ili lopata.
Tree Stump Kemijski odstranjivač: Rotting jednom stablo panj uz uporabu kemikalija, je drugi način ukloniti panj. Međutim, treba biti pažljiv dok koristite kemikalije, kao oni imaju tendenciju da curiti u tlo i oštetiti okolne biljke. Kako razgradnjom treba vremena, i ova metoda se oslanja na to, to će potrajati barem tjedan dana prije nego što možete uzeti panj van. Većina kemijske panj removers su izrađene od kalij Nitrati (KNO3), i djelovati kao propadaju agent. Za ljude koji žele da požure proces, postavljanje požar u panj može biti učinjeno, kao i kalij nitrat je učinkovito sredstvo za oksidiranje.
Jedan čak može najam profesionalne stablo usluge uklanjanje panjeve, za brz i učinkovit patrljak uklanjanje. Koristeći iznad stablo panj uklanjanje upute, jedan može dobiti osloboditi od panjeva i isključite krajolika za druge stabala ili biljaka.

0 comments: