Glodavci metoda kontrole: Prirodni Glodavci Kontrola

Posted by sorav at 00:26

Friday 30 September 2011

Glodavci, ponajprije miševi ili štakori su najgore vrste štetnika koje ne samo da mogu izazvati znatne štete na vaše imovine, ali i šire mnogih zaraznih bolesti. Zamke, rat otrov i kemikalije, neke su od konvencionalnih metoda kontrole glodavac zaposlenih u svrhu izrade svoj dom i poljoprivrednog zemljišta bez glodavaca. Međutim, mnogi ljudi ne vole ove opcije zbog zdravstvenih opasnosti za svoju obitelj i kućne ljubimce. Stoga mnogi pojedinci tražiti prirodno glodavaca metode upravljanja koja može zaštititi svoje kuće i imovinu od najezde glodavaca. Ovdje je kratak račun neke od najjednostavnijih načina da zadrži svoju kuću glodavac besplatno.
Prirodni Glodavci metode kontrole
Glodavci su svejeda, tj. oni mogu jesti gotovo sve i obično nastanjuju napuštene i nečiste površine, unutar i izvan kuće. Dakle, održavanje higijene u svojoj kući i okolici, te odgovarajući sustav gospodarenja otpadom su od primarne važnosti u kontroli populacije glodavaca.
Glodavci Kontrola unutar kuće
Glodavci učiniti svoj put u vaš dom kroz male rupe i napuknuća. Stoga, ne zaboravite da pečat te rupe i pukotine ih spriječiti od ulaska svoje kuće. Također zapamtite da ne napustiti bilo koju smeća otkrila, kao što su važan izvor hrane za glodavce. Najbolji način da biste dobili osloboditi od glodavaca je ograničiti za pohranu smeća unutar kuće. Zato raspolagati smeće čim je moguće niti koristiti spremnike s tijesnim poklopci za odlaganje otpada.
Ne ostavljajte hranu predmet otkrila. Oni bi trebali biti pohranjeni u uskoj glodavaca-dokaz kontejnera. Isto vrijedi i za vaše kućne ljubimce hrana stavke. Bilo ostatak hrane treba držati u posudama ili zbrinjavati off. Držite kuhinja i blagovaona područjima čiste, i pobrinite se da je bilo proliveno hrana uzeti briga za. Kuhinja posuđe također treba očistiti odmah nakon upotrebe.
As glodavci i njihove izlučevine su nositelji mnogih opasnih bolesti, za čišćenje te će odmah smanjiti rizik od takvih bolesti. Područja kojima glodavaca česti, treba čistiti s dezinficijensa. Ne pomesti ili vakuuma takvim mjestima koje sadrže izmet glodavaca ili urina, osim ako ste dezinficirati cijeli prostor. Dok si dijelila sa mrtvim glodavcima i glodavaca izlučevina, uvijek nosite rukavice.
Glodavci Kontrola izvan kuće
Iako zadržavaju unutar svoje kuće čisto da i dalje ostane slobodan od glodavaca, ne biste trebali zaboraviti izvan ili okolnim svoje kuće. Your kompost bin ili bilo napušteno stavke kao što su drvo gomile, može poslužiti kao sklonište za glodavaca. Stoga, uvijek koristite široka poklopca za pokrivanje kompost za otpatke i voditi drvo pilota i napuštenih vozila i gume daleko od blizine vaš dom. Grmlje i grmova svog vrta također mogu pružiti utočište glodavaca. Također, imajte na travnjak trave kratak tako da je košnja u redovitim razmacima. Možete koristiti zamke kao proljeće ili ljepilo zamke, u nekim područjima gdje se sumnja da su aktivnosti glodavaca. Provjerite ove zamke redovito i ako nađete mrtvih glodavaca, odmah sprej za dezinfekciju nad njima. Zatim ih odložite u pravilno zatvorene plastične vrećice, a ne zaboraviti nositi rukavice.
Prirodni Glodavci repelente
Osim odgovarajuće čišćenje, možete uzeti pomoć određenih prirodnih repelenata koji ne ubiti, ali odbija glodavaca. Pa oni su također važan dio prirodnog glodavaca mjere kontrole. Takva važna glodavce i insekte odbija je bombona. Možete kupiti bombona ulje i upiti neke krpe ili pamučne loptice u njemu, a zatim stavite ih u područjima gdje su česte aktivnosti glodavaca. Polijevanje neke papar, cimet i cayene u takvim područjima, posebno u glodavaca rupa, također može biti korisna. Neke bilja kao daffodils, drvo zumbul, Allium, metvica i kamfor biljke su poznate po svojim glodavaca i insekata odbijaju svojstva. Sadnje takvih biljaka u vašem vrtu mogu držati glodavaca daleko od vaše kuće.
Dakle, održavanje higijene u svojoj kući i okolici, je ključ kontrole populacije glodavaca. Međutim, to je jednako važno da se konzultirati kontroli štetočina stručne raspravljati o različitim aspektima okoliš glodavaca metode upravljanja u slučaju ozbiljne invazije.

0 comments: