Kako napraviti jorgan

Posted by sorav at 17:48

Thursday 15 September 2011

Popluni - Wow! To me podsjeća na moje bake. Prošivanje je bio jedan od omiljenih hobija moje bake, osim izlaganja joj kulinarske vještine s drugima, što, uostalom bili su izvrsni. Ipak, dolazak natrag na poplune, oni su se kroz način prošivanje. Sada prošivanje u osnovi je šivanje djelatnost, koja uključuje iglu i konac za spajanje dva ili više slojeva materijala zajedno napraviti jorgan. Općenito prošivanje provodi se s 3 sloja, jorgan vrhu, udaranje ili izolacija, a zatim prateći materijal. Uglavnom ravno bodom ili trčanje ubod se koristi kako bi popluni. Ako želite napraviti grudnjak, ovdje su neke jorgan izradu upute.
Izrada jorgan; Prije svega, odaberite poplun uzorak i po mogućnosti birati tkanine koja ne bi nestati ili psihijatra. Nakon što ste to kupiti udaranje, koji je Filler jorgan. Imajte na umu da je deblji je toplije jorgan će biti. , Provjerite je udaranje is atleast tri do četiri inča veći u veličini jorgan. ; Slijedite da gore s reznim out blokova, odlaskom prema uputama u uzorak. Svakako da vam izrezati točan broj bloka u svakom boju ili tkanine tipa. ; Sada šivati ​​blokove zajedno u obliku traka. Koristite lem marginu od pola inča. Nakon što ste to učinili, da se formira tijelo jorgan, šivati ​​trake zajedno. , A sada leži u 3 sloja jorgan na drugu, uz potporu materijal posljednji, na dnu. ; Next, slijediti polaganje vrhu jorgan - licem dolje na vrhu podloga materijala. Ubacite udaranje materijal na vrhu. ; Dalje, sašiti slojeva širom 3 strane krivnju potpuno. Na četvrtom strani, zadržite dvije otvaranje nogom. ; Sada flip jorgan i kompletan rub rukom. Za to će trebati da se vaše jorgan naopačke, koje će zapravo dobiti na vrh na vanjskoj strani i stavite u sredini udaranje. , Nakon što ste ga zrcaljeno dobiti slojeva u pravilan redoslijed, tack rukom za zatvaranje spoja. I konačno šivati ​​slojeva. , A to je opće procesa prošivanje i kako napraviti jorgan. Vrsta jorgan je patchwork quilt koji je napravio stavljanjem zajedno zakrpe od tkanine. Ovdje je kako to napraviti kolaž jorgan.
Kako napraviti Patchwork jorgan; Ova ilustracija će objasniti kako to napraviti četiri jorgan krpa blok. Pa ovdje to ide. , Prvi rez od 6 i pol inča trgu izradu predloška za velikog trga. Sada pomoću rotirajućim rezačem za rezanje tepiha, čine 50 kvadrata ove veličine od raznih tkanina i različite boje i dizajna. , Zatim pripremiti tri inča širok i pol traka iz nekoliko različitih prugasti i kockasta tkan tkanina od strane rotirajućim vladara i rezač. , Šivati ​​2 trake zajedno na desnoj strani zajedno, uz rub koji je najduži. Zatim pritisnite na strani šavova. ; Sada izrezati pieced trake u 3 i pola inča širok one iznosu 98 uparenim komada. Pritisnite šavova na stranu. ; Sada mjesto dva seta parova skupa na desnu stranu. Then šivati ​​pažljivo, pazeći da strane pravilno podudaranja. Pripremite se 49 novih blokova koristite ovaj postupak. , A sada, neka veća kvadrata i četiri patch kvadrata se rotirati, a šivanje 9 blokove zajedno kako bi stvorili red. Kao što vam je potrebno 11 redaka završiti izradu jorgan u potpunosti. ; Slijedite ovaj šivanja svih 11 redaka zajedno za jorgan vrhu. Pazite da šavova utakmicu. Pritisnite šavova nakon što su učinjeno. ; Tada imaju podloga i udaranje veći od jorgan vrhu. Sada stavite napabirčiti u slojevima - prateci desnoj strani prema dolje i udaranje, i jorgan gornjem desnom stranom prema gore. Studiozno pin slojeva zajedno do jorgan i imaju cik cak oko rubova. ; Kukičanje pamuk tie dvostruki čvor na izmjenične blokova za držanje jorgan slojeva u mjestu. , A sada dovršiti rubove krivnju te za dobivanje ¼ inčni krivu stranu su zajedno. Sada okrenite jorgan vrhu kojim se potvrđuje da su svi rubovi pokrivena. Sada šivati ​​i PIN koristeći nevidljiv bodom. , A sada mislim da znate kako napraviti jorgan i posebno kako napraviti poplun od krpica. Pa što čekate? Idite priviti u grudnjak!
Sretan spavanje!

0 comments: