Hair Pleter Machine

Posted by sorav at 04:08

Friday 23 September 2011

Bilo jednom ima dugu ili ramena kosa, pletenice stil im odgovara sve. Mlade djevojke s malo pletena pigtails su šarm gledati. Mnoge žene vole da pletenica svoje kose kao što se čuva dlaka iz tangling, i to frizura je vrlo funkcionalna za njih jer oni idu o svojim dnevnim aktivnostima. Tijekom godina, mnogo različitih hair pletenice stilovi su se razvili, osnovni engleski pletenice, riblji rep pletenice, Francuski pletenice, Nizozemski pletenice, itd. Kao trichology postaje napredniji, oprema za upravljanje kosa su također postaju sve popularizirao. Hair pletenice stroj je jedan takav alat.
Korištenje stroja Hair Hair Pleter to pletenica
As pletenica frizure ponovno su u modi, svi ih žele. Međutim, pletenice kose nije tako jednostavno, ako netko ima prakticira dovoljno. Pletena kose je također osnovni preduvjet za mnoge razraditi i okićen frizura. A pletenice stroj čini pletenice jednostavno i praktično. Mnogi profesionalni frizerske ih koristiti. Međutim, ako netko želi pokušati ih sami kod kuće, postoji prilično veliki broj sorti na raspolaganju izabrati iz koji vam najbolje odgovara. Hair pletenice strojevi su također poznat kao i kosa razboj za pletenje. Slijedi nekoliko uputa o korištenju standardnih baterija-rukovođen stroj hair pleter.
Odlučite se na frizuru. Podijelite hair u sekcije pomoću gustog češlja. Ravnomjerno češalj iz kose. Podijelite svakog odjeljka u broj uvijene pramenove koje želite uključiti u frizuru. Standardni hair pletenice stroj ručnih i baterija-rukovođen, koji zahtijevaju normalne baterije veličine AA. Provjerite je li baterija su nove, kao što ne želite da ostanete bez njih u sredini pletenice procesa.
Pričvrstite kraju podijeljena odjeljaka na igle na vrhu pletenice stroja. Podesite isječke na stroju za obradu više kose sekcija u jednom potezu. Dok se pridaje kose na igle, pobrinite se da ostavite oko pola, ili jedan centimetar kose priljepljivanje out, osigurava bolje prianjanje stroja na kosu. Držite stroj ravno prema van i prema gore, vuče ga malo stvoriti napetost.
Prije uključivanja stroja, pročitati sve upute pažljivo. Ovo će osigurati da imate kosu pod pravim kutom i ne oštetiti delikatna nitima. Uključite razboj za pletenje kose na, i započeti uvijanje. Postoje idealno dva gumba na njemu, po jedan za svaku pojedinu programsku aktivnost uvijanje, a drugi okretati cijeli Odjeljku zajedno u suprotnom smjeru. Započnite uvijanje svaku pojedinu programsku aktivnost i postepeno prebacivanje gumb twist sekciji. Thumb vladavine ovdje je duže držite stroj, nategnuti the pletiva će biti formirana. Iako, zbijeno pletiva izgleda dobro, ne zanositi. Jedan ne želi kosa stick out poput slame. De-priložite punđa i siguran kraj s isječak.
Većina hair pletenice strojevi dolaze s priručniku s uputama i neke pletenice frizuru ideje. Počnite s jednostavnim one, a zatim prijeći na spektakularne, okićen frizura. Jednom kada se naviknete korištenja stroja, koristiti ukrasne ili fancy kopče i trake, kako bi stil izjavu s kosom!

0 comments: