Kako to Maknuti boje za kosu

Posted by sorav at 02:59

Thursday 15 September 2011

Kako to Maknuti boja za kosu iz vaše kose, ponekad ga svibanj dogoditi da ste dobili vaše kose obojen i niste zadovoljni s ovim novim boja kose. U slučaju, vaša kosa je lakši boja od originala hladu vaše kose, slijedite korake dane u nastavku,, korak 1, ako imate obojen kosu na profesionalnoj frizerski salon, trebali biste pitati isti profesionalni riješiti vaš problem. Inače, ako ste učinili za kosu umire kod kuće, morate popraviti sami. ; Korak 2; Ako je Vaš novi boja kose je lakši od originala, morate boji kosu opet s tamniju nijansu., Korak 3; Mnogo puta, kada koristite polu-permanent hair boju, svoju boju kose svibanj izblijedjeti. U tom slučaju, redovito pranje kose može pomoći da uklonite boja kose obrazac kosu.
Kako to Maknuti boja kose od kože, mrlje boje kose su promatrane na ruke, kada imate obojen kosu ili netko drugi. Ponekad, boje za kosu jest pogrešno primjenjuju na vaše lice, a bojanje vaše kose. Sljedeći savjeti će vam odgovor koji pitanje kako to maknuti boje za kosu s lica. Boja kose je uklanjanje provodi sa sljedećim koracima;, Metoda 1, uzmi krpom i zamoči ga u mlijeku i čist dio kože iz kojih boja mrlje se ukloniti., Metoda 2, Bijela pasta za zube je još jedna mogućnost za čišćenje kože. Međutim, to ne smije biti korišten, ako vaša koža je osjetljiva. Gel toothpastes ne smije koristiti za uklanjanje boja kose od kože;. Metoda 3, Anti-bakterijski sapuni se mogu pomoći da uklonite mrlje iz boja vaše kože. Bitno je da moisturize kožu nakon pranja kožu sapunom., Metoda 4; Baby ulje se koristi za uklanjanje boja kose od kože, ali ona mora biti ostavljena na kožu preko noći.
Kako to Maknuti boja kose from odjeće, odgovor na upit o tome kako ukloniti mrlje boje za kosu from odjeće je dano u nastavku., 1. metoda: "Za tkanine poput pamuka ili lana, korištenje mineralnih duh, alkohola ili terpentinom and blot mrlju s bijelom krpom. Isprati odjeću u hladnu vodu s nekim deterdžentom mješoviti u vodu. Kada je odjeća mokra, primjenjuju terpentin i izbrisati ga sa krpom. Nakon što je trljanje mrlje, operite odjeću u stroj za pranje rublja.; Metoda 2, Vodikov peroksid se koristi za uklanjanje boja za kosu od sintetičkih tkanina. First oprati odjeću s deterdžentom, a zatim slijedite postupak naveden u gore metoda.
Kako to Maknuti boja kose from Tepih, to je frustrirajuće da vaš tepih je prljava s kosom boje mrlje. Sljedeći su koraci koji su dati u daljnjem tekstu;, korak 1, u 2 šalice tople vode, miješati bijelog octa i dvije žlice tekuće ruku jelo deterdženta. , 2. korak, uz pomoć bijelog sukna, osušiti mrlje na tepihu s mješavinom koja se priprema u 1. koraku.; Korak 3, sljedeći korak jest osušiti tepiha mrlje s vodom i alkoholom. U slučaju, kosu boje na tepihu ne ispasti, možete koristiti dvije žličice amonijaka uz deterdžent ukloniti boje za kosu.
Kako to Maknuti boja kose from counter vrhovima, sljedeće su koraci za boje za kosu sredstvom za uklanjanje mrlja iz counter vrhovima,, korak 1, Mix pečenje soda u vodi u obliku paste. Spread ovu masu na umrljana područja counter vrhu. Nemojte ribati tijesto, jer je oštra i može uzrokovati ogrebotine na površini counter vrhu.; Korak 2; Ostavite tijesto netaknute dok ne dobije sušen. Uz pomoć vlažne spužva, očistiti ovaj osušeni zalijepiti.
Ovo su neke od načina na koje možete odgovoriti pitanja koja se odnose kako to maknuti boje za kosu.

0 comments: